Koti Uutisia Ulkomaat Julian Assange pidätettiin Isossa-Britanniassa

Julian Assange pidätettiin Isossa-Britanniassa

7

Vuotosivusto WikiLeaksin johtohahmo Julian Assange on pidätetty. Ison-Britannian poliisi pidätti Assangen Ecuadorin suurlähetystössä Lontoossa. Assange oli jo vuosia pysytellyt poissa viranomaisten kynsistä saatuaan turvapaikan Ecuadorin suurlähetystöstä. Tänään turvapaikka kuitenkin peruttiin Ecuadorin nykyisen ja korruptiosta epäillyn presidentti Lenín Morenon toimesta.

Moreno myös salli paikallisen poliisin pääsyn maan suurlähetystöön, jotta Assange voitaisiin pidättää. Ison-Britannian viranomaisten mukaan Assange pidätettiin Yhdysvaltain pyynnöstä. Assange tullaan mitä todennäköisemmin luovuttamaan Yhdysvaltoihin, jossa häntä uhkaa viiden vuoden vankeus, sillä hän auttoi Yhdysvaltain armeijan entistä analyytikkoa Chelsea Manningia julkaisemaan salassa pidettävää aineistoa.

Lähde: Yle

7 KOMMENTIT

  1. Assangella on mitä ilmeisimmin ässä hihassa, nimittäin koko vuotopommin laukaisukoodi. Saa nähdä, miten tässä käy. Joka tapauksessa USA:n ja sen persnuolijaliittolaisten sotarikosten paljastaminen on tässä kuviossa se suurin hiertävä kivi (sionistin) kengässä.

    • Tämän koko sensuroimattoman “insurance” tiedoston on kuka tahansa voinut ladata koneelleen torrenttina. Se on kryptatussa muodossa. Avain vapautuu automaattisesti tuntemattomien olosuhteiden vallitessa, eikä Julian eikä kukaan voi sitä estää. JA vain tietää mitkä ne konditionaalit ovat ja voi ne oikeudessa kertoa. Näin olen asian ymmärtänyt erinäisistä syistä.

  2. 5 vuotta on vielä pieni tuomio siihen verrattuna, että tuomio saattaisi olla elinkautinen tai kuolemantuomio maanpetoksesta. Australian passi mitä ilmeisemmin pelastaa Assagnen siltä tuomiolta. Toivon että Assagne heittää lisää vettä myllyyn.

      • Juu, saattaa olla, että Assagne “kaatuu” vankilan suihkussa partaterään tai saa “sydänkohtauksen” Tai sitten ikinä ei saavuta edes päämääräänsä, vaan oudosti katoaa vankeinkuljetuksen aikana. Onnettomuuksia sattuu.

  3. Infowars -sivustolla on nyt juttua miten eräs Hillary Clinton ilakoi ja nauraa Assangen vangitsemisen johdosta.

Comments are closed.