Koti Uutisia Ulkomaat Joukkomaahanmuutto nosti EU:n väkilukua yli miljoonalla

Joukkomaahanmuutto nosti EU:n väkilukua yli miljoonalla

3


Eurostatin tuoreiden tilastojen mukaan Euroopan unionin väkiluku nousi yli miljoonalla vuoden 2017 joukkomaahanmuuton johdosta. Väkiluvun nousu on myös huomattavaa siihen nähden, että vuonna 2017 unionissa kuoli enemmän ihmisiä kuin mitä heitä syntyi.

Tilastojen mukaan Euroopan unionissa asui noin 513,6 miljoonaa ihmistä tammikuussa 2018. Vastaava luku vuonna 2017 oli noin 512,5 miljoonaa. Väkiluku on siis noussut noin 1,1 miljoonalla.

Lähde: Nordfront

3 KOMMENTIT

  1. Ja tämä miljoona on juuri se väestönosa joka romuttaa EU:n talouden.

    EU:ta ei pidä ajatella yhtenä suurena talousalueena, koska esim. me emme saa Englannilta, Espanjalta, Ranskalta tai Saksalta taloudellista tukea tai veroja käyttöömme. Siksi EU:ta pitää ajatella “kananmunana”. Eli, se on niin kauan kestävä ja pystyy puolustautumaan kunnes siihen tulee ensimmäinen särö. Sen jälkeen kaikki romahtaa ja käsissämme on kokonaista mannerta käsittävä kaaos.

    Ja juuri siihen nämä maahantunkeutujat pyrkivät. Tuhoamaan/käynnistämään anarkian heikoimmassa valtiossa. Sen jälkeen muiden rynnätessä apuun, niiden oma puolustus heikkenee ja näin maa toisensa jälkeen saadaan tuhottua ja ihmiset tapettua.

    Onneksi baltian maat ovat vahvoja ja itsenäisiä. Se on muslimeille suuri ongelma.

  2. Mietinpä aiemmin, ehkä valkoinen siirtää vastuunsa mustalle, niin niitä voi sitten syyttää, kun paska oikeasti osuu tuulettimeen.

Comments are closed.