Koti Uutisia Kotimaa Julkihomo Teuvo Loman epäiltynä lapsen törkeästä hyväksikäytöstä

Julkihomo Teuvo Loman epäiltynä lapsen törkeästä hyväksikäytöstä

5

Stylisti, julkihomo Teuvo Lomania vastaan on nostettu syyte lapsen törkeästä hyväksikäytöstä. Loman tai hänen oikeusavustajansa eivät ole halunneet kommentoida syytteitä. Rikos on ilmeisimmin tapahtunut vuonna 1999. 

Loman on toiminut muun muassa Miss Suomi -kilpailun tuomarina ja TV-kasvona. 56-vuotias mies kertoo olleensa psykiatrisessa hoidossa 1980-luvulla homoutensa takia. 

Lähde: Seiska

Lue myös: Video: Homolobbarit normalisoivat pedofiliaa

5 KOMMENTIT

  1. Mv:ssä oli aika paha lukijan kommentti siitä miten Siltsu ja Teukka tykkävät hisseistä kun niissä saa painaa nappulaa.

  2. Tutkimusten mukaan tuo on yleistä noissa piireissä. Kuvaavaa, että pedareiksi paljastuu juuri nämä median lempihomot, joiden avulla ilmiötä on alunperin normalisoitu.

  3. Kai lukijat ovat huomanneet kuinka vihreiden perämies Pekka viihtyy teinien ja varsinkin poikien seurassa? Jos Haavisto vaappuu kuin ankka, vaakkuu kuin ankka niin eiköhän perämies Pekka ole ankka. Anteeksi pyyntö kaikille ankoille jos tämä on nyt sitä hatepuhetta.

  4. Fantastista! Ensin paljastuu Siltsu, sitten Marcon tanssikoulun pedot, nyt sitten Teukka. Taitaa näissä sateenkaaripiireissä olla pedofilia enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

Comments are closed.