Koti Uutisia Kotimaa Junes Lokan syyte 2017 itsenäisyyspäivän niskoittelusta kaatui

Junes Lokan syyte 2017 itsenäisyyspäivän niskoittelusta kaatui

15
Junes Lokka.

Kansalaisaktivisti ja kaupunginvaltuutettu Junes Lokka oli keskiviikkona syytettynä niskoittelusta poliisia vastaan Helsingin käräjäoikeudessa. Syyte liittyi itsenäisyyspäivän 2017 tapahtumiin.

Lokka oli Helsingissä kuvaamassa kaupungissa järjestettyjä useita tapahtumia toimittajan roolissa. Ilman mitään syytä poliisi kuitenkin ryhtyi estämään vapaata journalismia ja käskytti hänet pois vasemmistolaisten tapahtuman luota ilman mitään todellista syytä. Lokka noudatti käskyä.

Myöhemmin poliisi kuitenkin kidnappasi Lokan ja vei tämän yöksi putkaan. Kidnappaamisen yhteydessä Lokka pyrki kysymään syytä poliisin rikolliselle toiminnalle. Se oli poliisin mukaan niskoittelua.

Oikeudessa asiaa käytiin läpi usean todistajan sekä videotallenteiden kautta. Syyte kaatui ja Lokka on nyt ilmoittanut tekevänsä rikosilmoituksen poliisista, joka sensuroi vapaata journalismia kidnappauksilla.

Lähde: Twitter

15 KOMMENTIT

 1. Hyvä, joskus myönteinen uutinen. Tapaus tosin on selvä ja sen vääntäminen natsien riehumiseksi ei onnistu edes Polpolta. Jatkossa journalisti ilmeisesti tarvitsee jonkun kuvaamaan toimintansa, jotta tarpeen vaatiessa olisi todisteet Polpon toiminnasta.

 2. Nykyinen valtahierarkia on vaan niin kiero ettei se pysty mihinkään rehelliseen tai asiallseen toimintaan saatuaan kansalasiten mandaatin edustaa kansaa päätöksenteossa.

  Siksi tarvitaan rikollisia menetelmiä yrittää selittää asiat niin että “kyllä me tälläkin tavalla suojelemme tavan kansalaisia kadulla.”..

 3. Toivottavasti Lokka nostaa tämän vuoden Turun tapauksesta myös kanteen, koska hänet otettiin säilöön ilman kummempia syitä (ellei sateenvarjon pitämistä ja poliisin ketjun takaa vasemmiston tapahtuman seuraaminen ole tällaista, maalittaminen, vihakatse?)

 4. Miten tämän afrikkailaisen edesottamuksista vieläkin uutisoidaan valkoisella alustalla?

  • Samaa ihmettelen. Ja siis kiitän ryhdikkäästä vastauksesta.

   Ko. kaverilla on huumetuomioita roikkumassa ja odottamassa tuomioita. Käytetään nyt tuota hyväksi siihen saakka kunnes häkki heilahtaa tälle marokkolaiselle.

   • Mutta siipeilee veronmaksajien rahoilla – gradu on ollut kesken jo kuutisen vuotta, ja työ ei kelpaa mutta pitkittää valtuuston kokouksia aivan hyödyttömästi suljetuilla lippuäänestyksillä ja kuluttaa muiden aikaa.

    • Mitä väliä sillä on, jos joku siipeilee verorahoilla? Vetorahoja tungetaan muutenkin päättömiä määriä mokutukseen niin en yhtään oudoksu joidenkin haluttomuutta kustantaa punaviherhallituksen loisimista.

    • Gradut on täysin turhia, tämä kaikki menee päin romahdusta ja luulenpa että kohti sisällissotaa. Mitä silloin voi tehdä gradulla? Ei mitään.
     Tässä nykyisessä yhteiskunnassa sheeplen “työnteko” vain pidentää mädän järjestelmän olemassaoloa ja varmistaa tuhon perusteellisyyden. Päinvastoin, yleislakko voisi edesauttaa kurssin muuttamista, mutta sen aika ei vielä tullut kun sheeplen kaukalossa on vielä lainarahalla hankittua rehua. Lokka on taisteilija, ja taistelussa Lokka on omassa elementissä.

     • “Sheeple” — Olisiko tuolle suomalaista vastinetta? Tuo kielten sekoittelu ja omien sanojen keksiminen on aika typerää.

      Mitä vaihtoehdoksi työnteolle? Muutto betonikoppiin ja kituuttelu sossun rahoilla? Mahtava suunnitelma. Ei kiitos.

     • Käännös olisi varmaan lammad, mutta tämä nyt on vain lillukanvarsiin tarttumista.

      Yleensähän yhteiskunnallisesti merkittävää työtä tuetaan verovaroin ja sellaista Lokka tekee. En tiedä, onko kyseessä oikeasti työtön sosiaalitukien nostaja vai onko kyseessä vaan joku kommareiden meemi, mutta toisaalta sillä ei ainakaan minulle ole mitään väliä. Mainitse viisi henkilöä, jotka tekevät yhtä paljon työtä yhteiskunnallisen tiedottamisen eteen (mm. Oulun pedofiilivyyhdin paljastaminen julkisuuteen). Lokka on toimittajan roolillaan herättänyt suomalaisia, radikalisoinut näitä ja pakottanut liberaalit näyttämään todelliset kasvonsa useita kertoja eri tilanteissa, mutta jotkut ovat huolissaan siitä, mitä hän tekee elääkseen.

      Itse suosittelisin pähkäilemään oikeita ongelmia yksittäisen kansalaisaktivistin tulonlähteiden pähkäilyn sijasta.

  • Lokka on pyhimys.

   Jos meno ei miellytä, niin tee perässä kaikki se, mitä Junes Lokka on tehnyt.

Comments are closed.