Koti Uutisia Joe Biden: juutalaiset muokanneet amerikkalaisten asenteita

Joe Biden: juutalaiset muokanneet amerikkalaisten asenteita

0

Viime kuussa pitämässään puheessa Yhdysvaltain varapresidentti Joe Biden totesi, että juutalaiset ovat olleet merkittävässä roolissa amerikkalaisten ajattelun muokkaamisessa liberaaliksi. Tosin hänen mukaansa kyse on positiivisesta kehityksestä, ja Biden kiittikin juutalaisia heidän antamastaan panoksesta.

UK_Joe_Biden

Varapresidentti sanoi juutalaisjärjestölle puhuessaan, että juutalaiset ovat pitkälti vastuussa siitä, että amerikkalaiset suhtautuvat myönteisesti homoavioliittoihin ja maahanmuuttoon. Hän myös ylisti juutalaisten suurta roolia ihmisten mielipiteiden muokkaamisessa liittyen muun muassa kansalaisoikeusliikkeeseen, feminismiin ja lakimuutoksiin.

“Lyön vetoa, että 85 prosenttia noista muutoksista, olkoonkin sitten Hollywoodissa tai sosiaalisessa mediassa, ovat seurausta näiden toimialojen juutalaisjohtoisuudesta. Vaikutus on ollut valtava, ja minun täytyy myöntää, että se on ainoastaan hyvä asia”, Biden sanoi juutalaisyleisölle. “Mielestäni aliarvioitte hurjasti vaikutusta, joka teillä on ollut tämän kansakunnan kehityksessä”, hän jatkoi.

On harvinaista, että kukaan noin korkeassa asemassa oleva amerikkalaispoliitikko puhuisi juutalaisten harjoittamasta massiivisesta mielipidemuokkauksesta näin avoimesti. Mikäli Biden olisi sanonut täysin samat asiat, mutta suhtautuen kehitykseen kielteisesti, hänet olisi leimattu “juutalaisvastaiseksi salaliittoteoreetikoksi”.

On mielenkiintoista, että paatunut sionisti Joe Biden uskaltaa tunnustaa julkisesti juutalaisten valtavan vaikutuksen valkoisten viime vuosikymmeninä muuttuneeseen suhtautumiseen koskien monikulttuurisuutta ja esimerkiksi poliittista homoliikettä. Toisaalta monet maahanmuuttokriitikoiksi tai monikulttuurisuuden vastustajiksi itseään kutsuvat kieltäytyvät näkemästä “modernin kehityksen” todellisia taustavaikuttajia.

 
Lähde: The Washington Post

 

Aiheeseen liittyen:

David Cameron kiitti juutalaisia monikulttuurisuudesta