Koti Uutisia Jo 300 ilmoittautunut lauantain mielenosoitukseen – media raivoissaan

Jo 300 ilmoittautunut lauantain mielenosoitukseen – media raivoissaan

3

Suomen kansallismieliset -niminen ryhmä järjestää lauantaina mielenosoituksen Helsingin Rautatientorilla, jolla laittomat maahanmuuttajat ovat pitäneet mielenosoitusleiriä useita viikkoja.

Tapahtuman retoriikka on ollut painokkaampaa verrattuna aiempiin Suomessa järjestettyihin maahanmuuttovastaisiin mielenosoituksiin. Tämä onkin saanut myönteisen vastaanoton kansallismielisten keskuudessa, minkä vuoksi sadat ihmiset ovat kertoneet osallistuvansa tapahtumaan.

Valtamedia on luonnollisesti ärsyyntynyt isänmaallisesta protestimielialasta. Vaikkei tapahtuman kutsussa puhuta mistään laittomuuksista, on media yrittänyt luoda ihmisille kuvaa järjestäytyneestä mellakoinnista.

Jostain syystä valemedia Helsingin Sanomat on virheellisesti väittänyt Vastarintaliikettä mielenosoituksen järjestäjäksi, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Sen sijaan Vastarintaliike on mainostanut tapahtumaa ja kannustamme suomalaisia osallistumaan siihen.

Mielenosoitus järjestetään Helsingin Rautatientorilla kello 15 alkaen. Voit tutustua tapahtumaan sen Facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/events/393748150979993/

3 KOMMENTIT

  1. Suvakkien raivo naurattaa. Tämä jos mikä on tärkeää huomauttaa heille, että mitä enemmän poljette meitä alaspäin, sitä voimakkaampina nousemme ylemmäs.-

Comments are closed.