Koti Uutisia Kotimaa Jari Taponen: “kaikilla on samat perusoikeudet”

Jari Taponen: “kaikilla on samat perusoikeudet”

8
Jari Taponen.

Kummelipoliisi Jari Taponen valehtelee jälleen sekä seuraajilleen että itselleen. Taponen väittää Twitter-tilillään olevansa poliisi siksi, että voi edistää kaikkien yksilöiden samanarvoisia perusoikeuksia.

Hän kirjoitti Twiittinsä lauantaina, joka on myös tunnettu kansainvälisenä rasisminvastaisena (lue: valkoisten kansanmurhaa edistävänä) päivänä.

Taposen kommentista tekee erikoisen se, että hän itse on tunnettu siitä, ettei hyväksy “vääriä” mielipiteitä. Hän blokkaa jokaisen kriitikon Twitter-sivultaan ja tehtailee rikosilmoituksia kansallismielisistä kuitenkin samalla katsoen sormien läpi kansallismielisiin kohdistuvaa rikollista puhetta, kuten uhkailuja. Taponen on siis poliittisen poliisin karikatyyri.

Taponen on myös esimerkiksi viime syksynä ehdottanut, että viranomaisten tulisi viedä kansallismielisiltä lapset pois verraten kansallismielistä aatetta siihen, kun ISIS-terroristit veivät lapsiaan sota-alueelle. Taposen mukaan kansallismielisillä ei siis tulisi olla oikeutta kasvattaa omia lapsiaan, vaikka hän nyt valehteleekin olevansa poliisi siksi, että voisi turvata kaikkien yhtenäiset oikeudet “riippumatta taustasta tai yksilöllisistä ominaisuuksista.”

Moni on epäillyt Taposen olevan oikeasti sketsihahmo. Taponen on kuitenkin ihka oikea ja elävä virkamies, joka loisii veronmaksajien rahoilla.

Lähde: Twitter

8 KOMMENTIT

 1. Kyllä vain, minullekin oli yllätys, että Jari Taponen on oikea poliisi. Kirjoitin artikkelin, jossa kerroin Taposen kertovan Twitterissä olevansa sitä mieltä, että terroristien on hyvä olla suomalaisissa kouluissa lasten parissa, jolloin näiden suvaitsevaisuus lisääntyisi. Mainitsin myös Taposen yhteydet veriteoilla ja tuhotöillä uhkailevaan anarkistiin. Kun selvittelin Taposen taustoja, ei tullut yllätyksenä hänen kuulumisensa ns. vähemmistöön.

  • Ettei vaan Taposen vähemmistöryhmä ole homoseksualistit?!!

   Aiemmin on jo tullut ilmi, että Taponen on viherhomo, joten ei tulisi yllätyksenä, että hän on myös fyysisesti homoseksualisti.

   Taponen on itse aiemmin kertonut käyneensä drinkillä matumiesten kanssa. Herää kysymys, että miksi?

 2. Taposen on pakko olla näyttelijä, jolla luodaan eripuraa ja turhautumista kansaan.

  • Eli poliitikko?

   Suomessa pääset politiikan huipulle nimittäin sillä, että omaat hyvät näyttelijän ja esiintyjän taidot. Substanssiosaamisella ei niin väliä. Vai mitä mieltä poliitikan huipulla olleista nuorista nimistä 2000-luvulla?

   • Reagan ja Trump ovat ainakin näyttelijöitä. Joku väitti että George W. Bush olisi myös näyttelijä Connecticutista.

  • Taponen jatkaa lainvalvojana Supermiehen ja Batmanin viitoittamaa tietä: hän on satuolento, jonka olemassaoloon kukaan ei usko.

 3. Jari Taponen kumppaneineen kaivaa maata hallituksen ja viranomaisten jalkojen alta. Hyvä juttu “väärinajattelijoiden” kannalta.

 4. Ei tuo Taponen voi olla totta. Vitsihän tuon on pakko olla? MdW:n vanha arkkivihollinen #1.

  Sitten on Thomas Elfgren, joka toi neekerimiehiä (“adoptoi”, siis MIEHIÄ) 6 kpl seksileluikseen Ruandasta.

  Ai niin, ja Harri Saaristola, joka mm. kunnostautui tilailemalla anustappeja ja tekokyrpiä työaikanaan netistä. Kaikenlaista muutakin löytyy Harrin historiasta.

  Aika kova homo-% tuntuu olevan tuolla meidän poliisivoimissa?

Comments are closed.