Koti Uutisia Jesse Torniaisen kuolemantuottamussyyte kaatui hovioikeudessakin

Jesse Torniaisen kuolemantuottamussyyte kaatui hovioikeudessakin

13
Jesse Torniainen ja Jimi Karttunen.

Helsingin hovioikeus antoi perjantaina tuomionsa Helsingin asema-aukion tapauksesta. Tuomio noudatti muuten samaa kaavaa käräjäoikeuden tuomion kanssa, mutta se nousi kolmella kuukaudella “rasistisen motiivin” vuoksi. Syyte törkeästä kuolemantuottamuksesta kaatui siis hovioikeudessakin.

Kansallinen Vastarinta palaa aiheeseen tarkemmin lähipäivinä. Lue käräjäoikeuden alkuperäisestä päätöksestä lisää artikkelistamme “Miksi Jesse Torniaisen kuolemantuottamussyyte kaatui”.

13 KOMMENTIT

 1. Yle:n sivuilla luki “Hovioikeus näkee tilanteen toisin. Laki ei enää 1.6.2011 voimaan tulleen uudistuksen jälkeen ole edellyttänyt, että uhri kuuluu johonkin erikseen suojattuun väestöryhmään. Rasistinen motiivi on siis nykyisin koventamisperuste riippumatta siitä, keneen ja mihin rikos kohdistuu.”

  Ensimmäisenä tulee mieleen että miten joku väestöryhmä voisi olla “eriksen suojattu”? Eikös kaikkia pitäisi kohdella tasapuolisesti demokrattisessa valtiossa? Ja toisaalta, kun Jimi sylkäisi lipunkantajaa, niin sekö sitten ei täytä rasismin määrettä? Onhan kyseessä suomalaisista koostuvat ryhmä joka on avoimesti eri mieltä valtaapitävien kanssa tietyistä asioista.

  Kolmantena tulee mieleen että jos rasismi on koventamisperuste, niin sen tulee silloin olla myös lieventämisperuste. Muuten demkratia ei toteudu. Eli tässä tapauksessa Karttusen rasistinen hyökkäys Vastarinnan aktivistia kohtaan olisi ollut lieventämisperuste tuomiossa.

  Ennen vanhaan lain latijat olivat paljon fiksumpia kuin viimeaikaiset lainlaatijat. Syynä lienee se että oikeusjärjestelmämme on alistettu poliitikkojen määräysvallan alle. Se tapahtui Koiviston kaudella. Sitä ennen oikeusjärjestelmämme oli riippumaton elin jonka päätöksiä tai kehityssuuntaa eivät politikot määränneet.

 2. Jesse Torniaiselle pitäisi antaa mitali, yksi narkkariloinen vähemmän. 👍🙂 Ja mikä vitun “rasistinen motiivi” 😅-Jesse Torniainen on hieno mies!

  • “Rasistinen motiivi” tarkoittanee, että se nyt vedettiin mukaan, jotta sitä voidaan käyttää koko järjestön kieltokäsittelyssä.Joten suomalaisten ja pohjoismaalaisten etujen puolustaminen nyt tulee olemaan virallisestikin rasistista.

   Ei tässä mistään demokratiasta ole kyse, vaikka joillekin naiiveille lampaille niin on onnistuttukin uskottelemaan. Valtio ja oikeus on mielivaltaa eikä ne palvele Suomen kansan etuja, vaan me olemme niitä, jotka pyritään saamaan pokkuroimaan ja pelkäämään, jotta tulevaisuutemme tulee olemaan yhtä surkea kuin muualla Euroopassa, missä invaasiosta kärsitään.

 3. Oliko Torniaisella syytä olettaa syljeskelevän nistin kantavan nisteille ominaisia tauteja?

  • Kun minä näen tuolalisen nistin, niin alitajunnassani oletan että hän kantaa hepatiittia ja todennäköisesti HIV:iäkin. Siitä mitä Jesse olettaa, sitä en voi tietää. Mutta nistien ulkoasun hapatus kertoo poikkeuksetta hygienian puutteesta sekä kyvyttömyydestä pysyä osallisena yhteiskunnassa. Yksi syy miksi ei pysy ovat sairaudet. Jos sairaspäiviä on liikaa, sulkeutuvat työpaikat yksi toisensa jälkeen.

 4. Jos Suomalainen vetää turpaan Suomalaista,
  Miten siitä saa rasistisen teon???
  Miten koko oikeuslaitos voi olla noin täynnä latva B porukkaa??

 5. Ei mitään luottamusta enää oikeuslaitokseen. Toisaalta, koska sitä olisi ollut?..

Comments are closed.