Koti Uutisia Ulkomaat Joka viides saksalainen haikailee vallankumouksen perään

Joka viides saksalainen haikailee vallankumouksen perään

9

Freie Universität Berlinin tuoreimman tutkimuksen mukaan joka viides saksalainen on sitä mieltä, että vallankumous on ainoa tapa, jolla saadaan tarvittavat yhteiskunnalliset reformit aikaiseksi. Kyselyyn osallistuneista myös kolmasosa on sitä mieltä, että nykypäiväinen kapitalismi johtaa nälkään ja köyhyyteen, ja 20 prosenttia uskoo “fasismin” nousevan vahvaksi voimaksi Saksassa.

Tutkimus osoitti myös, että 48 prosenttia saksalaisista vastustaa maahanmuuttoa. Saksalaiset ovat erityisen kriittisiä maahanmuuttoon, joka tulee muslimimaista. Tulokset osoittavat myös, että itäisen ja läntisen Saksan välillä on vielä tänäkin päivänä suuria eroja. Kansallismielisten osuus on tutkimuksen mukaan suurin läntisessä Saksassa. Tulos poikkeaa niin kutsuttujen asiantuntijoiden väitteistä siitä, että kansallismielisyys on yleisempää köyhemmässä itäisessä Saksassa.

Itäisen ja läntisen Saksan kansalaisten keskuudessa on olemassa joitakin “ideologiaan” pohjautuvia eroja. Esimerkiksi idässä asuvista saksalaisista 60 prosenttia on sitä mieltä, että sosialismi voisi olla hyvä hallintomuoto. Vastaava lukema läntisessä Saksassa on 37 prosenttia.

Mielenkiintoista tutkimuksessa on myös se, että kokonaiset 62 prosenttia saksalaisista on sitä mieltä, että nykydemokratia ei ole aitoa demokratiaa. He ovat sitä mieltä, että kansalaisilla ei ole sanomista maan asioista, toisin kuin pankeilla.

Raportin tarkoituksena oli toimia nykyhallinnon tiedonlähteenä heidän “demokratiaa parantavassa” työssään.

Lähde: Nordfront

9 KOMMENTIT

 1. Viimeaikoina minä olen ihmetellyt tuota sanaa reformi joka ilmenee nykyään joka paikassa. Sivistyssanakirja tarjoaa yhden vaihtoehdon “(laillista tietä tapahtuva suunnitelmallinen) uudistus”. On reformi-puoluetta (joka valitsee jäsenensä) ja reformi-koulutusta sekä työpaikkojen reformeja. Sopisiko tähän artikkeliin joku muu sana kuin tämä? Sanalla on niin abstrakti käsite että se voi tarkoittaa melkein mitä tahansa. Ja jos sitä vertaa tekstin kontekstiin (asiayhteyteen) niin laillista tietä tapahtuvana muutoksena vallankumous on vähintäänkin ristiriitainen.

  Artikeli sinänsä on ihan hyvä/OK, mutta kun me olemme Suomessa niin ehkä siihen löytyisi joku paremmin sopiva suomalainen sana.

 2. Joka viides saksalainen ei ole saksalainen, eli joka neljäs saksalainen haikailee vallankumouksen perään.

  • Onko tämä tätä pettämätöntä natsimatikkaa? xD

   Vähän samalla linjalla kuin Der Führer keksi että jos jaetaan kaikki panssaridivisioonat kahdeksi niin saadaan tuplasti panssaridivisioonia -> Kaksinkertainen voima, näinhän se toimii kun jotenkin maagisesti kun jaat 100 tankkia kahdeksi 50 vaunun divisioonaksi niin sullahan on silloin kaksi kertaa enemmän vaunuja…eiku? 😛

   Tai miksi tehdä nelimoottorisia pommikoneita kun voi tehdä kaksi moottorisia ja näin saadaan kaksi kertaa enemmän pommikoneita! Ai että, harmi ettei kukaan miettiny pommikuormaa ja kantamaa, taktisilla kun on huono pommittaa strategisia kohteita 😛 No onneks kehitettiin sitten V-sarjan aseet millä pystyy tarkasti ampumaan 500 neliökilometrin kohteeseen 😛

   Ois varmaan kannattanu käydä se peruskoulu loppuun 😉

   • Hän ilmeisesti ajoi takaa sitä, että tässä tutkimuksessa “saksalaisella” tarkoitetaan varmaankin vain Saksassa asuvaa ihmistä. Tästä kyseisestä vallankumouksesta haikailevasta väestönosasta oletettavasti kaikki ovat etnisiä saksalaisia. Jos 20% Saksan väestöstä ei ole etnisiä saksalaisia, niin se tarkoittaisi sitä, että saksan etnisestä saksalaisväestöstä 25% haikailisi tätä vallankumousta.

 3. Mutta kommunistisen vai Nationalistisen vallankumouksen perään…?

 4. Kun sitä natsismia ja fasismia oikein vihataan urakalla nk. demokraattien (lue: kommunistit) toimesta ja painetaan sitä alas epäreiluin keinoin kannattamalla sokeasti haittamaahanmuuttoa ja Euroopan valkoisen väestön avointa ja tarkoituksellista kansanmurhaa, silloin kuin itse häiriintyneet ja itsetuhoiset poliitikot (Angela Merkel) haluavat lopettaa länsimaisiin vapaan yhteiskunnan arvojen, sivistyksen, filosofian, ihmisoikeuksien, koulutuksen, teknologian, innovaatioiden, valkoisen rodun, yhteiskuntarauhan, oikeusjärjestelmän yms. ja viedä mukanaan syvimpiin helvetin syövereihin mitä arvokkaimman elämänmuodon, jota Euroopassa on harjoitettu koko pitkän ihmiskunnan historian, johon sisältyy myös pimeitä aikoja noitavainoineen ja Katolisen kirkon inkvisition ikeen alla elämisen. Olivat nämä ainoastaan kehityskulun vaatimia takapajuisuuden aikoja ja synkkyyksiä aina mustaan surmaan sekä sotiin, mutta nuo ajat ovat kiistattomalla tavalla pohjana uuden ajan Euroopan korkeakulttuuriseen aikaan. Tämä kaikki em. raskaat ja primitiiviset ajat EU ja globalistit muassaan YK haluavat suistaa Euroopan kerralla takaisin ajassa taaksepäin 1400-vuotta primitiiviseen Islamin uskoon ja muslimien sharia lakiin, joka merkitsee väkivaltaa, mielivaltaa, pakkovaltaa, verta, kidutusta ja kuolemaa. Eikä vielä tämäkään riitä, vaan vielä kuoleman ja kärsimyksen nostamiseksi korkeimpaan potenssiin elitistiset petturihallitukset haluavat tuoda koko Afrikan mustat neekeri apinat Eurooppaan aikaansaadakseen koko Euroopan laajuudella valkoisen väestön massamurhat aivan kuten nyt parasta-aikaa tapahtuu ANC:n kommunistien neekeri sadistien harjoittama valkoisen rodun afrikaaninen kansanmurha, josta YK ja länsimainen kulttuurimarxismin kahleissa viruva media ei kerro yhtään mitään, koska EU ja Euroopan sairasmieliset johtajat näkevät tuon Eteläisen Afrikan kärjessä sijaitsevan maan esimerkkinä ja mallina, joka on varattu meille ylväille ja ahkerille sekä vääryyttä ja rikosta vihaaville valkoisille arjen sankareille, jotka eivät murru koskaan, vaan nousemme aina ylös kuin joka keväinen routiva kivi, johon mustat apinat kompastuvat kerta toisensa jälkeen vain siksi, että ovat liian loputtoman laiskoja kaivamaan sen ylös maasta, sillä sehän ei ole rikollista toimintaa sen enempää kuin väkisin makaaminenkaan.

Comments are closed.