Koti Uutisia Junes Lokka “etsintäkuulutti” kamerajalustansa hajottaneet äärivasemmistolaiset

Junes Lokka “etsintäkuulutti” kamerajalustansa hajottaneet äärivasemmistolaiset

13

Tampereella järjestettiin lokakuussa Vastarintaliikkeen mielenosoitus teemalla “Sananvapauden puolesta”. Mielenosoitus veti Tampereelle myös runsaasti muita kansallismielisiä, joista monet myös kuvasivat tapahtumaa suorana lähetyksenä YouTubeen.

Paikalla oli myös yksi tämän alan tunnetuimmista kuvaajista Junes Lokka kameransa kanssa. Hän aloitti päivänsä kuvaamalla ensin sananvapauden vastustajien omaa mielenosoitusta, jolloin osa tapahtumaan osallistuneista kävi häneen käsiksi hajottaen samalla hänen kamerajalustansa.

Lokka teki asiasta rikosilmoituksen, mutta tutkinta ei ole edennyt mihinkään. Nyt hän onkin päättänyt itse “etsintäkuuluttaa” päällekarkaajat tunnistaakseen heidät. Mikäli tunnistat kuvissa esiintyviä henkilöitä, laita vinkkisi joko suoraan Lokalle Facebookissa tai sähköpostiosoitteisiin pt-media[at]mail.com tai vastarintaliike[at]vastarinta.com.
Lähde: PT-media

13 KOMMENTIT

 1. Eikös tuo kolmanneksi ylimmän kuvan vasemmassa reunassa oleva vihreähuppuinen kaveri ole Juuso Lahtinen?

 2. Näyttää kyllä aika paljon Aivolävistys-yhtyeen Juuso Lahtiselta.

  • Rock you in your face, stab your brain with your nosebone – kuten vanhassa rap-biisissä sanottiin.

 3. Alimmassa kuvassa oleva ruskea kaveri näkyy myös tällä Helsingin videolla kohdasta 3:57 eteenpäin (viiksi-cuckin takana). https://youtu.be/-dOofBT91Po

  Samalla videolla todennäköisesti muitakin tampereen häiriköitä, koska noilla pyörii aika pieni piiri.

  • Jep, Suomen “militanttien” kommareiden määrä ei ole kuin muutama kappale, ja nämäkin tottelevat katujen lakia. Noista mustiin vaatteisiin ja huppuihin pukeutuneistakin suurin osa naisia.

   • Antifan crème de la crème. Huh-huh, ei voi muuta sanoa. Onneksi vastustajamme on tuota luokkaa, kun meininki alkaa todenteolla. Noitahan niittaa jo yksinään pikkubussillisen.

 4. Suomen poliisi alkaa olla melkoinen vitsi, jos jo noiden kuvien perusteella ei mitään saada aikaiseksi. Olen itse saanut todeta myös näiden virkamiestemme retuperäisen tilan. Pysykää kaukana noista ja hoitakaa asiat itse ja FIKSUSTI – niin ettei tarvitse paskalakkien kanssa asioida. Näin olen itse toiminut jo pitkään.

  Silmät harittavat tuollakin valkoisella neekerillä niin, että toinen näkee menneeseen joulukuuhun ja toinen tapittaa jo tiukasti helmikuuhun ja seuraavaan sossun maksupäivään. Oksalakkaa, tolua ja tinneriä on selvästikin kulunut. Ja Airfixiä – tietysti! Tarjouskalja kädessä myös. Itse lopetin parin–kolmen saunabissen satunnaisen ostamisen vastalauseena nousseelle verotukselle ja yleiselle paskalle, joka maassamme vallitsee. Täytyy Eesti Vabariikista tuoda HYVÄÄ, eestiläistä olutta, juustoa ja limonaatia, kun ei perkele Suomesta saa edes Spritea ilman makeutusainemyrkkyjä. Ihme albania tämä maa.

  Mutta takaisin asiaan: on kyllä niin saastaista väkeä taas Suomen punikkipääkaupungissa. Poliisikin antaa tuolla vassareiden riehua mielinmäärin puuttumatta asiaan mitenkään suuremmin. Tuossa bolšujen kuvottavassa fatta all-stars -jengissä haisee tappio, älyllinen heikkous, köyhyys, työttömyys, huono intiimihygienia, hašiš, kissankusi ynnä -paska, suitsukkeet, home, alkoholismi ja sula, ääretön typeryys.

  Hyvä uutta vuotta kaikille isänmaallisille, kansallismielisille, äärioikeistolaisille, skinheadeille ja kansallissosialisteille!

 5. Tässä se jälleen kerran nähdään: Yhteistyö on voimaa. Kuten myös että joukossa on voimaa. Yhdessä ihmiset pystyvät mihin vaan. Yhdessä muutetaan maailmaa.

 6. Kukas näistä kuvissa olevista herroista on nyt haussa, vai kaikkiko? Kaks videoo missä Junesta talutetaan nähny eikä noin iso anarkistijoukko hänen päälleen käynyt, joten oisko paikallaan vaikka osottaa kuvista ne tekijät jotta saadaan “etsintäkuulutus” ja sen mukaiset “toimenpiteet” kohilleen?

Comments are closed.