Koti Uutisia Johan Bäckman FSB:n agentti?

Johan Bäckman FSB:n agentti?

3

Venäläismielinen kohudosentti Johan Bäckman on ollut viime aikoina esillä hänen annettuaan valheellisia lausuntoja Suomen huostaanottokäytännöistä venäläismedioissa. Tämä on vaikeuttanut venäläislasten huostaanotosta aiheutuneen kohun selvittelyä.

Entinen komisario, nykyinen perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalén epäili viime perjantaina blogissaan Bäckmanin olevan Venäjän tiedustelupalvelu FSB:n palkkalistoilla. Packalén ihmetteli Bäckmanin motiiveja propagandatyölleen: “Jos itse toimisin Venäjän tiedustelupalvelussa FSB:ssä, käyttäisin mieluusti hyväksi Bäckmanin tavoin toimivaa ihmistä. Yrittäisin palkata hänet heti”, Packalén kirjoitti. Lisäksi Packalén ihmetteli Bäckmanin vuosituloja, jotka olivat vuonna 2008 alle 3 000 euroa: “Kysynkin Bäckmanilta suoraan, millä rahalla elät. Saatko palkkiota Venäjältä? Ja mikä on motiivisi?” Packalén jatkoi. Hän myös vihjasi Radio Rockin haastattelussa, että Maailma ilman natsismia -järjestö – josta Bäckman saa rahoitusta – olisi Venäjän hallituksen kanava maksaa agenteilleen. Blogi poistettiin samana päivänä vähin äänin, mutta on luettavissa Packalénin omilla sivuilla.

Radio Rock sai miehet mukaan suoraan lähetykseen, jossa Bäckman väisteli ylimielisesti ja aggressiivisestikin Packalénin kysymyksiä. Hän kielsi valehdelleensa venäläismedioissa ja kiisti saavansa rahoitusta Venäjän tiedustelupalvelulta.

Bäckman on julkisuudessa uhannut tehdä tutkintapyynnön poliisille blogin sisällöstä. Tämä oli kuitenkin vielä keskiviikkoaamuna tekemättä. Packalén taas on täysin luottavainen siihen, ettei kirjoituksessa ole mitään laitonta.

 

Aiheesta muualla:

http://www.tompackalen.fi/b%C3%A4ckman-blogi
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/54174-kansanedustaja-pysyy-vaatimuksessaan-vastaa-kysymyksiin-backman
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/54172-johan-backman-aikoo-jattaa-tutkintapyynnon-tom-packalenista
http://www.radiorock.fi/podcast?vt=audio&vid=284126

Aiheeseen liittyen:

Punainen mieli ja toiminta
Operaatio “Viimeisen euron tähden

3 KOMMENTIT

  1. Johan Bäckman taistelee feminismiä ja länsimaista hapatusta vastaan. JB ei ole vihollisemme, vaan pikemminkin taistelukumppani, joka vastustaa homopropagandaa, EU:ta, Natoa ja montaa muutakin yhteistä vihollistamme. JB:llä on enemmän annettavaa taistelumme päämäärien saavuttamiseen kuin Timo Soinilla!

    • “JB” on kommunisti ja antifasisti. Hänen intressinsä on jossain muualla kuin Suomen kansassa. Soini on luku sinänsä.

      • JB:llä on omaisuutta yli 1.000.000 euron verran ja lisää tulossa perintönä. JB ei ole kommunisti, mutta kylläkin venäjänmielinen. Toisaalta JB kävi Damaskoksessa moikkaamassa presidentti Assadia parikin kertaa, joten sionisti hän ei ole kuten Breivik. Selkeä kannanotto Syyrian puolesta ja USA:ta ja Israelia vastaan. Vaikka JB on “antifasisti”, se ei merkitse muuta kuin suunsoittoa. Jos ei JB olisi tehnyt niin suurta numeroa tiedotusvälineissä The Soviet Story elokuvasta keväällä 2009, en olisi sitä varmaan edes huomioinut ja katsonut.

        JB on bailannut pari vuotta sitten Tarttossa yhdessä paikallisten kansallismielisten ja avoimesti uusnatsismiin tunnustautuvien virolaisten kanssa. JB on rohkea ja on valmis keskustelemaan kaikkien kanssa. Paljon yhteistä on myös JB:llä ja Suomen patriooteilla. Ja vielä enemmän JB:llä ja Venäjän patriooteilla.

Comments are closed.