Koti Uutisia Kotimaa Järjetöntä roskaamista Natura-alueella

Järjetöntä roskaamista Natura-alueella

4

Inarin Mirhaminmaalta on löytynyt laiton kaatopaikka. Paikalle on tuotu jätteitä, roskia, mopon raatoja ja esimerkiksi jääkaappeja. Kuvista on selvästi nähtävissä, että jätekasa on kasvanut vuosien aikana. Metsähallitus on löytänyt alueelta myös tuoreita kotitalousjätteitä. Alueen koko on 1 500 m².

Jätteiden vieminen metsään on yleensäkin ajattelematonta ja typerää. Tällä kertaa teko on törkeä, koska kyseessä on luonnonsuojelualue. Metsähallituksen Luontopalvelut on tehnyt rikosilmoituksen jätelain rikkomisesta. Lain mukaan roskien metsään jättäjän tulee siivota alue entiselleen.

Lue Vastarintaliikkeen kanta luonnosta ja luonnonsuojelusta: Poliittinen manifesti, kohta 6.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

  1. Eikä ole ainoa tämän kaltainen paikka, näitä näkee pitkin tukkiautoteiden varsiakin.
    On kumma kun Saamelaiskäräjät eivät tällaiseen kiinnitä huomiota, mutta mitäs sitä omia tuomitsemaan.
    Kun ongelmasta ei puhuta eikä siihen puututa, niin sitä ei ole.

  2. KeskusettajaKokkarit hoi. Maksuton jätteiden vastaanotto joka kuntaan niin ongelma poistuu. Nyt kaksi paskalaki/jätebisnes puoluetta istuu hallituksessa määräämässä jäteastioita, joka töllin kupeeseen,eikä mitään voi jättää valvottuun vastaanottopisteeseen ILMAISEKSI. Joten tämä oli täysin tiedossa ku vanhaa toimivaa järjestelmää alettiin nykyisten hsllituspuolueiden,sekä suvakki opposition toimilla purkkaa. Mutta mutta, kun ahne ei välitä,ahne haluaa rahaa..vaikka lakia vääntämällä.
    Aika näyttää,onko tälläkin ahneella.se paskainen loppu..

Comments are closed.