Koti Uutisia Jopa 60 hengen monikulttuurinen joukkotappelu Kontulassa perjantaina

Jopa 60 hengen monikulttuurinen joukkotappelu Kontulassa perjantaina

5

Itä-Helsingissä sijaitsevassa Kontulan lähiössä tapahtui perjantaina noin kello 14 monikulttuurinen joukkotappelu, jossa käytettiin myös kättä pidempää, kuten golfmailoja ja vesureita. Poliisin mukaan tappeluun osallistui noin 60 henkeä. Ainakin yksi henkilö vietiin sairaalaan tapahtuman jäljiltä päässä olleiden vammojen vuoksi.

Tappelu käytiin Kontulassa sijaitsevan islamilaisen rukoushuoneen piha-alueella. Vielä perjantaina oli epäselvää, mistä kaikki oli saanut alkunsa. Poliisi käytti kaasua ja kaivoi projektiiliaseen esille rauhoittaakseen tappelua. Myös kiinniottoja tehtiin. Paikalle saapui pitkälti yli kymmenen poliisipartiota rauhoittamaan tilannetta.

Kontula on yksi Suomen ja Helsingin monikulttuurisimmista lähiöistä, ja ulkomaalaisten osuus kaupunginosasta on noin 30 prosenttia. Helsingin Uutisten viime helmikuussa tekemässä listauksessa 20:stä Helsingin monikulttuurisimmasta lähiöistä Kontula sijoittui seitsemänneksi. “Parhaan” kymmenen joukkoon päässeistä yhdeksän sijaitsi Itä-Helsingissä, jossa myös Kontula sijaitsee.

 

Lähteet: Iltalehti, Helsingin Uutiset

5 KOMMENTIT

  1. Mistähän nämä löytävät arkipäivänä kahdelta päivällä tyyppiä tappelemaan keskenään? Eikö näiden pitänyt olla sitä porukkaa, joka nostaa taloutemme rakettimaiseen nousuun, eli voisi olettaa että olisivat töissä tuohon aikaan?

  2. Kontulassa on ennenkin tapeltu maahanmuuttajien toimesta, mutta silloin toisena osapuolena oli nahkapäät. Eli tämäkin tappelu oli rasismin vika, vaikka välissä kaksikymmentä vuotta vierähtikin.

Comments are closed.