Koti Uutisia Aktivisteja mukana terrorisminvastaisessa mielenosoituksessa

Aktivisteja mukana terrorisminvastaisessa mielenosoituksessa

13

Vastarintaliikkeen aktivisteja on mukana Helsingin keskustassa terrorisminvastaisessa mielenosoituksessa, joka järjestetään Turun vastenmielisen puukkoiskun vuoksi. Tapahtumassa vaaditaan hallituksen eroa, ja johtavia poliitikkoja kutsutaan maanpettureiksi. Paikalla on runsaasti kansallismielisiä ja muita suomalaisia vastustamassa monikulttuurisuuden synnyttämää terrorismia.

Myös äärivasemmistolainen Varisverkosto uhosi järjestävänsä vastamielenosoituksen terrorismin vastustajille. Kuihtuvasta toiminnasta kärsivä äärivasemmisto on saanut väkeä omaan mielenosoitukseensa vain murto-osan verrattuna isänmaallisiin.

Jostain syystä poliisi kävi käsiksi Vastarintaliikkeen aktivistiin tämän kuvattua vastamielenosoitusta “liian läheltä”. Kuuleman mukaan poliisi on käynyt käsiksi pariin muuhunkin kansallismieliseen samalla perusteella.

Juuri nyt satojen ihmisten kulkue marssii kesärantaa kohti.

Osallistujat veivät pääministerin virka-asunnolle hautakynttilöitä muistuttamaan Juha Sipilää ja hallitusta siitä, että heillä on verta käsissään.

13 KOMMENTIT

 1. MV-lehden sivuilla puhui juuri äsken hyvin täysipäinen nainen, joka käytti rohkeasti sanaa “juutalainen” kuvatessaan eliittiä, joka on tämän suomalaisia murhaavan joukon johdossa.

  Nyt kadun katkerasti etten lähtenyt mukaan tänään.

  Olen ollut mukana useassa “Suomi ensin”-tapahtumassa ja niitä vaivasi lähes täydellinen organisoimattomuus ja eräänlainen kakofonia, mutta nyt näyttää löytyvän linja, joka tunnistaa oikean, aidon vihollisen: saatanallisen globalistin lakeijoineen.

  Median valheverhon takana kansa on kuin onkin heräämässä.

  Göteborgissa kuukauden päästä meitä on TUHANSIA ja joulukuussa Itsenäisyyspäivänä Helsingissä KYMMENIÄ TUHANSIA.

  Eläköön voitto!

 2. Oli kyllä myötähäpeää seurata kun terrorismia kannattava pieni kommunistiryhmä kimitti omassa aitauksessaan ja poliisi poisti heitä kuvanneet toimittajat. Monet terrorismia kannattaneet “varikset” olivatkin peittäneet kasvonsa, koska tietävät itsekin että äärivasemmiston toimintaan on noloa tulla yhdistetyksi.

 3. Eikö olisi kamalaa jos poliisi olisi niin korruptoitunut ja politisoitunut että se kohdistaisi kurinpitotoimiaan vain kansallismielisiin ja antaisi ryhmän, joka tiedetään yleisesti rikkovan yhteistä omaisuutta ja käyttävän huumeitakin päihteinä, häiriköidä ja vandalisoida mielenosoitusta? Eikö sellainen maa olisi banaanivaltio tai diktatuuri eikä demokraattinen maa?

 4. Kyllä hävettäisi olla punikki kun koko yhteiskunnan tuesta huolimatta saadaan paikalle muutama kymmen idiootti. Toki näiden sanomakin on niin ääliömäinen ettei kukaan järki-ihminen sitä halua tukea. “Kyllä terrorille – ei rasismille”

 5. Laitan omaisuuteni teille! Olette parasta mitä suomelle on tapahtunut!! Mutta oli jotenkin kiittämätön vastaanotto!! Ei se mitään en ole mieltäni muuttanut!! Enkä muuta!!

  T:Tukija!!

 6. Fantastiskt!!! Jag hoppas finländarens väckarklocka äntligen ringt, för att det är tid nu att vakna och se vad som är problemet! Så kämpa på mina kamrater så ses vi i Göteborg 30 september!!! Eläköön voitto!!!

 7. Junes Lokka oli ilmeisesti lähtenyt putkaan julkisella paikalla kuvaamisesta, koska se “provosoi anarkisteja”.

 8. Juens Lokka on polpon ja koko Suomen mätäperseisen mokka kikkeli -lutkuttaja -poliisin nymerö UNO vainottujen listalla, koska tuo mies on piikki heidän lihassaan viemällä korruptoituneen ja terrorismista kiksejä saavien tahojen epämukavuus alueelle.
  Toki on monia muitakin, mutta yksistään mihen pärstä jo saa aikaan primitiivi reaktion polpon keskuudessa. Suomalaisten silmille hypitään, kun muslimi terroristit saavat rauhassa puukottaa ja raiskata Suomessa, koska poliisi on puolensa valinnut ja samalla sen tavan, jolla se tulee saamaan lopputilin käteensä “Kun aika on”.

Comments are closed.