Koti Uutisia Kotimaa Journalistiliitto: Yle-toimittajan kunnianloukkaussyyte on “kiusaamista”

Journalistiliitto: Yle-toimittajan kunnianloukkaussyyte on “kiusaamista”

18

Viime viikolla uutisoitiin, että monikulttuurisuusintoilijana tunnettu Yle-toimittaja Johanna Vehkoo on saanut rikossyytteen. Syyttäjän mukaan Vehkoo on rikollisesti loukannut kaupunginvaltuutettu Junes Lokan kunniaa. Lokka tunnetaan media- ja maahanmuuttokriitikkona.

Syytteiden nostamisen jälkeen kansalaisten täytyi painostaa valtamediaa useiden päivien ajan ennen kuin yksikään lehti suostui uutisoimaan koko tapauksesta. Aihe yritettiin aluksi vaieta kuoliaaksi, sillä Vehkoota tahdottiin suojella negatiiviselta julkisuudelta. Suojelu oli palkinto Vehkoon “poliittisesti korrekteista” mielipiteistä.

Nyt myös Journalistiliitto on asettunut etukäteen Vehkoon puolelle oikeudenkäynnissä, mikä on tulkittu yritykseksi painostaa tuomioistuinta. Liitto kutsuu syyttäjän mielipidettä “kiusaamiseksi” ja “vaatii, että ihmisiä kohdellaan lain edessä tasapuolisesti”.

Vaikka liitto ei suoraan kiistä kunnianloukkauksen tapahtuneen, se vihjailee rivien välistä, ettei tapausta olisi ylipäätään pitänyt viedä oikeuteen, sillä kyse on “tehtaillusta” tutkintapyynnöstä Vehkoon “vaientamiseksi”:

“Tahallinen häirintä tai yksittäiseen toimittajaan kohdistuvat vaientamisyritykset tai vainokampanjat sen sijaan eivät kuulu normaaliin työhön. Pahimmillaan ne vaarantavat paitsi yksittäisen toimittajan työskentelyn myös sananvapautta ylipäätään.

Tutkintapyyntöjen tehtailu on tunnettu keino häiritä toimittajia sekä Suomessa että muissa länsimaissa. Toistuvat tutkintapyynnöt, joiden tarkoitus on vaikeuttaa toimittajien työskentelyä, kuormittavat myös poliisia ja oikeusviranomaisia.”

Vehkoo on Julkisen sanan neuvoston jäsen. Lisäksi hän oli vuonna 2016 perustamassa Huhumylly-nimistä maahanmuuttopropagandasivua yhdessä tunnettujen väkivaltavasemmistolaisten kanssa. Vehkoon työryhmään kuului suomalaisia äärivasemmistolaisia, jotka ovat julkisesti kannustaneet poliittiseen väkivaltaan maahanmuuttokriitikoita vastaan.

Journalistiliiton oman lehden päätoimittaja on puolestaan Maria Petterson, jonka äärivasemmistoyhteyksistä kirjoitimme huhtikuussa. Petterson on muun muassa levittänyt väkivaltaisen äärivasemmistojärjestön materiaalia sosiaalisessa mediassa sekä suojellut pedofiilia, jonka uhreiksi lukuisat hänen lähipiirinsä ihmiset joutuivat.

Lähde: Journalistiliitto

18 KOMMENTIT

 1. Johanna Vehkoo yrittää vaientaa Junes Lokan solvaamalla tätä ja Journalistiliitto nyökyttelee hyväksyvästi KKKn (Keskinäisen Kehun Kerho) kahvipöytä kokouksissa. Lokka jostain heille käsittämättömästä syystä paheksuu moista ja tekee vastavedon. Journalistiliitto syvästi paheksuu.

  Tilanne on suora kopio katutapahtumista nykypäivänä; punarkisti tai kunniakansalainen mottaa kantasuomalaista nenään ja valtamarxistimedia kehuu, kuinka rohkeita ja aloitekykyisiä he ovat puolustaessaan itseään oletetusti ehkä kohta tapahtuvalta solvaukselta/hyökkäykseltä. Kantasuomalainen reagoi hyökkäykseen mottaamalla takaisin; “Rasisti! Rasisti!” huutaa kulttuurimädättäjien laulukuoro kaikissa valtamedian tiedotusvälineissä.

 2. Porautukaa suomen ns taide koulutukseen. Sielä se paskakupla on saanut kehittyä 90 luvun alusta. Toinen toistaan surkeampia on pantu aina paalupaikoille akatemioihin ,ammattikorkeakouluihin. Vehkoo ja KOKO toimittajaklaani ovat käsi kädessä tuhonneet kulttuurin tästä maasta. Onhan se hyvä, että nämä jutut paljastuu näin törkeästi. Nämä surkeat regeedylanhuorat saavat aikanaan palkintonsa.

  • Tämä on totisinta totta. “Taiteellinen vapaus” tuottaa sellaisia aivopieruja kuin “vitun virkkaaminen” ja Guggenhaim. Jumalan teatterista puhumattakaan. Nykysuomessa ja maailmalla ei esittävää taidetta pidetä juuri minää, vaikka juuri se on sitä taidetta jota ihminen sisimmässään kaipaa.

   Toisaalta, kun pistää tyhmiä johtopaikoille ja opettajiksi niin mitä voi olettaa? Ainakin kahnauksia fiksuimpien oppilaiden kanssa. Jos siis sinulla oli koulussa kahnauksia opettajien kanssa, niin se ei johdu välttämättä siitä että olisit tyhmä. Se johtuu siitä että et sovi muottiin!!

  • Oliko 70-luvulla alkanut “laaturakentaminenkin” edistyksellisten syytä?

 3. Pukki kaalimaan vartijana. Vehkoon tapaus osoittaa jotain olevan pahasti vialla sekä journalistiliitossa että julkisen sanan neuvostossa.

  • Ei siellä mitään vialla ole. He pelaavat törkeää ja brutaalia peliä kaksilla korteilla. Halveksuttavaa.

  • Wiking divisioonaa yhtä vähän kuin panttipataljoonaa kohtaan ei sotien jälkeen syytetty rikoksista ja varmaan voi uskoa että jos aihetta olisi ollut niin koko pataljoona olisi viety härkävaunuissa Venäjälle kenttäoikeuteen saman tien.

   • Eikä olisi jäänyt suomalaisia SS-veteraaneja kultturimarxistien solvattavaksi, sillä se olisi ollut pelkkä menolippu. Mutta kai sionistisen maailmankatsomuksen omaavan kulttuurimarxistin pätemistarve tuli tyydytettyä.

 4. Olen vanha jo. Muistan hyvin,kun ensimäisiä mustia pönttöineen roudattiin Suomeen. Eksoottista! Ne hymyilee! Ne osaa soittaa! Kunnes nähtiin, mitä bambumajaneekeri tekee, kun sen päästää irti. Samaan aikaan epäonnistuneet ja muutenkin surkeat hahmot ilmestyvät päättämään suomeen,mikä on kulttuuria,mikä ei. Parhaat soittajat,näytteliät, kirjailiat pantiin sivuun. Myöhemin, jos vielä vitutukseltaan hengissä, leimattiin hulluiksi, sairaiksi,ettei vaan. Neuvoni on, vähän tyyliin, peili käteen ja mädättäjät afrikkaan . Sielä heistä saattais olla hyötyä.

 5. Nyt aletaan sitten Vehkoosta tekemään uhria.

  Veikkaanpa että vaginasentrisen maailmankuvan omaksuneilta Vehkoon kanssasisarilta on jo tilattu isot kasat vihapostia valemedialle ja oikeudessa esiteltäväksi.

  Niinpä saammekin kohta tuutin täydeltä kuulla kuinka hirveät natsit ovat isolla joukolla ja yksissä tuumin hyökänneet viattoman naistoimittajan kimppuun. Sannikka & Ukkola taitavatkin jo valmistella ohjelmaa jossa Vehkoon tuoli on kiilattu kolmeen metriin.

  Kyllä nuo naiset tietävät kuinka pelaavat!

  • Vassarit on uhriutumisen mestareita. Miettikääpä nyt Touko Aaltoa ja Jani Toivolaa. Molemmat ovat “uhreja”. Vehkookin on “uhri” vaikka syyllistyi rikokseen. Ja entäs se napatanssija “Huumonen”??

 6. Ainakin Lokka osaa aiheuttaa mahdollisimman paljon päänvaivaa näille marxistipelleille, hyvä juttu!

 7. Syyttäjä on rasisti.

  Seuraava siirto on tietenkin aloittaa vihakampanja syyttäjää ja hänen virka-asemaansa vastaan.

 8. KäO tulee antamaan vapauttavan päätöksen, journalistiliitto tulee viimeistään vuonna 2019 palkitsemaan toimittelijattaren, jollain räätälöidyllä kunniapalkinnolla. Tässä välissä Lokka tulee joutumaan entistäkin enemmän median ja virkavallan hampaisiin.
  Vitunvirkkaus jatkuu, eikä sitä estä, tai häiritse mitkään toimenpiteet….

Comments are closed.