Koti Uutisia Kotimaa Journalistiliitto vaatii erityislakeja kulttuurimarxististen toimittajien suojaksi

Journalistiliitto vaatii erityislakeja kulttuurimarxististen toimittajien suojaksi

13
mariapettersson
Maria Pettersson.

Journalistiliiton oman Journalisti-lehden päätoimittaja Maria Pettersson vaatii erityislakeja suojelemaan valtamedian kulttuurimarxistisia toimittajia. Vaikka valtavirtatoimittajat nauttivat jo nyt yhteiskunnallisesta eliittiasemasta, vaatii Journalistiliitto lisää etuoikeuksia.

Pettersson kommentoi asiaa talousvaikeuksien kaataman Vihreä Lanka -kulttuurimarxistilehden viimeisessä artikkelissa. Tekstissä vaadittiin lainsäätäjiltä ja veronmaksajilta lisää tukea valtamedialle, joka menettää jatkuvasti asemiaan vaihtoehtomedioille.

Toimittajan uhkaaminen on lisättävä lakiin rangaistuksen koventamisperusteeksi. Esitutkinta on voitava käynnistää myös työnantajan tekemän rikosilmoituksen perusteella, Pettersson linjasi.

Pettersson vaati, että toimittajista tehtäisiin lain silmissä erityisryhmä, joihin kohdistuva uhkaus ei olisi asianomistajarikos vaan virallisen syytteen alainen rikos. Valtamedian edustajien oikeudet asetettaisiin toisin sanoen “rahvaan kansan” oikeuksien yläpuolelle.

Pettersson on aiemmin myöntänyt julkisesti, että hän on suojellut ystäväpiiriinsä kuulunutta pedofiilia. Vaikka pedofiili käytti jatkuvasti hyväksi ystäväpiiriin kuuluneita tyttöjä, ei Pettersson tahtonut puuttua asiaan eikä edes ilmoittaa rikosepäilyistään poliisille.

Vastaavaa armoa Petterssonilta ei liikene kuitenkaan mediakriittisille suomalaisille. Journalistiliitto-pestinsä alkajaisiksi Pettersson julisti MustRead-lehdessä olevansa vihainen siitä, että nykyään kansanedustaja voi ”seuraamuksitta” sanoa suomalaisen journalismin olevan ala-arvoista. Pettersson puolustaa eliittitoimittajia huomattavasti suuremmalla tarmolla kuin pedofiilin uhreja.

Vihreän Langan artikkelin lopussa Journalistiliiton puheenjohtaja Hanne Aho vaatii vielä lisää verorahaa itselleen ja ystävilleen. “Muissa Pohjoismaissa [valtamedian] tuki on vuosittain 60 miljoonan euron tienoilla, Suomessa se on puoli miljoonaa. Tuet pitäisi saada Suomessa edes pohjoismaiselle tasolle”, Aho harmitteli.

Lähde: Vihreä Lanka

Lue myös: Journalistiliiton lehden uusi päätoimittaja levittänyt väkivaltavasemmiston materiaalia ja suojellut pedofiilia

13 KOMMENTIT

 1. Olemme tietoisia tämän valtavan mediatuen seurauksista vaikkapa Ruotsissa! Onko tämäkin “journalistisen tuen hedelmiä?:

  https://www.suomenuutiset.fi/tietoa-naimisissa-lapsen-ruotsin-sosiaalihallitukse-uskomaton-opaskirjanen/

  “Maahanmuuttoviraston tilastojen mukaan Ruotsissa oli vuoden 2016 maaliskuussa 132 naimisissa olevaa lasta. Lukuihin sisältyy viraston ilmoituksen mukaan suurta epävarmuutta.”

  Tuo sitaatti – onko sekin “vuolaan rahavirran voitelema”? Jospa todellinen luku onkin 13200? Se olisi ainakin realistisempi, koska muslimeja on Ruotsissa jo yli miljoona.

 2. Tuo ämmä (m) Pettersson vaikuttaa juurikin tyypilliseltä SJW (sosiaalisen oikeuden soturi) -patologiaan sortuneelta suvakkiraukalta.

  SJW – miksi niitä pitää vastustaa (haluatko lapsesi tulevaisuuden näiden käsiin?)

  https://www.americanthinker.com/articles/2015/09/fighting_back_against_the_sjws.html

  1. SJWs Always Lie
  2. SJWs Always Double Down
  3. SJWs Always Project

  PS: Lue myös miten vastustaa Deep State -helvetismiä:

  https://www.americanthinker.com/articles/2019/12/hanukah_the_first_battle_against_transnationalism_and_the_deep_state.html

  • “Sosiaalisen oikeuden soturi”, “double down”, “project” — En tajunnut mitään tuosta. Uuskieli-mopo on karannut käsistä, mä huomaan. Ikävä että sitä sontaa pitää tännekin työntää.

   • Kutsut sonnaksi, mahdollisesti koska intellektuelli laiskuus tai joulukaljat jo masussa, tai korvien välissä. Korjaa jos olen väärässä, kiitos. Käytä kääntäjää jos ei aukea muuten:

    https://www.urbandictionary.com/define.php?term=SJWs SJW Social Justice Warrior – Sosiaalisen Oikeuden Soturi

    Double Down tarkoittaa näiden kohdalla sitä että jos vihaiselle SJW-sotilaalle puhuu järkeä, se vihaa ja vastustaa sinua vaan tuplasti enemmän – sitä on loukattu.

    Project tarkoittaa peilaamista – he syyttävät muita siitä mitä itse tekevät. Tai näkevät muissa sitä mitä itse ovat. On kyse kliinisestä psyyken sairaudesta jolle on diagnoosi.

    Nämä lähteet auttavat:

    https://www.reddit.com/r/JordanPeterson/comments/6sk8zo/whats_up_with_the_sjw_projection/

    https://www.youtube.com/watch?v=Nloftn8XJH0&feature=youtu.be

    “Projective Identification”. Rune Fardal studies personality disorders

    Kommenteista:


    Sbeast
    It’s also possible that both the “subject” and “object” have a trait they are both unconsciously aware of, in which case they both act as the object and subject at the same time. It gets very confusing lol.

    Anonymous
    This happened to me. It was the most disorienting confusing thing I’ve experienced. Two years later and my reputation still feels tarnished. This was a good reminder to stay away from people this toxic.

    Mariyeen Acheege
    3 years ago
    This video replaced my feeling responsible with peace in my heart.

   • Kyse on kansainvälisestä ongelmasta jolle on kansainväliset termit. Jos ei tajua länsimaailman yleisintä kieltä niin ei ole asiaa valiorotuun:)

    • Englannin kääntämistä ja tulkkausta Helsingin yliopistossa joskus kauan sitten opiskelleena voin sanoa, että tuollaiset fingelska-väännökset ovat akateemisissa piireissä EHDOTTOMASTI KIELLETTYJÄ.

     Se että joku ei tahdo opetella joka päivä uusia jenkkimeemejä, kertoo kyllä jostakin ihan muusta kuin älyllisestä laiskuudesta.

     Kaatakaahan pojat vain itsellenne.

     • Komppaan Teemua 100 %:sesti, sillä tuo on FAKTA. Eli ei pidä sinun sotkeman suomea ja englantia tuolla tavalla. Hyi. Jokainen kouluja käynyt tuon tietää. Itse kirjoitin englannista L:n aikoinaan, enkä silti tajua noista uusmeemeistä hölkäsenpöläystäkään, sillä tuossa amerikkalaisessa meemikielessä on se ongelma, että jokainen termi ja sanan on ikään kuin uudelleen brändätty, joten sinun täytyy TIETÄÄ näiden uudistermien merkitys; niitä ei voi mitenkään päätellä mistään, mikä on erittäin ominaista juuri amerikkalaiselle (kieli)kulttuurille.

      Eikä minulla kyllä myöskään ole pienintäkään hinkua täyttää aivojani millään sosiaalisen median/hesarin/ymv. ulostamalla uutiskuralla.

     • Amerikkalaiset meemit ja idiomit eivät kuulu Suomen kieleen. En ymmärrä miten joku jaksaa edes pysyä kärryillä uusimpien trendi-ilmaisujen ja kapulakielen perässä. Itselläni on parempaa tekemistä kuin pään täyttäminen turhalla “informaatiolla”. En kyllä sen puoleen katso TV:tä, kuuntele radiota, lue lehtie, ole Facebookissa tai harrasta muitakaan typeriä internetsivustoja. Tuo kaikki vie selvästikin fokuksen pois tärkeistä asioista – eli periamerikkalaisesta, eräänlaisesta kulttuurisesta skitsofreniasta kyse, joka mädättää Suomeakin täydellä höyryllä. Pidän yhtä tärkeinä noita uuskielipelleilyjä ja muuta vastaavaa kuin turhamaisten ihmisten typeriä YouTube-videoita.

     • Ketään ei tunnu kiinnostavan newspeak-konnosöörin leikkaa ja liimaa -löpinät, mutta kaveri puskee lisää tavaraa vain internetin syövereistä… Osaatko edes englantia (tai suomea) niin hyvin että ymmärrät lukemasi? Oi voi.

     • Ensin, Frans ja El Loco, sopiiko että katsotte oikeiden professoritason akateemikkojen seminaari siitä mitä ovat kokeneet SJW-terroristien hyökkäyksien kohteina?

      “Once bastions of intellectual rigour and freedom of thought, universities have become closed-minded and self-censoring, pandering to what appear from the outside to be ridiculously heightened sensitivities and undeserved entitlement.

      Safe spaces, trigger warnings and counselling on demand have become commonplace. Teaching staff who speak out are being intimidated, silenced and vilified. Students who choose to think against the mainstream are harassed and ostracised. Has normal teenage angst been institutionally mollycoddled and even pathologised?

      Join Dr Tiffany Jenkins author, Keeping their Marbles, Claire Lehmann Founder & Editor of Quillette, Professor Steven Schwartz AM Senior Fellow, The Centre for Independent Studies and Lindsay Shepherd Graduate, Wilfrid Laurier University, for a robust debate:

      https://www.youtube.com/watch?v=xdnSweR7F0Q

      Frans ja El Loco, onko mielestänne siis täysin yhdentekevää että meillä on koko ajan “sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta” eli suoraan SJW:stä puhuva pääministeri nyt vallassa, yhdessä muitakin jenkki-meemejä (joista suomeksi esim. vihapuhe, maalittaminen, positiivinen syrjintä) aktiivisesti käyttävien femakko-ministereiden kanssa?

      Ruotsi on uponnut koska valitsi feminsitihallituksen itselleen. Nyt Suomi on tehnyt samoin. Siihen feminismiin liittyvät nämä lumihiutale-käsitteet suoraan. Lisää niitä:

      positiivinen syrjintä
      tasa-arvo, nimenomaan lopputuloksen suhteen, ei mahdollisuuksien tasa-arvo.
      diversiteetti
      monikulttuurisuus
      kiihottaminen kansanryhmää vastaan
      vihapuhe
      vihakuvaaminen
      vihavirnistys

      Nämä yhteiskuntamuokkaus-sanat, new-speak, kuuluvat kolmeen kategoriaan:

      Rotu (valhoihoiset ovat paskaa)
      Sukupuoli (heterot ovat paskaa)
      Tasa-arvo (kanta-asukkaat ovat paskaa)

      Olen samaa mieltä ELLocon kanssa siitä että tällainen orwllilainen sanahelinä jolla ihmiset rodullistetaan jne. ei kuuluisi suomalaiseen yhteiskuntaan, mutta kun ne nyt on tänne tahallaan ja suunnitelman mukaisesti lanseerattu, niin on syytä olla niistä perillä, että jos omalle kohdalle sattuu virkanimikettä kantava SJW syyttämään jostakin vaikkapa “lumihiutaleen tunteiden loukkaamisesta”, pystyy edes jollakin tasolla puolustautumaan.

 3. Journalistiliitto taitaa olla Suomen SJW-terroristien vankka pesäke. Maalittaminen on uusi SJW-terroristien käyttämä ilmaisu. Kuka on SJW-aktivisti?

  “Kolmannen aallon feministit ovat yksi SJW:n alaryhmä. Ja kyllä, meininki on ihan sairasta. Trigger warningit, safe spacet, proffista valitetaan yliopiston dekaanille jos he käyvät läpi tieteellisiä peer review tutkimuksia joita joku loukkaantuu. Esim. feministi loukkaantuu jos joku on tutkinut naisten oman asenteen vaikutusta urakehtitykseen, eli olisiko sillä että naiset eivät halua niin paljon johtopaikoille vaan olla enemmän kotona lasten kanssa, yhteys siihen että johtajissa on niin vähän naisia. Siis tällainen TUTKIMUS halutaan kieltää ja siitä ei proffa saa puhua luennolla kun jengi loukkaantuu. Tai hyvin asiallisen islam-kriitikko Ayaan Hirsi Ali luento yliopistolla peruutettiin, kun joku koki sen loukkaavana. Hirsi Ali on asiantuntija, opettaa itse Harvardissa jne eli ei ole mikään rajat kiinni -ryhmäläinen niin tällaista puhetta ei sitten siedetty. Luennon peruutukseen johtaneen adressin mobilisoi CAIR, Council of AMerican-Islamic Relations, jolla on epäilty Hamas-yhteyksiä.”

  Seuraava kommentoija:

  “Joo, tuo on tosiaan myös yleistä, että kielletään ihmisiä tulemasta yliopistolle antamaan luentoja.

  Mutta samahan se on Suomessa vaikka vähän eri muodossa. Jos jonkun päätetään joskus ilmaisseen “kiellettyjä” mielipiteitä niin tämä suljetaan yhteiskunnan ulkopuolelle. Esimerkiksi toimittajat Suomessa ovat avautuneet tuosta (toki vasta eläkkeellä turvassa ollessaan), että toimituksessa tehtiin hyvin selväksi mitä mielipiteitä saa olla ja mitä ei. Jos erehtyi ilmaisemaan vähänkään vääränä pidetyn, niin ura saattoi helposti lähteä sivuraiteelle ja loppua kokonaan.”

Comments are closed.