Koti Uutisia Jonna Männistön murhatutkintaan haetaan jo toista kertaa lisäaikaa

Jonna Männistön murhatutkintaan haetaan jo toista kertaa lisäaikaa

6

Tammikuun 30. päivän iltana Porin Metallinkylästä lenkille lähteneen ja lopulta 2. helmikuuta Kokemäen Sääksjärveltä ladosta palaneena löytyneen 17-vuotiaan Jonna Männistön murhatutkinta on venymässä entisestään. Alun perin tutkinnan piti valmistua jo huhtikuun loppuun mennessä, mutta tällöin tutkinnanjohtaja, komisario Matti Ala-Haavisto, ilmoitti tutkinnan olleen vaativaa. Lausuntoja puuttui eikä hän halunnut kommentoida tutkinnan yksityiskohtia.

Nyt syyttäjä Kalle Kulmala on kertonut julkisuuteen aikovansa hakea vielä viikon lisäaikaa syytteen nostamiseen, joka olisi tehtävä viimeistään 3. kesäkuuta. Maanantaina esitutkintapaketin haltuunsa saanut Kulmala ei halua kommentoida, nostaako hän syytteen taposta vai murhasta. Sen hän kuitenkin vahvistaa, että teon raakuuteen ja julmuuteen liittyvät seikat täyttävät rikoslain mukaan murhan tunnusmerkistön.

Käräjäoikeus vangitsi 4. helmikuuta todennäköisin syin taposta epäiltynä Helsingissä asuvan iranilaisen 25-vuotiaan Ramin Azimin. Hän ja Männistö olivat tutustuneet toisiinsa viime kesänä Helsingissä ja heillä oli suhde viime joulukuuhun asti, jolloin Männistö oli sanonut Azimille, ettei “homma toimi”. Azimi oli kertonut tuttavalleen lähtevänsä Poriin 30. tammikuuta “sopimaan asiat Männistön kanssa”.

Henkirikosjuttu käsitellään tämänhetkisen tiedon mukaan heti juhannuksen jälkeen ja käsittelyyn on varattu kaksi päivää.

Ramin Azimi.
Ramin Azimi.

 

Lähteet: MV-lehti, Satakunnan Kansa

Aiheeseen liittyen:

Porilaisen lenkkeilijätytön surmaaja todennäköisesti iranilaislähtöinen maahanmuuttaja
17-vuotiaan lenkkeilijän surmatapauksen oikeuskäsittely alkoi

6 KOMMENTIT

 1. Tyttö sai sitten maksaa kovan hinnan luonnonvastaisesta suhteestaan…

  Huomaa kuinka median ja koululaitosten propaganda moninaisuudesta ja assimiloitumisesta rotujen kesken sekoittaa teinityttöjen päät… tätä ei varmasti helpota yli 90% juutalaisten hallitsema pornoteollisuus yhtään luomalla kuvaa mustista “mahtavina rakastajina”jne…

  • Ja ennenkuin tulee kuittia, niin tiedän, että tekijä oli arabi ei musta!

   Eli muotoilen viimeisen toteamuksen käsittämään kaikenlaisen “inter-racial” irstailun ja luonnottomuuden!

  • Valitettavasti monen silmät avautuvat vasta “rikastuttavan” kokemuksen myötä. Omasta lähipiiristänikin yhden nuoren naisen silmät avautuivat vasta, kun joutui neekerin raiskausyrityksen kohteeksi. Sitä ennen hehkutti kehitysmaataustaisia mamuja maasta taivaisiin ja ei pysynyt kaukana siitä neekeristä, vaikka varoitin. Onneksi oli vain raiskausyritys, niin selvisi pelkällä säikähdyksellä.

 2. Monikulttuurisen aikakauden päätyttyä haluan, että jonnekin pystytetään muistomerkki, johon on kirjattu kaikki monikulttuurisuuden pohjoismaiset uhrit.

  • Vielä parempi se olisi jo nyt!
   Kasvava lista varmasti konkretisoisi ongelman todellisen luonteen.

Comments are closed.