Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Joululahja: Vastarintaliikkeen käsikirja kokonaisuudessaan!

Joululahja: Vastarintaliikkeen käsikirja kokonaisuudessaan!

16

Kansallinen Vastarinta tahtoo toivottaa lukijoilleen erittäin hyvää sekä valkoista joulua! Tänä vuonna tahdomme muistaa suomalaisia kansallismielisiä erityisellä lahjalla: julkaisemme Vastarintaliikkeen päivitetyn käsikirjan kokonaisuudessaan!

Suosittelemme teosta paitsi Vastarintaliikkeen aktivisteille ja jäsenille myös kaikille suomalaisille kansallismielisille. Käsikirja oli aiemmin saatavilla Kadulle.com-kaupassa, mutta Pirkanmaan näytösoikeudenkäynnissä kauppa lakkautettiin korruptoituneiden vallanpitäjien vaatimuksesta. Julkaisemalla teoksen ilmaiseksi verkossa pyrimme juurruttamaan radikaalin kansallismielisen toiminnan kulttuuria entistä syvemmälle suomalaiseen yhteiskuntaan.

2017 julkaistu Vastarintaliikkeen käsikirja on päivitetty versio vanhasta aktivistin oppaasta, joka oli jo jonkin aikaa loppuunmyyty. Teosta uudistaessamme tahdoimme laajentaa sen kohderyhmää tarjotaksemme yleisiä elämän ja poliittisen toiminnan ohjenuoria kaikille kansallismielisille suomalaisille.

Teoksessa käsitellään laajasti eri teemoja Vastarintaliikkeen rakenteesta ja poliittisesta järjestäytymisestä aina yhteiskunnallisen materiaalin tuottamiseen, arkiseen turvallisuuskulttuuriin, terveisiin elämäntapoihin ja viranomaisten toimintaan. Alla on otteita käsikirjan esipuheesta:

”Aktivistin elämä ei ole aina turvallista tai mukavaa – se voi edellyttää riskinottoa ja uhrimieltä. Siksi aktivistit muodostavat järjestömme keihäänkärjen.

Aktivistien ympärille rakennamme kuitenkin kokonaista vastarintayhteiskuntaa, jossa myös esimerkiksi kulttuurilla, ystävillä, perheillä ja yritystoiminnalla on merkittävä rooli.”

”Seuraavat vuodet tulevat olemaan raskaita, mutta äärimmäisen tärkeitä. Kannustamme jäseniämme olemaan idealistisia ja rakastamaan niin taistelua kuin vastoinkäymisiä.

Elämme tällä hetkellä orjina valtiossa, jonka monikansalliset pankit ovat alistaneet poliittisesti ja jonka verenperimän pakotettu monikulttuurisuus on pilaamassa. Elämme Pohjoismaiden historian kriittisimmällä hetkellä!

Olkaamme siis iloisia siitä, että saamme elää ainutlaatuisena aikana! Älä lannistu vastoinkäymisistä, vaikka menettäisit esimerkiksi työsi tai vapautesi poliittisen toiminnan vuoksi.

Olet osa suurempaa historiallista kehityskulkua – juuri sinä voit vapauttaa Pohjolan ja turvata kansamme tulevaisuuden!”

Lataa käsikirja TÄÄLTÄ ja levitä sitä mahdollisimman laajalle tuttavapiirissäsi ja sosiaalisessa mediassa.

Iskipä “oikeusjärjestelmä” kansallismielisiä vastaan kuinka kovalla voimalla tahansa, vastarinta ei kuole. Käsikirjan periaatteita noudattamalla kansallismielisistä kukin voi organisoida pitkäjänteistä poliittista taistelua omalla paikkakunnallaan.

Vastarintaliike

16 KOMMENTIT

 1. Loistavaa! Toivottavasti muutkin kansallismieliset ryhmät omaksuvat oppaassa esiteltyä toimintakulttuuria omakseen. Sitähän vallanpitäjät juuri pelkäävätkin, mikä kertoo ohjeiden toimivuudesta.

 2. Hienoa, tälle on tilausta! Valkoista joulua ja vieläkin valkoisempaa vapaussodan juhlavuotta 2018!

 3. Tämä on kyllä hyvä opas, jonka sisältö kertonee, miksi Vastarintaliike on niin toimiva järjestö suhteessa niin moniin muihin. Suosittelen lukemista kaikille!

 4. Kukaan perheestäni ei antanut minun tilata kirjaa, ja nyt saan lukea kirjan. Kiitos paljon ja hyvää valkoista joulua.

  Ps. tuleeko mitään uutta kansallissosialistista kauppaa?

  • Image Wear Oy ja RHC ovat hyviä kansallissosialistisia kauppoja juuri sinulle.
   Ps.Sano”perheellesi”että ottavat jouluna rennosti.

   • Isäni vain ryyppäsi, äiti suuttui., tuli riita ja joulu meni pilalle.

 5. Tää on mitä mainioin lahja! Pitänee kuitenkin vielä ihan kirjana saada tää käsiin. Valkoista joulua Vastarintaliikkeelle!

 6. Kunnon joululahja! Tämä kirjanen on tärkeä palanen relevanttien kansallismielisten historiaa! Hyvää joulua Vastarintaliikkeelle ja lukijoille!

 7. Kiitos! Hyvää Joulua Vastarintaliikkeelle ja kaikille muillekin! 🙂 Eläköön Voitto!

 8. Kannattaisi lukea myös poliittinen manifesti ja vaikkapa Povl Riis-Knudsenin lyhyt kirjanen kansallissosialismista.

 9. Olisiko kenelläkään tietoa, että mistä olisi mahdollista ostaa kansallissosialistista kirjallisuutta? Englanti ja Suomi taittuu.

 10. Ladattu pdf Kirja loppui sivulla 16 Mikä enempää naisia olisin todella mielelläni halunnut lukea koko kirjan todella harmi

 11. Sain ladattua koko kirjan Kiitos paljon minulla tosin olisi henkilökohtaisia kysymyksiä muutama arvostaisin paljon jos saisin ne kysymykset esittä

Comments are closed.