Koti Uutisia Juha Sipilä kiitteli “itsenäisyyspäivän” haastattelussaan Vastarintaliikkeen kieltopäätöstä

Juha Sipilä kiitteli “itsenäisyyspäivän” haastattelussaan Vastarintaliikkeen kieltopäätöstä

4

Pääministeri Juha Sipilä juhlisti Suomen itsenäisyyden muistopäivää kiittelemällä käräjäoikeutta Vastarintaliikkeen kiellosta. Sipilä rikkoi vallan kolmijako-oppia räikeästi jo vuosi sitten, kun hän yritti julkisilla kannnanotoilla painostaa “oikeuslaitosta” lakkauttamaan järjestömme.

Sanomalehti Kaleva julkaisi itsenäisyyspäivänä uutisen “Pääministeri Sipilä: Suomalaisten eheys ei tule ilman työtä – pitää myös oi­keus­pää­tös­tä uusnatseista tervetulleena”. Sipilän haastattelussa kansallismielinen aktivismi rinnastettiin maahantunkeutujien suorittamaan Turun terroripuukotukseen.

“Meillä on laki sallinut sen jo aiemmin, mutta ei ole ollut yhtään tällaista tapausta. Nyt sellainen tapaus on sitten syntynyt”, Sipilä totesi haastattelussa. Kuten Poliisihallitus, myöskään hän ei ole vaatinut järjestökieltomahdollisuuden soveltamista esimerkiksi huume- ja prostituutioliigoihin tai maahantunkeutujien Satudarah-rikollisjengiin.

Sipilästä tuli kansainvälinen vitsi sen jälkeen, kun hän kutsui arabimaiden laittomat siirtolaiset omaan kotiinsa 2015. Jopa kiinalainen mediayhtiö teki pääministeristämme huumorianimaation (katso alla). Tarinalla oli kuitenkin traaginen loppu, kun maahantunkeutuja raiskasi pian tämän jälkeen tyttölapsen Sipilän kotikunnassa.

Lue myös:

Lautamies kommentoi Vastarintaliike-oikeusmurhaa
Vastarintaliike jatkaa – tuomio ei lainvoimainen

4 KOMMENTIT

  1. Sipilän tarkoittama ‘suomalaisten eheys’ tarkoittaa yhtenäistä lammaskansaa.

  2. Suomalaisten eheys ei tule ilman työtä Sipilä.Tarkoittaako tämä sitä että te poliitikot uhraatte oman jumalanne saatanan alttarille köyhät yksinäiset suojattomat ihmiset?Tiedätte paljon enemmän kuin haluatte julkisuudessa ilmoittaa.Tiedätte miten pitkälle olette menneet myydessänne ihmisiä tässä maassa lopulliseen ahdinkoon.Se on helppoa,sillä tässä maassa pesii maailman kammottavimpia sadisteja ja psykopaatteja.Todella pahan maa.Mutta jatkakaa rikoksianne vaan herrat Sipilä ja Niinistö ym.Tiedän todella mistä puhun.

Comments are closed.