Koti Uutisia Kotimaa Julkihomo ja pedofiili Teuvo Loman hovioikeudessa

Julkihomo ja pedofiili Teuvo Loman hovioikeudessa

8
Teuvo Loman.

Julkihomona tunnetun pedofiili Teuvo Lomanin maaliskuussa saamaa pedofiliatuomiota alettiin käsittelemään Helsingin hovioikeudessa keskiviikkona. Loman valitti käräjillä saamastaan ehdollisesta tuomiosta hovioikeuteen, koska piti sitä “epäoikeudenmukaisena.”

Loman sai käräjillä 1 vuoden ja 10 kuukauden ehdollisen sekä päälle 90 tunnin yhdyskuntapalvelun vuonna 1999 tapahtuneesta 13-vuotiaan lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tekoon liittyi esimerkiksi useita yhdyntöjä.

Lähde: Iltalehti

8 KOMMENTIT

    • Tarkkaanottaen hebefiliaan tuo viittaa. Pedofilia viittaa esi-murrosikäisiin lapsiin, hebefilia 11-14 ja efebofilia 15-19 vuotiaisiin kohdistuvaan kiinnostukseen.

  1. Käytännössä siis ei saanut minkäänlaista tuomiota joka jotenkin vaikuttaisi elämään vaikeuttavasti. Tavallisen alamaisen kohdalla pidetään kyllä huoli, että tuomio vaikeuttaa mahdollisimma paljon tuomitun elämää, ja poliisin ilman tuomiota tekemät omaisuus takavarikot ja muut pienet kepposet tulevat tehtyä pilkun puolikkaankin tarkuudella. Alkaa myös vaino ja tarkkailu sekä kaikenlainen yksityisasioiden urkinta ja yritetään vaikeuttaa elämää kaikin mahdollisin tavoin. Pankki ja talousasiat pengotaan erittäin tarkoin, vaikka et olisi mistään edes epäiltynä. Silloin ei kyllä ole minkåänlaista “resurssipulaa” olemassakaan kun joku “tavallinen” alamainen pitää saada tavalla tai toisella mahdollisimman syvälle kuseen, mutta nämä eliittiin kuuluvat, ja eliitin hännystelijät, pääsevät kuin koira veräjästä siittä pitää huolen roistomaiset oikeusviranomaiset oikein hyvän huolen.

Comments are closed.