Koti Uutisia Kotimaa Junes Lokka pyrkii EU-parlamenttiin

Junes Lokka pyrkii EU-parlamenttiin

66

Oulun kaupunginvaltuutettu Junes Lokka aikoo pyrkiä Euroopan parlamenttiin ensi toukokuun vaaleissa. Hän toimii muun muassa yhtenä suositun Monokulttuuri FM -ohjelman juontajana ja on tehnyt ansioitunutta kansalaisjournalismia muun muassa maahanmuuttajarikollisuuden paljastamisessa sellaisissa tapauksissa, joissa media tai viranomaiset ovat yrittäneet peitellä ilmiötä.

Lokka on myös dokumentoinut lukuisia radikaalejakin kansallismielisiä tapahtumia, kuten tuoreena esimerkkinä viime itsenäisyyspäivän Kohti vapautta! -marssi. Jotta Lokka pääsee ehdokkaaksi, tarvitaan vähintään 2 000 allekirjoitettua kannatuskorttia. Kannattajakortit tulee olla kerätty 16.4.2019 mennessä, jolloin ehdokashakemus jätetään.

Lataa TÄSTÄ kannatuskortti ja kerää siihen 1–7 allekirjoitusta. Sen jälkeen lähetä se Junes Lokalle osoitteeseen:

Junes Lokka
Oulun kaupungintalo
Kirkkokatu 2a
90100 Oulu

66 KOMMENTIT

 1. Voisin allekirjoittaa. Lokka on ollut hyvä piikki suvakkien lihassa tuolla kaupunginvaltuustossakin. Olisi myös hyödyllistä, jos kansallismielisillä olisi joku myötämielinen taho eduskunnassa tai Brysselissä.

 2. Lokka tekee erittäin hienoa ja arvokasta työtä. On irvokasta vittuilla hänelle ja Wiikille siitä, että he eivät tee palkkatyötä.

  Tämän hetken maailmassa, jossa me ruokimme bankstereita, työnteko on kyseenalaista.

  Jos kuitenkin työtä tekee, niin pitäisi olla jokaisen velvollisuus tukea kansallismielisiä järjestöjä ja henkilöitä, jotka päivittäin taistelevat tuulimyllyjä vastaan, edes rahallisesti.

  Ilman Lokkaa ja Wiikiä olisi monet asiat jääneet pimeyteen.

  • Totta turiset. Kyllä minäkin tätä touhua vuosia katselleena uskaltanen hattua hieman Junekselle nostaa. Se oli ihan hauska juttu ainakin, kun Junes vaati suomen kielen tulkin kiihotuskuulemiseensa. (Miehen äidinkieli on ranska.) Byrokratian rattaita voimme yrittää laitta jumiin. Itse pommitin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusvaltuutettuja joskus. Ostoskäyttäytymisellämme voimme myös vaikuttaa.

 3. Jos Junes saa nimet kasaan niin sitä voitonmarssia ei sen jälkeen pysäytä mikään.

  Toisin kuin nykyiset EU-kölliäisemme, Junes osaa kieliä ja hän ymmärtää maailman menosta enemmän kuin nykyiset edustajamme. Ja toisaalta, hänen kauttaan tulee varmati sellaista tietoa joka nykyisiltä edustajilta jää saamatta. Ettei itse enää joka aamu tarvitse katsoa EU:n lausunto- ja lakiesityksiä.

  Epävarmaa on vain se, montako edustajaa Junes vetää perässään. Toisaalta, samalla kertaa Junes voisi asettua Eduskuntavaalien ehdokkaaksi jolloin hän keräisi esim. Reformille ääni. Ja olisi kahdessa päätöksentekokoneistossa mukana kuten Väyrysemme.

 4. “Juridisesti olisi valtiosääntö antanut Nikolai II:lle mahdollisuuden liittää Suomi Venäjään laillisesti”

  “Aleksanteri II nimenomaan vahvisti Suomen valtiollisia laitoksia antamalla Suomelle oman rahan ja saattamalla suomen viralliseksi kieleksi, perustamalla Suomen pankin ja vahvistamalla Suomen hallintoa.”

  “Ruotsi-Suomi on täyttä puuppaa, jolla on yritetty korostaa meidän merkitystämme osana Ruotsia”

  http://www.mielleyhtyma.com/wp/historiaa-ja-politiikkaa/suomi-ei-ole-koskaan-ollut-osa-venajaa/

  • Kyllähän Suomella oli oma raha ja toimiva hallinto jo Ruotsin ajalta ja Alex kakkonen fiksuna miehenä ei mennyt niitä muuttelemaan, kun totesi niiden olevan huomattavan edistyksellisiä Vennään omiin verrattuna.

 5. Valitan etten pysty nielemään tätä Marokon ihmettä. Veri ja rotu ennen kaikkea. Kompromissi sotii ideologiaa vastaan.

  • Totta tuokin. Harmi vaan, ettei ketään täysin suomalaista taida pyrkiä ehdokkaaksi noilla teemoilla. Vai onko tiedossa joku parempi ehdokas?

   Itse mielummin näkisin Juneksen trollailemassa ja vittuilemassa eduskunnassa kymmenen kertaa mielummin, kuin esimerkiksi sionistipersut.

  • Voiton on oltava ennen kaikkea. Kaikki muu on toissijainen. Junes Lokka aktiivisesti toimii mutavyöryä ja NWO:ta vastaan (ja täten Suomalaisten hyväksi). Ja hän toimii paljon tehokkaampi kuin kymmenia tuhansia sohvaisänmaallisia suomalaisia, jotka eivät nosta edes pehvaa sohvalta.

   • Ainoa vaan, että vaikka Junes pääsisikin EU-parlamenttiin niin eipä se mitään muutoksia toisi mihinkään.

    • Mikään ei pysäytä muutosta, jonka aika on tullut. Muutos kyllä tapahtuu. Ainahan muutokset tapahtuvat, eikä EUvostoliitto mikään ikuinen ilmiö. Systeemi syö itseään, mätänee ja hajoaa, jo nyt se on puolustuskannalla eikä pysty mihinkään. Ei ole ketään, joka antaisi elämänsä EUvostoliiton puolesta – koko lafka pysyy vain tyhjästä luodulla rahalla, ahneilla pyrkyreillä, kunniattomallä roskaväellä ja lampaiden pelolla. Pyrkyrit, roskaväki ja lampaiden pelko ei ole vahva pohja.
     Lisäksi rehelliset ihmiset nakertavat Systeemi sieltä ja täältä – ennen pitkää luonnonvastainen Järjestelmä kaatuu. Lokasta hyvinkin voi tulla se höyhen joka katkaisee sionistien luoman EU-kamelin selkärangan.

     • Mitäs jos EU olikin sellainen juoni, että sen hajottua omaan painoonsa jutikoilla onkin jo uusi plääni valmiina päidemme ja rahojemme menoksi?

      Tuli vain mieleen… Mutta joo, totta kai EU hajoaa ja katoaa siinä kuin muutkin ihmisen tekemät yritelmät. Ei enää vaikuta terveeltä meininki minkäänväristen linssien läpi katsottuna.

     • Jouni,
      kylle jutikoilla on plääni, suurin piirtein sellainen:
      – Finanssikriisi ja talousromahdus
      – Rotusota (siihen tarvitaan matuja, jota nyt tuodaan). Sodassa aina tuetaan heikompi osapuoli kunnes tavoite lukumäärät on saavutettu.
      – Henkiin jääneet väsyneet, nälkiintyneet ja peloissaan olevat goyimit polvistuvat ja rukoilevat juutalaisia: “Tehkää meistä orjat, mutta antakaa meille ruokaa!”
      – Juutalaiset palkkaavat osan goyimeista tappamaan muita goyimeja, kunnes ekologisesti kestävä lukumäärä (200 mln) ja rodullinen koostumus (uusi aasialais-negridi sekarotuinen rotu) on saavutettu.
      – Maailmalla alkaa Pax Judaica, paratiisi Maan päällä. Goyimeilla on teollisten eläinten oikeudet ja he ovat onnellisia kun saavat rehua säännöllisesti. Juutalaiset taas hyvien karjan kasvattajien tavoin huolehtivat, että goyimkarja on tuottoisa. Turvallisuus varmistetaan sillä että juutalainen Herrarotu on “valkoinen”, ja goyim ovat ruskeat, ja älykkyysosamäärien (IQ) ero pidetään noin 40 yksikön verran (120:80); tämä varmistaa, että mitään järjestäytynyttä vastarintaa ei voi olla. Niskuroivat goyt välittömästi lähetetään Osastoon Nro 1.

      Suurin piirtein sellainen on suunnitelma, eikä se ole uusi suunnitelma. Esimerkiksi v. 1919 bolshevikkien eräs motto oli seuraava: “Rautakädellä pakotamme ihmiskunnan onneen!”

 6. Junes Lokka on rotumuukalainen vimosen päälle. Syntyjään marokkolainen, äiti suomalainen.

  Soveltaako Vastarinliike nyt rotumuukalaiseen “hyödyllinen idiootti” -teoriaa vai miksi marokkolaista mainostaa sivullaan?

  • Siksi Junes Lokkaa tulee tukea, koska hän on PVL:n liittolainen tärkeimmissä asioissa. Nyt tärkein asia – kumota vallitseva globalistinen järjestelmä, ja siksi tulee tukea ketä tahansa joka toimii saman tavoitteen edistäsmiseksi.

   • PVL:n liittolainen? Kerro vähän tarkemmin. Eikös Tiina Wiik ole mustalainen? Eli sinun mukaan PVL liittoutuu ristisiitosten ja mustalaisten kanssa. Näinkö on?

    • Myönnän kyllä, että Lokka on tehnyt arvokasta työtä, ei siinä mitään, mutta ehkä hieman irvokasta kutsua PVL:n liittolaiseksi? Lokka on sionisti ja ristisiitos. Ja Wiik mustalainen? Vai olenko ymmärtänyt väärin?

     • Junes Lokka on työtön huumausainerikoksista tuomittu rotumuukalainen tai tarkemmin sanottuna RISTISIITOS. Minun on vaikea ymmärtää tuota sekarotuisen etnolarppausta ja miksi Suomalaiset ovat ottaneet Juneksen joukkoihinsa vaikka hän edustaa juuri sitä mitä me vastustamme. Mitä seuraavaksi? Hyväksyttekö joukkoihinne Sebastian Tynkkysen homoneekerinsä kanssa?

    • Juu, Lokka on liittolainen nyt ja ennustettana olevassa tulevaisuudessa. Hän puhaltaa samaan hiileen. Ensisijaiset tavoitteet: EU:sta irtautuminen ja mutavyöryn pysäyttäminen – on Lokalla ja PVL:llä samat. Mitään täydellistä ei ole olemassa, mutta yhteiset tavoitteet Lokalla ja PVLllä kyllä on. Jos tilanne muuttuu ja Lokasta tulee este PVLn tavoitteiden saavuttamiseksi – niin liittolaisuussuhteet on arvioitava uudestaan.

     Junes Lokka on saavuttanut asemansa aktiivisella toiminnalla. En nähnyt enkä kuullut, että hän sanoisi jotakin pahaa PVLstä. Kun satoja tuhansia puhdasrotuisia isänmaallisia suomalaisia vain kiroilevat sohvillaan istuen TV-debilisaattorin edessä, tekemättä mitään vastarintaa, tai kun jopa osallistuvat oman kansakunnan tuhoamiseen – Lokka aktiivisesti toimii Järjestelmää vastaan omalla tavallaan.

     Junes Lokan sekarotuisuudesta tulee mieleen sananalasku: Ei ole väliä minkä värinen on kissa kun se pyydystää hiirejä. Jos sellaisia Lokkeja olisi viisi miljoonaa niin Suomen luonne muuttuisi Lokan tapaiseksi, kyllä. Mutta kun Junes Lokka on lukumäärältä vain yksi (1) niin voit nukkua rauhassa, sillä Lokan vaikutus Suomen rodulliseen muuttumiseen on yhtä kuin 0,0000000.

     Ja muistutan, että vain Voitolla on merkitystä. Ja että tarkoitus pyhittää keinot. Ja muistutan vihollisemme viisaat sanat, jotka voidaan luovasti soveltaa tähänkin tapaukseen: “Puolue ei ole jalosukuisten neitosten sisäoppilaitos. Joku lurjus on nimenomaan siksi hyödyllinen Puolueelle, että hän on lurjus!”

     • Huvittaa kun Leot ynnä muut reppanat päivästä toiseen puhuvat suomalaisten saamattomuudesta ja siiten täällä itse lässyttävät tyhjää copy-paste-paskaa päivästä toiseen.

 7. Kyllä Lokka on tuonut esille ja ollut aktiivisesti kuvaamassa PVL:n tapahtumia, mitä samaa ei voi sanoa monesta muusta.
  Myös muuta asialinjaa hän on ajanut näkyvästi julkisuuteen.
  Vaikka onkin kaksoiskansalainen, mutta tätä voi käyttää eduksi juuri euroopassa monikielisenä henkilönä, myös ulkonäön perusteella kykenee sekoittumaan joukkoon Brysselissä.
  Mielummin Lokan vittuilua eliitille katselen kuin Marco de wittin despoottimaistra änkytystä ja jankkausta tyhjästä.
  Omasta mielestäni Lokka on ansainnut kannuksensa suomalaisena juuri tekemänsä työn vuoksi, vaikkei se palkkatyötä olekkaan.

  • Ministerimme ja muut “päättäjät” ovat järjestään kutosen oppilaita. EU-“tukipaketti”-papereita ei aikanaan käännetty edes suomeksi, vaan pantiin nämä kielitaidottomat idiootit laittamaan puumerkkinsä kiireessä ties mihin papereihin. Mutta kuten hyvin tiedetään, eivät he mistään oikeasti edes päätä.

   • Eu:n liittyessä media uutisoi pääpainoisesti Heikki Haaviston maataloustuista ja kuinka tärkeät ne ovat suomelle (samalla ajetaan pienmaataloutta alas väkisin).
    Se muu kura jäikin juuri taka-alalle, juuri se informaatio jota suomen kansa olisi tarvinnut totuuden selviämiseksi, vastarinta olisi noussut jo -90 luvulla.
    Koko eu;n liittyminen oli suuren luokan kusetus, siksi neuvoa antavasta kansanäänestyksestä tulikin sitova yhdessä yössä, koska pelko siitä että ihmisille alkaa tihkua tiretoa siitä mitä ei vielä ollut suomennettu liittymispapereista ja mielipide olisi kääntynyt suurimmilta osin vastaan.
    Mutta nyt ei ole niin väliä enää, edes kansainvälisistä sopimuksista esim. Dublinin sopimus.

    • Tulee väistämättäkin sellainen fiilis, että paskat ovat jo housussa, joten turha sitä vessaa enää on etsiä. Missä oli vastarinta 90-luvulla…

 8. Rodultaan Lokka ei ole valkohoinen tai suomalainen, vaan nimenomaan rodunsekoittamisen ruumiillistuma, rotumuukalainen.

  Eli tässä tapauksessa voidaan käyttää hyväksi vaikka rotumuukalaista vrt hyödyllinen idiootti.

  • Parastaikaa miljoonat valkoiset suomalaiset lampaat istuvat pehvoillaan eivätkä liikuta sormeakaa oman kansakunnan pelastamiseski. Monet valkoiset suomalaiset jopa aktiivisesti osallistuvat oman kansakunnan ja rodun tuhoamiseen. Ja kun Junes Lokka nousee tätä tuhoa vastaan (siinä missä puhdasveriset suomalaiset lampaiden lailla eivät tee mitään vastarintaa) – ei ole tyhmempää perustelua sabotoida Junes Lokan toimintaa vedoten hänen rotuun.

   • Se siitä periaatteesta ja rodun puhtaudesta. Viimeinen sammuttaa valot. Hyvää yötä.

   • Ne jotka väittävät etten itse tee muuta kuin istu koneellani, niin voin sanoa että kävin tuossa tammikuun sossurahat saatuani Stadiumin joulunjälkeisissä alennusmyynneissä ja ostin polvisuojat -30 %:n hintaan. Aion, näet, imeä jokaisen afgaanin ja somalin niin kuiviin, että lähtevät mieluummin takaisin vuohia nussimaan kotimaihinsa!

    • Toisen henkilön vakiintuneen nimimerkin käyttäminen on hyvinkin alhainen teko. Punikeilla ei ole häpeää.

  • JT, tuossa on kyllä ikävä pointti, Lokka on ristisiitos, ja vaikka tekee hyvää työtä tai ei niin eikös tätä vastaan pidä nimenomaan taistella? Itse en tiedä mitään pahempaa kuin ristisiitokset. Luulin, että vastarintaliikkeen kanta on tinkimätön tässä asiassa. Kai Seuraavaksi aletaan mainostaan jotain koshernationalisteja? Eikun hetkinen, Lokkahan on sellainen? No Marco de Wittua sitten 😂

   • PVL:n kanta on esitetty Puolueohjelmassa, kohta 1.
    Absurdisiin mittoihin mennyt tinkimättömyys ei ole järjevä vaan tuhoisa.

    Kuulitko koskaan SS järjestöstä? (Schutzstaffel)
    Pitäisitkö mielestäsi pitää järjestöä sionistiseksi koska sen perustajan, Emil Maurice’n isoisoisä oli juutalainen? Ja itse Emil Maurice oli kansallissosialisti ja taistelija (kuten koko sen perhe ja veljet) alusta asti (NSDAP:n puolueen jäsenkirja nro 19). Sellaisiakin mutkia on olemassa.

 9. Kannattaa miettiä arvostelijoiden, että ketä vastaan oikeasti taistelemme. Taistelu – eli vastarinta – on hyvä alku, vaikkei ihmiset sitä ole aikoinaan ymmärtänytkään. Se tulee kestämään kauan. Nyt vasta 2019 jaa. ihmiset ovat havainneet tilanteen suvereenien valtioiden ja Parlamentaarisen Keskusvallan välillä.

 10. Onko nyt tullut aika tinkiä periaatteista? Kun PVL tulee valtaan, saako Lokka jäädä val lähteekö mihinkä suuntaan?

  • Mielestäni saa jäädä. Jos sionistit eivät järjestä hänelle ennenaikaista kuolemaa.

 11. Ei kai tuo niin kauheasti suomalaisesta eroa. Onhan kuitenkin Pohjois-Afrikasta ja puolet jo suomalista. Mutta napanuora sionismiin ei ole katkennut, mikä paljastuu esim. puolisonvalinnasta. Se on arveluttavinta tässä

 12. Eivät ole tainneet nämä Junes Lokan ja Vastarintaliikkeen arvostelijat pahemmin lukea Vastarintaliikkeen poliittista manifestia jonka jo heti ensimmäisessä kohdassa kerrotaan näin:

  “Maahanmuuttajien palauttaminen lähtömaihin

  …Joissakin tietyissä palauttamistapauksissa voidaan tehdä poikkeuksia ja antaa henkilön jäädä Pohjolan alueelle. Näin meneteltäisiin esimerkiksi silloin, jos henkilö on fyysisessä vaarassa, mikäli hän muuttaisi pois Pohjolasta. Näin voidaan menetellä myös, jos henkilö on adoptoitu, jos hän on sekarotuinen tai jos hän syntynyt Pohjolassa ilman mitään sidettä esi-isiensä maahan.

  Ihmisillä, jotka ovat osoittaneet erityistä avuliaisuutta Pohjoista kansaa kohtaan, on mahdollisuus tulla nimitetyiksi kunniakansalaisiksi, ja he saavat jäädä maahamme. Se pieni määrä muukalaisia, joiden sallitaan jäädä Pohjolaan, ei tule koskaan muodostamaan sellaista joukkoa, että se vaarantaisi kansamme selviytymisen.”

  https://www.vastarinta.com/politiikkamme-kohta-1/

  Sen tiedän että vasemmistolaisilla Junes Lokka menee herkästi ihon alle ja ei liene yllättävää etteikö vasemmiston nettitrollit yritä saada riitaa kansallismielisten välille tästä niiden loistavasta lyömäaseesta eli Lokan sekarotuisuudesta. Harmi vain jos yksinkertaisimmat kansallismieliset lähtevät tähän mukaan.

  • Sataprosenttisesti samaa mieltä. Tunteet menee (antifalta ja vasureilta usein puuttuvan) järjen edelle ja totta kai Lokkaa yritetään mollata ja nollata niiden taholta, jotka kokevat hänen toimintansa omien aatteittensa vastaisiksi ja niille haitallisiksi. Mielestäni hän on osoittanut juurikin tätä manifestin mainitsemaa erityistä avuliaisuutta.

 13. Kantasuomalaisia pilkataan, rotumuukalaisten, huumeiden käyttäjien ja mustalaisten kanssa liittoudutaan. PVL:n suomalainen variaatio kansallissosialismista AD 2019?

  • Täällä vissiin monella menee ohi ymmärryksen se, että ei Lokkaa ole otettu PVLn jäseneksi eikä kyse ole mistään syvällisestä yhteistyöstä. Kansallinen Vastarinta uutisoi ja antaa palstatilaa kansallismielisiä kiinnostaville asioille.

   Ja on tuo Lokka paljon hyvää tehnyt, kuten muun muassa oli tuomassa Oulun pedofiilirinkitutkintaa julkisuuteen samalla kun poliisi ja media sitä yrittivät peitellä. Tästä heille kuuluisi joku “vuoden kansalaisjournalistipalkinto”.

   Ketä suomalaista noissa tulevissa vaaleissa JT sinun mielestä kannattaisi tukea? Monethan sinne kuitenkin pääsee läpi, joten olisi varmaan hyvä, jos mukana on muitakin kuin maanpettureita. Ketä suosittelet?

   • Totta puhut. Junes Lokka ja Tiina Wiik ovat kyllä tehneet hyvää työtä, mutta mielestäni tuo EU-parlamenttiin pyrkiminen on yhtä turhaa kuin Ilja Janitskinin asettuminen presidenttiehdokkaaksi. 🙂

    • Kaikki ovat varmasti huomanneet kuinka oikeudenmukaisesti ja reilusti tämä demokratia toimii.

   • Minäkin kuulisin mielelläni, ketä kannattaa äänestää missäkin vaalissa. Viimeaikaiset valintani, herrat A. Hitler ja A. Ankka, eivät ole tulleet valituiksi.

    • Joo, en ole enää viitsinyt edes pitkiin aikoihin mennä äänestyspaikoille katselemaan lampaita, rupeaa vaan vituttaan kun miettii, että onko nämä ihmiset oikeasti näin tyhmiä? Toisaalta, eipä Suomalaisille ole mitään oikeita vaihtoehtoja edes annettu. Kaikki nuo valtapuolueet ovat samaa paskaa. Toivotaan, että Kansan Yhtenäisyys puolue saadaan kasaan!

  • Niin ja JT: Nämä kommentit täällä eivät edusta Vastarintaliikkeen virallista kantaa.

    • No lukaise nyt alkuun poliittinen manifesti. Se selventää aika pitkälle PVLn kantaa niin erirotuisiin kuin muihinkin nykypäivän ilmiöihin. Eihän se tietysti kata kaikkia esiin tulevia kysymyksiä, mutta antaa aika hyvän kuvan siitä, mihin liike pyrkii.

 14. Kahta työtä tekevänä minua ei haittaa pätkääkään, että Lokka ja Wiik elävät verorahoillani, jos ja kun he tekevät arvokasta työtä, jota ketään muu ei tee. Itse asiassa toinen työni on sen verran merkityksetöntä ja Lokan sekä Wiikin aktivismi sen verran merkityksellistä, että harkitsen tukevani heitä rahallisesti. Siinä ei paina edes Lokan huumetuomio, vaikka suhtaudun huumeiden viihdekäyttöön halveksuvasti.

  Samaan aikaan, kun jotkut (trollit ja nojatuoli-isämmaalliset?) vouhottavat puhdasrotuisesta kansanrintamasta, Oulun kansainvälisen pedofiiliringin vuorenhuippu sen kuin laajenee – kaiken muun mädätyksen mukana.

 15. Ilman Lokan ja Wiikin työtä Oulun tapahtumat eivät välttämättä olisi tulleet esille niin että median, poliisin ja poliitikkojen on ollut pakko kommentoida.
  Tehokasta ja jatkuvaa duunia että median, rasmusten ja antifan väitteet faktoin osoitetaan valheiksi, työtä jota nykyään tarvitaan.
  Siitoin osaston rotuopit voisi jo pikkuhiljaa heivata helvettiin ja päivittää koko kansallissosialismin.

 16. Olkoot kuka mitä mieltä tahansa, niin mielestäni tarpeellinen mies. On niitä, jotka toimivat välittämättä siitä, vaikka onkin päässyt polpon “suosikkilistalle” putkan täytteeksi pelkällä olemassaolollaan Helsingin kirkolla. Koko maailmaa hyysäävästä kaupungista ei tälle oululaiselle tahdo löytyä mistään sellaista paikkaa, joka ei olisi “rikos” Suomen polpoa ja “yleistä kommunistista järjestelmää” vastaan. Toki Helsinki on Vapaussodan punikkien koti ja kehto, joka osoittaakin nk. “demokratian” tasoa ja sen ymmärrystä kansandemokratia asteelle, jossa kommunistiseen tapaan “Toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset”, George Orwellin (1903-1950) “Eläinten vallankumous -kirjan mukaisesti. Helsingin suvakki -polpon tietysti rähinäremminään anarkistit kohdistama Junes Lokan avoin ja lapsellinen vaino polpon ideologisen puhtauden siivittämänä on itse asiassa tehnyt koko ammattikunnasta, joksi sitä hätinään enää voi kutsua naurettavan syystä, että suomalaisessa poliittisessa kulttuurissa poliisi ei ole koskaan aikaisemmin toiminut pelkästään punaisen aatteen ja omakohtaisten ideologisten mielipiteidensä ajamana kuin nyt. Ennen sentään poliisin ohjenuorana oli Suomen Laki ja sen pääperiaatteen mukaisesti itsenäisenä instituutiona kuten lakituomioistuimetkin erotettuna yhteiskunnan politiikasta ja vielä enemmän jonkun yksittäisen puolueen komissaarien pistinkursseilta saatuja lihariekaleita, joita tungettiin kuin kotkanpoiskasten suuhun nieltäväksi suurina paloina. Lisäksi spedeksi menevä ylireagoiminen joidenkin poliittisten tahojen kuten esim. kansallismielisten osalta ottaen huomioon heidän hyvän käytöksen verrattuna vaikkapa todellisiin esim. Hampurissa G-maiden huippukokouksessa, jossa sikäläiset antifantit järjestivät sisällissodan kaltaisen mellakan, joka kohdistui itse poliiseja ja kaikkea mikä vain liikkuu vastaan silmittömänä väkivaltana. Suomessa Helsingin polpon mellakkapoliisit voisivat yhtä hyvin mennä jonnekin leikkipuistoon julmistelemaan (tietysti sinne missä on suomalaislapsia) kaikissa “jännä mies” tamineissaan ja eväkori mukaan, jossa on kaikkea mukavaa ja punaista. Kaikki tämä johtuu vain EU:n perseen nuoleskelusta ja koiramaisesta kepin noudosta, jonka EU:n äärivasemmistolaiset maolaiset ja Länsi-Saksassa 1970-luvulla toimineen terroristijärjestö punaisen armeijakunnan ent. murhamiehet ja -naiset pauhaavat suuressa pyöreässä EU-parlamentti huoneessa, sillä nurkatkin ovat heille liikaa, siitä kapitalistisesta väkivallasta, joka asemoitui koulussa “pikku-räyhähengen” paikaksi luokkahuoneessa, mikä sorti tämän tulevaisuuden terroristin “ihmisoikeuksia” sekä oikeutta ajatella asioista eri tavalla. Tosin tuo vm. unohtui millisekunnissa heti sen jälkeen kun se lakkasi koskemasta häntä itseään. Tuosta eteenpäin suurimpana “poliittisena vaikuttamisena” ihmisten räjäyttäminen ilmaan pirin pärin, josta syystä nämä 500-pikku stalinia niin suuresti rakastavat muslimeita ja islamia, jossa myös vääräuskoisten ja etevämpien sekä heitä itseään parempien ihmisten päät irrotetaan muusta ruumiista pelkäsä kateudesta ja pahansuopaisuudesta aivan kuten nämä kommunistit ja vihreät tuntevat “tähtisikermänsä” alla kuvitellen tuon merkitsevät merkkiä jonkinlaisesta pyhimyksestä, joka ei pidä sen enempää paikkaansa kuin Etelä-Afrikan mallikelpoisesta ihmisoikeustilanteesta ja taloustilanteesta kommunistisen ANC:n alaisuudessa, jota “juoksevat” kuin päättämät kanat mustat siirtolaiset, jotka katsovat omistavansa tuon maan kaikki oikeudet vain syystä, että heitä on enemmän kuin buurit, jotka pitivät tuon “Afrikan Tähden” kuosissa mittaamattomassa YK:n ja kansainvälisten kommunistien sekä juutalaisten mielestä “väärin sammuttaen”, koska “letku” ei ollut oikean värinen ja musta oli sillä “orrella” istumassa, joka hänen paikkansa olikin syystä, joka NYT on räjähtänyt käsiin kuin supernova eikä talous ja elämänlaatu ole nousussa, vaikka kuinka paljon valkoisia tapettaisiinkin melkeinpä “tapporahaa” lukutaidottoman hallinnon sitä tarjotessa, joiden muhkeus johtuu vain siitä, että inflaatio laukkaa tavalla, joka saa sairaimmankin pelihimon uhrin kuolaamaan enemmän kuin tuo “ravuri” konsanaan. Ei huuda YK, ei huuda vasemmisto, eivät huuda juutalaiset eivät huuda ketkään, paitsi ne, jotka omistavat korviensa välissä muutakin kuin Gobin Autiomaan ja sen kaiun, joka toistaa kuin ne kommunismin samat ja loputtomat virheet ja hirmuteot, joita petturi hallituksen ministerit ja “pikku-macron” presidenttimme niin syvään kumartavat, että heitä tuijottaa oma persilmänsä, ei tuo eurooppalainen anc -läinen “arvopohja” -impeuri ole edes kommunismin rikoksia ja julmuuksia tuominnut pahimpana esimerkkinä Neuvostoliiton julman sadistisen diktaattori Josif Stalinin (1878-1953) tuominnut. Päinvastoin se onkin se suurin ja tavoiteltava esikuva ja ihanne, jota kohti nuo sieluttomat ja sydämettömät pikkupäsmärit suuntaavat kuin lepakot kohti pimeyttä tekemään synkkiä tekojaan vain siksi, etteivät ne koskaan tule koskemaan heitä ITSEÄÄN!

  • “Tosin tuo vm. unohtui millisekunnissa heti sen jälkeen kun se lakkasi koskemasta häntä itseään. Tuosta eteenpäin suurimpana ”poliittisena vaikuttamisena” ihmisten räjäyttäminen ilmaan pirin pärin, josta syystä nämä 500-pikku stalinia niin suuresti rakastavat muslimeita ja islamia, jossa myös vääräuskoisten ja etevämpien sekä heitä itseään parempien ihmisten päät irrotetaan muusta ruumiista pelkäsä kateudesta ja pahansuopaisuudesta aivan kuten nämä kommunistit ja vihreät tuntevat ”tähtisikermänsä” alla kuvitellen tuon merkitsevät merkkiä jonkinlaisesta pyhimyksestä, joka ei pidä sen enempää paikkaansa kuin Etelä-Afrikan mallikelpoisesta ihmisoikeustilanteesta ja taloustilanteesta kommunistisen ANC:n alaisuudessa, jota ”juoksevat” kuin päättämät kanat mustat siirtolaiset, jotka katsovat omistavansa tuon maan kaikki oikeudet vain syystä, että heitä on enemmän kuin buurit, jotka pitivät tuon ”Afrikan Tähden” kuosissa mittaamattomassa YK:n ja kansainvälisten kommunistien sekä juutalaisten mielestä ”väärin sammuttaen”, koska ”letku” ei ollut oikean värinen ja musta oli sillä ”orrella” istumassa, joka hänen paikkansa olikin syystä, joka NYT on räjähtänyt käsiin kuin supernova eikä talous ja elämänlaatu ole nousussa, vaikka kuinka paljon valkoisia tapettaisiinkin melkeinpä ”tapporahaa” lukutaidottoman hallinnon sitä tarjotessa, joiden muhkeus johtuu vain siitä, että inflaatio laukkaa tavalla, joka saa sairaimmankin pelihimon uhrin kuolaamaan enemmän kuin tuo ”ravuri” konsanaan.”

   Huh! Pelästyin jo! Melkein loppuun asti sai selata (huom.: EI siis lukea), ennen kuin lähti Juhan paskamylly kunnolla käyntiin. Taisi olla vähän ummetusta pikku-Jussillamme? Mutta kyllä sieltä plopshati tukos auki ja kunnon haisevat ripulit levisivät pitkin porsliineja loppujen lopuksi.

   Tämän takia, hyvät lapset ja nuoret, on tapana sanoa “käykää ne koulut”. Muutoin teistäkin voi tulla idiootteja tai mikä vielä pahempaa – Juha. Edellämainitun kaltaista on kymppiluokka/apukoulupohjalta ponnistavan tai amiksen auto/kiisselilinjan reputtaneen yhteiskunnan painolastin “osaaminen” ja anti.

   Ennen juhat suljettiin laitoksiin tai lopetettiin, nykyisin saavat fattan maksamina elää harmaissa eläintarhoissaan ja internetin ansiosta levittää jopa kirjallista osaamistaan muiden luettavaksi. Vastakohtana siis uudelleen se, että ennen nämä vähämieliset turhakkeet yksinkertaisesti suljettiin yhteiskunnan ulkopuolelle hyödyttöminä verovarojen tuhlaajina.

  • Miksi Juhis Nykysuomessa ilmoitat vaststavasi “ääriajattelua”?

 17. Vai että NWO tulee ja Pax Judaica afro-aasialaisine äo 80 goyimeineen. Unohtui mainita jutikoiden luoma eskimo-pygmirotu äo 300 ja pituus Max 50cm. Jutikat ovat jo komentaneet näitä Leon seinien sisälle vakoilemaan ja raportoimaan kaiken NWO komissiolle. Alumiinifoliot ovat kadonneet leipälaatikosta.

  • “Only puny secrets need protection. Big discoveries are protected by public incredulity.”
   ― Marshall McLuhan

   Yksinkertaiset tavalliset goyimit, jotka elävät vain tässä hetkessä eivätkä näe menneisyyteen tai tulevaisuuteen pidempään kuin muurahaiset, eivät todellakaan näe edes valtavan suuria muutoksia, mikäli muutos tapahtuu pidempi ajan suhteellisen hitaasti (2% vuodessa).
   Judet keksivät jopa “alumiinifoliot” jotta diskreditoida ne, jotka pääsivät ymmärtämään jutikoiden touhut.
   Yksinkertaisilla tavallisilla goyimeilla on sellainen uskomus (välit pois https:
   h t t p s://en.wikipedia.org/wiki/Normalcy_bias
   sen johdosta jopa suuret, mahtavaisot liikkeet ovat heille aina yllätys. Vaikka varoitukset on kirjoitettu seinille tulikirjaimin.
   https://youtu.be/UY9P0QSxlnI

 18. Itse näkisin tärkeimpänä, että ääri-islamismin leviäminen saataisiin maassamme estettyä sekä raiskauksiin syyllistyneet maahanmuuttajat karkoitettua välittömästi. Täysi-ikäiset miehet eivät maahanmuuttajina ansaitse pakolaisen asemaa.
  -Tämä rodullisella puhtaudella hifistely on erittäin ristiriitaista ja siten ajamallemme tiukemmalle maahanmuuttopolitiikalle tuhoisaa. Ymmärrän, että monella PVL:lläläisellä olisi unelma natsien mielikuvituksellisesta Valhallasta, jota kansoittaisivat vaaleatukkaiset miehet ja naiset sinisine silmineen. Tällainen “täysiverinen” Suomi-kuva on tosin täysin utopistinen, koska tekisi suomalaisiksi kelpaavien joukosta olemattoman pienen. Kun olisimme ensiksi poistaneet maastamme jokaisen ihonväriltään väärän tulisi seuraavaksi eteen kysymys, saako kukaan puhua muuta kuin suomen kieltä. Pitäisikö ruotsinkieliset paakokäännyttää puhumaan vain suomea? Kun maassamme olisi enää valkoihoisia suomea puhuvia, niin mitä tekisimme saamelaisille, pitäisikö heidät poistaa maastamme erirotuisina, vaikka ovatkin easuneet täällä meitä kauemmin? Kuuluisiko jokaisella “aidosti suomalaisella” olla “suomalainen” sukunimi kuten Virtanen? Jokaisen, jolla olisi vaikkapa ruotsalainen sukunimi pitäisi muuttaa se suomalaiseksi tai lähteä maastamme. Jäljelle jääneistä suomalaisista pitäisi vielä karsia pois mustahiuksiset, jottei kukaan näyttäisi mustalaiselta. Tämän jälkeen vielä kaikille lopuille tarkat sukuselvitykset, jotta viimeisetkin väärärotuiset saataisiin eliminoitua. Perin pieneksi olisi tällaisen etnisen puhdistuksen jälkeen kuihtunut Suomen kansa eikä sillä olisi enää tulevaisuutta. Edes Hitlerin Saksa ei kyennyt pitämään kiinni puhdasrotuisuuden periaatteistaan: Hitler itse oli tummatukkainen eikä kyennyt esittämään sukutaustojaan. Hänen lempiautomerkkinsä Mercedes(-Benz) oli nimetty juutalaistyttö Jellinkin mukaan. Fritz Haber oli juutalainen tiedemies, mutta hänen kehittämänsä Zyklon B kelpasi natsien käyttöön. Jopa Hitlerin henkilääkäri Theodor Morellin väitettiin olleen puolijuutalainen. Niin kaunis ajatus kuin se olisikin, ei utopia täysin lumivalkoisesta Suomen kansasta ole mahdollinen, vaan päinvastoin mitä tarkemmin seulomme, keitä maahanmuuttokriittiseen rintamaamme hyväksymme, sitä harvemmiksi rivimme käyvät, mikä taas on voitto suvakkien laajalle rintamalle. Koska Lokka ei tietääkseni ole syyllistynyt raiskauksiin eikä pahoinpitelyihin ja puhuu hyvää suomea sekä ajaa maahamme tiukempaa maahanmuuttopolitikkaa, saa hän puolestani olla täällä.

  • Kukaan kansallissosialisti ei puhu “ihon väristä”. Ratkaiseva on ROTU, ja sen biologisen perustasta johtuen – vierasrotuisten siedettävästä määrästä.

   Kuka on vieras- tai oikeastaan vahingollis- ja vihollisrotuisten maahanmuuton takana? Siinä on eksistentiaalisen uhkan alku ja juuri. Yksittäinen juutalainen ei merkitse mitään. Saksassa juutalaisia oli n. 700 tuhatta kun saksalaisia oli 65 miljoonaa. Se oli jo kuolemanvakava uhka (kuten Historia myöhemmin todisti!), koska juutalaiset kaappasivat huomattavan tai määräävän aseman finanssi-, media- ja kulttuurialalla, Näistä 700 tuhannesta aktiivisesti tuhotyöhön osallistuivat n. 80 tuhatta. Kannattaa lukea todistajan lausunnon:
   G.E.O. Knight, In Defence of Germany, Golden Eagle Publishing Co., Fetter
   House, Fetter
   -Lane, London E.C.4, 1934

   Ei milloinkaan PVL sanonut mitään saamelaisia tai ruotsalaisia tai venäläisiä vastaan, koska nämä harvalukuiset etniset vähemmistöt eivät pyri tuhoamaan Suomea. Vain ja ainoastaan juutalaiset kulissien takana ja heidän sätkynuket hallinnossa ovat keksineet oivat työkalut: suomalaisten syntyvyyden alasajo ja samanaikaisesti vahingollisrotuisten massatuonnin jotta suomalaiset Suomessa olisi hävitetty. (samaa muuten juutalaiset ja kulttuurimarxilaiset harrastavat joka maassa). Ei ole vitsi, kun suomalaiset viranomaiset arvioivat kustannukset vaihtoehdoille että maahan tuodaan vuodessa 10 tuhatta, 100 tuhatta tai 1 miljoona vahingollisrotusia! Sellainen asiakirja (vuodelta 2017) löytyy, lue ja ihmettele!

 19. Eli, koska Lokka ei ole juutalainen, voimme hyvällä syyllä antaa tukemme hänelle älyvapaata pakolaispolitiikkaa vastaan. Mahtavatko Amerikan juutalaiset pankkiirit pelätä, että EU:sta muodostuu USA:n kaltainen talousmahti? Tämän vuoksi Soros kumppaneineen alkoi ajaa tänne tuhoisaa pakolaispolitiikkaa.

  • Tuhoisa pakolaispolitiikka on esitetty ennen Sorosta.
   Vuonna 1925 oli julkaistu Kalergi-Koudenhoven suunnitelma Euroopan hävittämiseksi (poista välit http):
   h t t p://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Practical-Idealism-Vienna-1925.php
   Sama suomeksi:
   http://www.magneettimedia.com/kreivi-kalergin-suunnitelma-eurooppalaisten-tuhoamiseksi/

   Ei, Amerikan juutalaiset eivät pelkää että EU:sta muodostuu kilpailija USA:lle. Koska sekä USAn, että EUvostoliiton todellisina johtajina ovat samat perkeleet.

Comments are closed.