Koti Artikkelit Vastarintaliike Julkista toimintaa Jyväskylässä

Julkista toimintaa Jyväskylässä

13

Vastarintaliike järjesti jälleen julkista toimintaa Jyväskylässä. Samaan aikaan kaupungissa järjestettävän vuosittaisen MM-rallin ja hyvän sään vuoksi kansallissosialistinen sanoma tavoitti kiitettävästi ihmisiä.

Tänä vuonna ralliaktivismi sattui päällekkäin Norjaan suunnitellun Vastarintaliikkeen mielenosoituksen kanssa. “Murskatkaa homojen etujärjestöt!” -iskulausetta käyttävä tapahtuma sai Norjassa paljon julkisuutta jo etukäteen, sillä poliisi kielsi sen järjestämisen Fredrikstadissa pelätessään äärivasemmiston aiheuttavan mellakointia kaupungissa.

Poliisin mielivaltainen toiminta sai Norjassa jopa jotkut riippumattomat sananvapausasiantuntijat huolestumaan Itä-Oslon poliisin toiminnasta. Jyväskylän aktivismilla haluttiin samalla osoittaa tukea norjalaisille tovereille, joten yhdessä banderollissa oli teksti “Murskatkaa homojen etujärjestöt!”.

Jyväskylässä päivä alkoi noin kello 11, jolloin aktivistit menivät Jyväskylän yliopiston vieressä sijaitsevalle vilkasliikenteisen tien ylittävälle sillalle banderollien ja lippujen kanssa. Banderollit asetettiin sillalle molemmin puolin näkyvyyden maksimoimiseksi.

Paikalla ei ehditty olla kuin muutama minuutti, kun ensimmäinen poliisiauto saapui paikalle. Kaupungissa olikin poikkeuksellisen paljon virkavaltaa, sillä poliisi oli etukäteen kertonut pelkäävänsä mahdollista islamistista terrori-iskua. Sekä partio- että siviilipoliisit kulkivat Vastarintaliikkeen aktivistien perässä koko päivän.

Kun sillalla oli oltu reilun tunnin ajan, jalkautui ryhmä rallikansan pariin jakamaan lehtiä. Vastamedia-lehteä jaettiin satamassa, Paviljongilla, Matkakeskuksella ja kävelykadulla sadoille ihmisille. Yhteensä noin 700 ihmistä sai mukaansa uuden lehden.

Kannustamme lukijoita tilaamaan itselleen Vastamediaa Kadulle.com-kaupasta TÄÄLLÄ ja levittämään sitä omalla alueellaan. Lehteä saa tilattua pelkkien toimituskulujen hinnalla.

 

Jyväskylän aktivistiryhmä

13 KOMMENTIT

 1. Hienoa, että ralliperinne jatkuu edelleen vaikka poliisi ja äärivasemmisto tätä onkin koittanut tukahduttaa!

  • Äärivasemmisto ja viherpiipertäjät varmasti kieltäisivät mielellään rallit, mutta en usko että poliisi olisi tapahtumaa vastaan?

   • Keksitkö ihan itse tämän vitsin vai pähkäilittekö oikein porukalla?

    • Ralliperinne tarkoittaa selkeästi Jyväskylän MM-rallia ja xd on muistikortti. Voisitte opetella ilmaisemaan itseänne selkeämmin, teinixet.

 2. Äärivasemmisto jäännyt vissiin narkkaamaan kotiin kun ei näkyny mitään häiriötä aktivismin aikana…

  • Poliisi (polpo, shomrim) on Suomen merkittävin antifasistijärjestö. En muista milloin oisin viimeiksi edes nähnyt varsinaista äärivasemmistolaista eikä toisaalta kiinnostakaan.

   Hienoa toimintaa jälleen!

   • Tämä. Myös äärivasemmisto tuntuu hyväksyneen asian ja ulkoistaneen oman toimintansa (jota tosin suomessa ei ole oikeastaan koskaan ollutkaan, jos ei lasketa paria kertaa kun he ovat tulleet paikalle ihan vain juostakseen karkuun) poliisille. Poliisi = antifa.

    Nuo “katutason antifasistit” on itse feminisöineet itsensä pikkutytöiksi, transuiksi ja muiksi friikeiksi. Esimerkiksi Ruotsissa tämä on hyvin selkeästi havaittavissa, sillä aikaisemmin siellä oli huomattavan militanttia AFA-toimintaa, mutta nykyään ne on kaikki noin 13-vuotiaita tyttöjä.

 3. Poliisilta taas ylimitoitus! Ehkä Ne olivat olivat turvaamassa Meitä vasemmistoradikaalien hyökkäyksiltä 🙂 Kiitti lehdestä.

 4. Poliisilla onkin nyt hyvin esittää näyttöä siitä, että Vastarintaliikkeen järjestämät tapahtumat sujuvat hyvin asiallisesti.

  Kiitos aktivisteille, Eläköön Voitto!

 5. Kiitos Vastarinta! Eläköön Voitto! Terveisin: Jyväskylän isänmaalliset kansalaiset.

Comments are closed.