Koti Uutisia Kotimaa Joulu ilman natseja-graffiti muokattiin huumevastaiseksi julistukseksi Turussa

Joulu ilman natseja-graffiti muokattiin huumevastaiseksi julistukseksi Turussa

12

Turussa äärivasemmistolaiset maalasivat Kupittaalla sijeitsevalle lailliselle graffitiseinälle antifasistisen “Joulu ilman natseja” -graffitin. Graffitista muokattiin kuitenkin pienellä fiksauksella jo ilmeisesti alkupeäisen maalauksen tekopäivän iltana huumevastainen taideteos.

Joulu ilman natseja-lause muuttui toisen taiteilijan käsissä Joulu ilman hatseja-muotoon, mikä viittaa huumevastaiseen sanomaan. Huumeet ovat tunnetusti vasemmistopiireissä yleisesti hyväksyttyjä sekä monien ongelmien lähde, joten maalauksen uusi ilme riipaissee vasemmistolaisia varsin syvältä.

Jokainen kansallismielinen voi puuttua kulttuurimarxilaisen roskan näkymiseen katukuvassa antamalla sille kriittistä palautetta esimerkiksi siivoamalla sen pois tai muokkaamalla sitä vastaavalla tavalla kuin Turussa tehtiin. Kaupungit eivät vasemmistoroskaa pois siivoa, joten kansallismielisten on hyvä olla omatoimisia asian suhteen.

12 KOMMENTIT

 1. Tämmöset on kyllä hyviä tapoja fiksata roskaa fiksumpaan muotoon. Itse siivoan aina noiden tarrat pois katukuvasta ja toisinaan muokkaan niitä sanomallisesti parempaan muotoon.

  Sitten on vielä tämä muualta Euroopasta tuttu tyyli että ihan vaan tuhoaa isojen firmojenkin mainokset, mikäli niissä esiintyy esimerkiksi rodunsekoitusta tms. 🙂

 2. Kyllä nyt sisäministeriä harmittaa, juuri kun huumeet pitäisi laillistaa ja saattaa kaiken kansan saataville. Tosin, kun hän itse käytti huumeita ne olivat laittomia, eikä hän ollut vielä sisäministeri.
  Olisiko huumeilla osuutta ministerin omituisiin lausuntoihin, monet aineet aiheuttavat pitkänkin ajan kuluttua flash-backejä, jolloin henkilö on aivan sekaisin.

 3. Näitä kuvottavia rodunsekoitus mainoksia on tosiaan ihmetyttävän paljon ja tv mainoksia kun välillä uteliaisuuttani katsonut niin ei montaa mainosta enää löydy ettei mustaa naamaa olisi.Tämä on tosi.Sama jos ylen uutisista vaikka jostain päiväkodista tai koulusta on pätkää niin lapsia kirmaa ja loppukuvassa on 100% musta kakara, ryhmäkuvassa aina eturivissä kuin kunniapaikalla

 4. Rodunsekoitusmainokset paljastavat suoraan sen että tätä sukupolvea siedätetään tilanteeseen jossa kotimaamme asukkaat olisivat palvelijoita vierasrotuisille.

  “Kalergi-suunnitelma”.

  Miten 5G -teknologia liittyy siihen?

  https://www.sott.net/article/415694-The-5G-Dragnet-Backbone-of-Totalitarian-Surveillance

  USA:n viranomainen kertoo päättäjien toiveesta wifi-säteilyttää ihmiset:

  “As retired US government career scientist Dr. Ronald M. Powell noted in his comment to the FCC on the proposed 5G rollout, this technology must be opposed because:
  “It would greatly extend FCC’s current policy of the MANDATORY IRRADIATION OF THE PUBLIC without adequate prior study of the potential health impact and assurance of safety. It would IRRADIATE EVERYONE, including the most vulnerable to harm from radio frequency radiation: pregnant women, unborn children, young children, teenagers, men of reproductive age, the elderly, the disabled, and the chronically ill.”

  Mutta se pahempi asia on totalitaarinen kaikenkattava kansalaisten vakoileminen, jotta ne varmasti tuottavat arvoa suuryhtiöille tässä korporakratiassa.

  YK on sopinut KIINAN KANSSA “Kestävän Kehityksen” Silkkitie-projektiin liittyvästä yhteistyöstä. Budjetti on tajuttomat tuhat miljardia!

  Kiina on totalitaarinen kommunisti-diktatuuri. YK on tiedetty olevan samanlainen, vain sen “pehmeä versio”.

  Nyt YK ilmeisesti aikoo ottaa raateluhampaitaan esille “Kestävän Kehityksen” vaatteisiin puetun globalistisen tvalvontayhteiskunnan merkeissä.

  THE CORBETT REPORT on yksi arvostetuimpia kriittisen journalismin tukipilareita. Kannattaa katsoa tämä. Muuten et tajua mistä kaikki se mitä seuraavan 10 vuoden aikana tulee tapahtumaan, tulee:

  https://youtu.be/smBJzljvJ24?t=455

  “Silk Road, Digital Dragnet, Panic Mansions – New World Next Week”

 5. Huumepsykoisessaan uskottelevat itselleen ettei kansallissosialisteja ja kansallismielisiä ihmisiä ole olemassa, vaikka joka vuosi meitä on enemmän ja ennemän marsseilla. Ihme sakkia.

  • Martti on nyt kiltti ja lakkaa satuilemasta. Minun mielipiteeni on että olet ryssä-trolli, ja mielipiteeni on king!

   • jew-sika Aron mielipiteen (absoluuttinen totuus) mukaan kaikki mikä liikkuu tai on jonkin väristä on Venäjän trolli, poislukien tietenkin muut narkkarit ja vihervassarit.

   • Miten voit kiistää faktan? Sieltä on helppo laskea marssijoiden määrä, kun olemme 4-rivissä.

    Saatanan idiootti. Mieti nyt edes vähäsen, ennen kuin kirjoittelet.

    Asiat eivät toivomalla muutu suuntaan tahi toiseen. Jos minä toivon että Paavi on paskalla tuolla liiterini takana, niin se tuskin vaikuttaa oikeasti siihen, että onko se Paavi siellä vaiko ei?

 6. Vain narsistinen ääliö voi loukkaantua siitä että on ihmisiä joilla on eri mielipide kuin itsellään.

  Kansallismieliset loukkaantuvat heidän arkeensa puolestaloukkaantujien toimesta tuotujen häiriö- ja vaaratekijöiden vuoksi.

  “I’m offended by progressive “philosophy” and the teaching of Marxism in publicly funded institutions. It violates my sense of justice and makes me feel unsafe. Therefore, I hereby demand that progressives and Marxists be silenced and deplatformed. Who’s with me?”

Comments are closed.