Koti Uutisia Julius Malema: “Etelä-Afrikan valkoisten tulisi palvella maan mustia”

Julius Malema: “Etelä-Afrikan valkoisten tulisi palvella maan mustia”

6
Julius Malema

Eteläafrikkalainen musta poliitikko Julius Malema kohautti puheellaan; hän puheessaan kielsi haluavansa tappaa kaikki maan valkoiset, mutta hän haluaa, että valkoiset palvelisivat mustia.

– En halua, että mustat työskentelevät valkoisille. Haluan, että te työskentelette itsellenne ja valkoiset teille. Se on todellista vapautta!, Malema paasaa puheessaan.

Malema onkin saanut syytöksiä konfliktien luomisesta rotujen välille. Häntä on myös syytetty populismista ja poliittisten pisteiden keräämisestä mustilta. Tälläkin hetkellä kuitenkin mustille on varattu paikkoja yliopistossa, vaikka valkoiset pärjäisivätkin paremmin. Kuitenkin tämäkin on ilmeisesti liian valkoista ylivaltaa ajavaa toimintaa.

Lähde: RT

https://www.rt.com/news/453026-malema-south-africa-racism-debate/

6 KOMMENTIT

 1. Malema operoi juutalaisrahalla. Nähty kai Ferrarin ratissa jne. Ilmeisesti heidän tarkoitus on pitää ANC:n juutalaiset todellisessa johdossa jotka kontrolloivat mustia johtajia jotka sitten orjuuttavat valkoisia.

  Paikallisen korruption ohella Afrikan monet vakavimmat ongelmat on näiden CIA/FBI:n ja muiden juutalaisten maksamien pupettien ja tyrannaien ansiota. He torpedoivat todelliset kansallismieliset johtajat, kuten Ghanassa Kwame Nkrumahn. Keniassa tappoivat erään vastaavan aidon hahmon ja Kongossa nostivat valtaan Se Se Sekon jna. Hitlerin suosikki testilentäjä Hanna Reitsch todisti tapahtumia Ghanassa -60 luvulla.

  Samaa peliä kuin nykyään Euroopassa. Euroopan panemisessa polvilleen kesti vain hieman kauemmin kuin Afrikan. Tokikaan he eivät Eurooppalaista yhteiskuntaa siellä varmasti haluaisi tai kykenisi omin päin rakentamaan tai sellaisenaan ylläpitämään, mutta omassa kontekstissaan huomattavasti paremmat ja terveemmät arvot ja yleinen vauraus ja sivistystaso vallitsisi ilman näitä ulkopuolisia pakan hämmentäjiä ja sabotöörejä. Eli jos olisi ollut siirtomaiden “itsenäistymisen” jälkeen monenkeskisiä kauppasuhteita entisiin siirtomaaisäntiin pidetty yllä ilman (((IMF))):än, (((Maailman pankin))) ja muiden vastaavien vaikutusta.

 2. Osin aiempi kommenttini on ehkä epärelevantti kun Etelä-Afrikka sellaisena kun se on tunnettu on käytännössä valkoisten suunnittelema yhteiskunta(ja osin käytännössä rakentamakin siltä osin kun mustia ei voitu fyysiseen työhön palkata) ja tavallaan kuuluisi ensisijaisesti heille eikä kenelläkään mustalla pitäisi olla asiaa johtoon. Monet järkevät paikalliset mustatkin tajuavat, että asiat olivat paremmin valkoisten johtaessa maata.

  https://www.youtube.com/watch?v=j4f0INWfws0

 3. Valkoiset takaisin kotiinsa tänne Eurooppaan, nääntyköön dindut keskenään.

 4. Tässä meillä on taas aivopieru vailla vertaa. Vaikka valkoiset työskentelisivätkin mustille niin mustilla ei riitä ajatuskapasiteettia johtamaan valkoisia. Ja lopputulos on sama: köyhyys ja nälänhätä.

 5. Lyökää vastaan etäläafrikan valkoiset.älkää alistuko mustan ruton valtaan.älköön koskaan valkoinen ihminen alistuko maahantunkeutujien valtaan.

Comments are closed.