Koti Uutisia Sionismi Joka viides eurooppalainen pitää juutalaisten maailmanvaltaa totena

Joka viides eurooppalainen pitää juutalaisten maailmanvaltaa totena

3
niinisto rivlin

Kansainvälisen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja Jewish Telegraphic Agency uutisoi tuoreesta kyselystä, jonka mukaan 20 prosenttia eurooppalaisista pitää juutalaista maailmanvaltaa totena. Tutkimus toteutettiin 16 maassa ja sitä varten haastateltiin 16 000 ihmistä.

European Jewish Association toteutti kyselyn niin itäiseen kuin läntiseen Eurooppaan lukeutuvissa maissa. “Antisemitismin” todettiin olevan yleisempää itäisessä Euroopassa, jossa poliittinen korrektius ei ole onnistunut tekemään juutalaisiin kohdistetusta kritiikistä vielä tabua.

Kyselyssä 20 prosenttia vastaajista oli samaa mieltä siitä, että “juutalaiset uhriutuvat käyttääkseen holokaustia hyväkseen”. Neljäsosa vastaajista totesi, että Israelin toiminta auttaa ymmärtämään, miksi juutalaisia vihataan.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

3 KOMMENTIT

  1. Ääh salaliitto niinkuin perus lammas toteaisi! ja aamulla maksamaan veroja omaan tuhoonsa!

  2. Omistavat kaikki mediat ja pankit. Eihän se ole mikään salaisuus. Suomellakaan ei ole omaa rahaa, vaan kaikki rahaa luodaan tyhjästä korkoa vastaan ja sitä rahaa annetaan vain, jos suostutaan multikultiin ynnä muuhun itsetuhoiseen syöpään.

  3. Eli silti neljä viidestä ajattelee lampaan tavalla, vaikka kaikki tämä informaatio on todella vaivatta saatavilla, jos vähän kiinnostaisi maailman meno.

Comments are closed.