Koti Uutisia Järjestö julkaisi videoita suomalaisilta teurastamoilta

Järjestö julkaisi videoita suomalaisilta teurastamoilta

2

UK_suomalaiset_teurastamot

Oikeutta eläimille -järjestö julkaisi maanantaina ennennäkemätöntä videomateriaalia suomalaisista teurastamoista. Järjestön mukaan videot on kuvattu neljässä teurastamossa piilotetuilla kameroilla.

“Materiaali on erittäin voimakasta. Eläimiä hakataan muoviputkilla, rautatangolla ja muovilaatikoilla. Sähköpiiskaa käytetään rutiininomaisesti ja paljon – myös eläinten kasvoihin. Sähköiskuja annetaan jopa tilanteissa, joissa eläimen on mahdotonta liikkua eteenpäin tai eläin on jo liikkeessä. Lampaita käsitellään raahaamalla jaloista ja turkista”, Oikeutta eläimille kirjoittaa verkkosivuillaan.

Materiaaliin voi tutustua tästä linkistä.

Materiaali on kuvattu HKScanin teurastamolta Paimiosta, Sastamalan teurastamolta sekä Pirkanmaalla ja Satakunnassa sijaitsevilta yksityisiltä teurastamoilta. Niissä teurastetaan sikoja, nautoja ja lampaita.

2 KOMMENTIT

  1. Järkyttävää katsottavaa! Valitettavasti meillä ei taida olla varaa arvostella halal-teurastuksia kun omissakin teurastamoissa lasketaan veret pihalle eläviltä eläimiltä. Toivottavasti tilanne muissa teurastamoissa on parempi.

Comments are closed.