Koti Artikkelit Jouluista Suomalaisapua Myllypuron leipäjonossa

Jouluista Suomalaisapua Myllypuron leipäjonossa

18

Vastarintaliike järjesti perinteeksi muodostuneen jouluisen Suomalaisapu-tempauksen tänä vuonna Helsingissä Myllypuron leipäjonossa.

14056072 14056073

Kuluneen syksyn ja talven aikana entisestään kiihtynyt siirtolaisvyöry maahamme on vahvistanut yhteiskunnallista epäoikeudenmukaisuutta. Samaan aikaan kun työntekijöitä irtisanotaan, peruspalveluista leikataan ja leipäjonot kasvavat mykistäviin mittoihin, saavat elintasopakolaiset täyden, vastikkeettoman ylläpidon vastaanottokeskuksissa.

Meidän nähdäksemme suomalainen yhteiskunnallinen turvaverkko on rakennettu syntyperäisten suomalaisten palvelemiseksi. Niinpä joulun ja kansallisen solidaarisuuden hengessä Vastarintaliikkeen aktivistit jalkautuivat 21. joulukuuta Myllypuron leipäjonon luo jakamaan elintarvikkeita kosteassa aamussa odottaville suomalaisille.

Kiemurteleva jono veti Suomalaisapu-talkoisiin osallistuneiden mielet vakaviksi. Kuinka poliitikot voivat väittää, että meillä on varaa elättää kymmeniätuhansia ja lopulta vähintään satojatuhansia muukalaisia, kun omaa kansaamme nöyryytetään tällä tavalla?

14056071 14056076 14056075

Elintarvikkeita tempaukseen oli varattu suuri määrä, mutta nekään eivät riittäneet läheskään kaikille. Apua tarvitsevien suomalaisten määrä lisääntyy koko ajan.

Ruokakassin saaneet suomalaiset olivat kiitollisia saamastaan avusta ja aktivistien Suomalaisapu-liivit herättivät suurta mielenkiintoa. Päivän aikana käydyt keskustelut vain vahvistavat kuvaa siitä, että nykyinen hallitus asettaa suomalaiset kakkosluokan kansalaisen asemaan.

Kansalaiset pakotetaan ravaamaan luukulta toiselle almuja anellen. Epäisänmaallinen talous- ja väestöpolitiikka estävät yhä useamman suomalaisen työllistymisen.

 

 

Vastarintaliikkeen Suomalaisapu-hanke sisältää erilaisten solidaarisuudenosoitusten ja lahjoitusten lisäksi muun muassa katupartiotoimintamme. Koska epäisänmaallinen hallitus on tuhonnut suomalaisen yrittäjyyden, hyvinvointivaltion ja turvallisuuden, tullaan suomalaisaputoimintaa vastaisuudessa tarvitsemaan yhä useammissa kaupungeissa. Suomalaiset eivät voi enää luottaa esivaltaan – tulevaisuus on otettava omiin käsiin!

Vaikka Myllypuron tapahtumaa varjostikin synkkä yhteiskunnallinen tilanne, olivat kohtaamiset paikallisten kanssa iloisia ja kannustavia. Aktivistit ja Kansallisen Vastarinnan toimitus toivottavatkin lukijoille erittäin hyvää ja lähimmäisenrakkauden täyteistä joulua!

 

Vastarintaliike

18 KOMMENTIT

 1. Hohoo…! Oikein Hyvää Joulua joka aktivistille, jäsenelle ja tukijäsenelle sekä kaikille Vastarintaliikkeen ystäville!

 2. Samaan aikaan 23.12. Hennalan hiekkaneekerit tappeli ruokalassaan jouluruokien äärellä. Ei kelpaa suomalaiset perinneruoat allahin lapsille saatana. Ei kelpaa mikään muukaan mitä Suomi antaa. Tai ehkä se raha kelpaa. Sitähän näille parasiiteille etenkin joulun alla on annettu. Ettei suvakkihomot ja suvakkihuorat leimaudu rasisteiksi. Samaan aikaan köyhät kantasuomalaiset on leipä- ja asuntojonoissa. Ei auta kunta, valtio eikä edes allah.

  • Jäi vielä Hyvän Joulun toivotukset mainitsematta isänmaallisille valkoihoisille patriooteille.

  • Kyllä ne suomalaiset naisetkin niille kelpaa, varsinkin kun joukolla otetaan…

 3. Todella hieno joulutempaus! Apu meni juuri niille jotka sitä oikeasti tarvitsevat.
  Kaikkea hyvää teille ja ennen kaikkea rauhallista joulua täältä itäisestä Helsingistä.

 4. Upeeta! KIITOS!!! Ja hyvää joulua SVL ja kaikki muutkin SUOMALAISET!!! 🙂

 5. Ja hyvää joulua ja VALKOISTA uutta vuotta kaikille teille Kansallisen Vastarinnan aktiiveille, tämän lehden toimittajille ja Riimuradion väelle. Olette antaneet minulle ja monelle muulle takaisin toivon siitä että taistelu ei ole turhaa.

 6. Todella hienoa ja äärimmäisen arvokasta toimintaa! Hyvää joulua.

 7. Hienoa työtä jälleen kerran! Olisiko mahdollista järjestää tulevaisuudessa jonkinlainen keräys että ruokakassit riittäisivät paremmin? Hyviä joulunpyhiä kaikille kansallismielisille täältä Lapin suunnasta!

 8. God Jul til alle Finske Brødre og Søstre
  De beste hilsener fra Norge

Comments are closed.