Koti Uutisia Kotimaa Jessikka Aro ja Rebekka Härkönen maalittavat alaikäistä toimittajaa

Jessikka Aro ja Rebekka Härkönen maalittavat alaikäistä toimittajaa

9
Jessikka Aro.

Yle-toimittaja Jessikka Aro on vuosien ajan väittänyt olevansa “Venäjä-trollien” harjoittaman “maalittamisen” uhri. Termillä tarkoitetaan Internet-yhteisön usuttamista yksittäisen ihmisen kimppuun häirintätarkoituksessa.

Aron mukaan hänen huumerikostaustansa paljastaminen MV-mediassa oli “maalittamista”, vaikka kaikki MV-median julkaisemat oikeuden pöytäkirjat olivat aitoja. Lisäksi Aro on julkisuuden henkilö, jonka täytyy ammattinsa luonteen vuoksi kestää tavallista voimakkaampaa kritiikkiä.

Nyt Aro vaikuttaa unohtaneen omat eettiset ohjenuoransa. Hän on nimittäin alkanut maalittaa sosiaalisessa mediassa Kokemäkeläinen-paikallislehden alaikäistä päätoimittajaa. Nuori mies on työskennellyt jo 12-vuotiaasta lähtien toimittajana ja saanut paljon kiitosta siitä, että hän on uskaltanut haastaa valtamedian poliittiset tabut.

Aron mielestä olisi “hiljaista hyväksyntää”, mikäli nuorta päätoimittajaa ei alettaisi nyt vaatia tilille tämän poliittisesta vääräoppisuudesta. Monien mielestä Aron purkaus on oppikirjaesimerkki sosiaalisen median maalittamisesta, sillä hän on kaivanut päätoimittajan taustoja esiin Twitterissä.

Vähemmän yllättäen myös toinen “maalituksesta” aiemmin valittanut valtamedian toimittaja Rebekka Härkönen liittyi nopeasti kuoroon. Aro ja Härkönen ovat molemmat saaneet juutalaiselta Bonnier-suvulta mediapalkinnon.

Alla on Kokemäkeläinen-lehden tutkivaa journalismia turvapaikkateollisuuden sydämestä. Valtamedia ei tahdo, että edes pienet paikallislehdet paljastavat totuuden “monikulttuurisuudesta”.

Lähde: Twitter

9 KOMMENTIT

 1. Videolla kohdassa 6:35 matu noukkii paljain käsin kattilasta jotakin pöperöä.
  Ensin tietysti käynyt paskalla ja kieltäytynyt vessapaperista, sehän on haram.
  Perse kuuluu pyyhkiä parittomalla määrällä kiviä, sanoo koraani.

  • Onneksi ei kukaan täysijärkäinen suomalainen ole missään tekemisissä näiden muta-apinoiden ynnä hyysäriensä kanssa.

 2. Tässä huomataan korruption taso ihan alimmallakin asteikolla: yhditys saa tukiaisia joita sitten käytetään säädösten vastaisesti kilpailun vääristämiseen, myös aterioista ja muista palveluista saatavat tulot menevät minne? Yhdistys kun ei saa tehdä voittoa, muuten se katsotaan liiketoiminnan harjoittamiseksi ja siitä on maksettava verot kuten myös yhdistyksen tila pitää muuttaa yritykseksi.
  Vihervasemmistoa kyllä tuetaan tälalisissa koijjauksissa, eikä kukaan lopsauta korviaan siitä miten toimitaan ja mihin rahavirrat johtavat.
  Samalla käytetään hyväksi maahantulijoiden työpanosta ilmaiseksi ja tietty nämä pidetään pimennossa siitä mikä heillekin kuuluisi sekä ilmoitusvelvollisuus verottajalle/ työvoimaviranomaisille.
  Tällaisenko julkituominen on sitten “valeuutisointia”? Mielestäni kaveri tekee juuri sitä mitä toimittajan pitääkin, tutkivaa journalismia joka tuo päivänvaloon kyseenalaisia toimia yhteiskunnan ja kunnan varoilla.

  • Tuohon listaan voi lisätä näitä puhevammaisia suvakkeja lisääkin: Rinkinen, Meriläinen, Sinnemäki, Kari etc. ad nauseam. Kunnon suvakilla on AINA puhevamma.

 3. Trollitehtaan maalitauluksi joutuminen ei sinänsä yllätä jos on sattunut arvostelemaan Venäjän poliittista sirkusta tai tirehtööri tsar Putainia mutta muutoin hän on kyllä loistava esimerkki sanonnasta “lapsen perse ei kestä merivettä”.

  Jos on diilannut kamaa ja jäänyt kiinni siitä niin turha parkua tai alkaa vainota jotakuta joka tekee työnsä paremmin ja rehellisemmin. Kateuttako vaiko yritys kääntää huomio pois omista ryssimisistä? Molempia luulen ma.

 4. Pissikset ovatkin “tärkeällä” asialla sekaantuessa alaikäiseen, jolla on enemmän tosiasioihin nojautuvaa kerrottavaa kuin noilla kahdella hysteerisellä akalla. Auttaisiko vielä 1800-1900-lukujen taitteessa ollut “hoitomuoto” “naisten hysteerisyyteen” ja “heikko hermoisuuteen”. Tuo “hieronta” johti mm. innovaatioon, joka nykyjänsä tunnetaan eräänlaisena “täristimenä” viriilien naisten keskuudessa. Sittemmin nuo asiaan paneutuneet “praktiikat” lopetettiin, koska osoittautui, että koko asian on täyttä humpuukia aivan kuten se, että suoneniskentä auttaa joka vaivaan ja tautiin johtaen lopulta potilaan kuolemaan eli hyvin “vakaaseen tilaan”.
  Lääketieteellinen historia pitää jälkipolvien kannalta paljon huumoripitoisia hauskuuksia, jotka tosin aikalaisilleen koituvat vähemmän hauskaksi kuolemaksi.

 5. Jessikka tuntuu olevan melko hermoraunio ihmisriekale julkikuvansa puolesta nähtynä. Trolleja siellä ja trolleja täällä, vaikka mitään konkreettista esimerkkiä tästä “trollioperaatiosta” ei ole(eikä tule). Olenkin jonkin aikaa miettinyt että hänen olisi oman terveytensä vuoksi paras vetäytyä nuista toimittajan hommista ettei nuppi rasahda lopullisesti tuossa valtavassa internetin trollien maailmassa jossa häntä niin kovasti maalitellaan.

Comments are closed.