Koti Uutisia Joukkoraiskaajat ylistivät Allahia oikeudenkäynnissä

Joukkoraiskaajat ylistivät Allahia oikeudenkäynnissä

4

Osa pahamaineisista Rotherhamin maahanmuuttajapedofiileista sai viime viikolla jälleen vankeustuomiota Britanniassa.

Kuusi maahanmuuttajataustaista miestä tuomittiin 10–20 vuodeksi vankilaan vuosia jatkuneista seksuaalirikoksista surullisen kuuluisassa Rotherhamin kaupungissa Britanniassa. Kaksi tuomittua huusi oikeudessa “Allāhu akbar”.

Nyt käytiin jo kolmas isompi oikeudenkäynti liittyen Rotherhamin pedofiili- ja joukkoraiskausjengeihin. Pääosin pakistanilaisista miehistä koostuneet jengit toteuttivat vuosina 1997–2013 ainakin 1 400 lapsen raiskaukset, joihin viranomaiset eivät puuttuneet millään tavalla rasistiksi leimautumisen pelossa. Nuorimmat uhrit olivat vasta 11-vuotiaita.

Tapaukset tulivat yleisön tietoon vasta vuonna 2014, jolloin viranomaiset olivat pakotettuja puuttumaan siirtolaisjengien toimintaan. Sitä ennen poliittinen korrektius ja viranomaisten “rasisminvastaisuus” ehtivät pilata monen lapsen elämän Rotherhamissa.

 

Aiheeseen liittyen:

1 400 lapsen raiskaamiseen ei puututtu rasismin pelossa
300 muslimipedofiilin henkilöllisyys selvillä brittikaupungissa
Korkeimman oikeuden tuomari korvattu raiskaustutkimuksessa ”rasismin” vuoksi

4 KOMMENTIT

  1. Millainen ihminen pelkää “rasistileimaa”, jos olisi mahdollisuus pysäyttää lasten sarjaraiskaukset/joukkoraiskaukset? Iljettävyyden rajoja hipovaa toimintaa pelkurimaisilta viranomaisilta… miten joku kehtaa sanoa kansallismielisten olevan suurin uhka eurooppalaiselle yhteiskunnalle, kun avoimesti pedofiliaa ja “vääräuskoisten” tappamista kannattavia muslimeja tulvii rajojen yli täysin vapaasti romahduttamaan yleisen turvallisuuden Euroopassa?

    Itse reagoin heti, kun kuulin omalla paikkakunnallani juuri kylään saapuneiden maahantunkeutujien ahdistelleen nuoria suomalaistyttöjä (yksi näistä erittäin läheinen itselleni) juna-asemalla; lähdin samana iltana päivystämään yksin autolla keskustaan, kunnes löysin ensimmäiset eritrealaiset kulkemassa pilkkopimeällä tienvarrella ilman minkään sortin heijastimia kymmenen jälkeen illalla > näitä haastateltuani voin sanoa, että tätä touhua ei valvo kukaan. Rajat pysyvät auki kaikille, eli myös niille, jotka haluavat tuhota ja raiskata maamme.

    Tässä maassa on niin paljon paperittomia muukalaisia, että poliisi on aivan kädetön niiden kanssa. Ruotsissa eräs pitkäaikainen poliisi olikin jo kyllästynyt viranomaisten suiden tukkimiseen eliitin puolesta ja alkanut avautumaan Ruotsin rikostilastoista, joita koristivat lähes poikkeuksetta maahanmuttajat; suosio, minkä tämä mies on jo kerryttänyt itselleen osoittaa, että kansa haluaa myös Ruotsissa, Suomessa että koko Euroopassa täydellisestä muutosta. Nykyinen poliittinen ilmapiiri tulee ainoastaan pahentamaan tilannetta, mutta sillä on myös positiivisia vaikutuksia > Kansallismielinen aktivismi kaikista eliitin neuvostomaisista painostuksista ja uhkailuista huolimatta kasvaa jatkuvasti entistä nopeammin. Innolla odotellaan jo Suomen 100v itsenäisyyspäivää, siitä tulee varmasti historiallinen päivä.

    Huominen on vapaampi. Huominen on parempi. Huominen on meidän.

  2. Ylistivätkö lapsenraiskaajat Allahia teoistaan? Luulisi pahantekijöiden ymmärtäneen edes olla hiljaa, ettei rikoksia liitettäisi Islaminuskon oppeihin.

  3. Suomessa nämä saavat toimia suvakkipoliisin ja demlan ylimmässä suojeluksessa itse jihadisti Sipilän valtuuttamana. Yksiselitteisesti jokaisen suomalaisen miehen kokoisen miehen velvollisuuteen tulisi kuulua tyttäriensä, tyttöjen suojeleminen eräänlaisena puollustusvoimienkin asemmamalle “pakolle” suorittaa varusmiespalvelu, osallistua kertausharjoituksiin ja itse maansa puollustamiseen sodassa ulkopuolista hyökkääjää vastaan. Tänäpäivänä Suomessa hyökään sisältäpäin ja tehden turvattomille tytöille sen, mitä tekivät venäläiset kommunistit v. 1945 Berliinissä. En maininnut naisia, koska paljolti he itse tätä kannattavat polkeakseen tämän maan häpeään ja orjuuteen syyllistäen vielä suomalaista miestä kaikesta mahdollisesta. Jopa siitä, että ne joilla miehuutta on, pyrkivät oma-aloitteisesti puollustamaan tätä maata ja sen elämäntapaa sekä kulttuuria tänne kutsuttaja primitiivisiä raakalaisia vastaan käyttämällä vieläpä hyvin “loivaa” puollustusta. Tätä toimintaa pyrkii ja estää parhaimman mukaan estämään Suomen läpimädättynyt poliisilaitos, joka palvelee EU-eliittiä ja maan johtavia politiikkoja, jotka ovat vain ja ainoastaan Angela Merkelin käskyläisiä ja “palvelukoiria”, jotka noutavat uskollisesti sen kepin joka heitetään. Eikä tämä petturihallitus edes “laidu”, vaan päinvastoin lihoo lihomistaan, mitä enemmän sitä “juoksutetaan”.

Comments are closed.