Koti Uutisia Kotimaa Jari Leino kommentoi Holappa-äänitettä

Jari Leino kommentoi Holappa-äänitettä

17

Maahanmuuttokriittisestä kansalaisvaikuttamisestaan tunnetuksi tullut Jari Leino kommentoi osuvasti Facebookissa Kansallisen Vastarinnan äskettäin julkaisemaa Holappa-äänitettä, jossa nuorta suomalaispoikaa yritetään painostaa luopumaan kansallismielisyydestä.

Leino kuvailee äänitteeltä ilmenevää painostustoimintaa uudelleenkasvatusleiriksi. Voit lukea koko päivityksen oheisesta kuvasta.

Itse äänitteen voi puolestaan kuunnella tästä linkistä.

17 KOMMENTIT

 1. Ihan hyvä ulostulo Leinolta. Kommenttikin on asiallista ja nasevaa. Mutta tuo viimeinen lause ja siinä sana radikaali. En nyt näe ryhmää kovin radikaalina, pikemminkin avoimen kantaaottavana. Itse kuuluin aikoinaan SKP:hen ja voin kertoa että se oli radikaali järjestö. Päälleppäin taistolaiset olivat melkein eduskuntakelpoisia, muttä sisäisesti todella radikaaleja. Sielä haettiin mielialaa laulamalla partisaanilauluja ja oltiin valmita uhraamaan oma henki työväen aseman parantamiseksi. Eikä mitään keinoja oltaisi kaihdettu jos konflkti olisi alkanut.

  Nykyään käytetään sanaa radikaali ihan yhtä paljon kuin sanaa rasisti jolloin se menettää merkityksensä. Radikaalia käytökstä näkee mm. matujen kohdalla aina kun niitä käskee tekemään jotain sellaista mikä niiden mielestä alistaa niiden miehisyyttä tai loukkaa niiden ylemmyyttä. Sen jälkeen näkee radikaalia toimintaa.

  • Joo tuo “radikaali” sanan viljeleminen ja brändääminen pitäisi lopettaa jotta se ei karkottaisi massoja. Onhan tämän julkaisun omassakin nimessä se; “radikalisoituvan Suomen uutiset”. Siitä tuo Leinon lainaus on napattu. Suurin osa ihmisistä ei halua olla radikaaleja tai assosioitua sellaiseen vaan olla ihan tavallisia ihmisiä ja sulautua massaan ja kuvitteelliseen normaaliuteen. Vastarinnan pitäisi siis brändätä itsensä uutena normaalina eikä “radikaalina” vaikka siis itse toimintatapoja tai tavoitteita ei tarvitse vesittää. Mutta se brändäys, se brändäys. Monesti se miten asia sanotaan on tärkeämpää kuin se mitä sanotaan.

   Tyyliin;

   -Kuulutko Vastarintaliikkeeseen?

   -Joo toki, kaikkihan siihen kuuluu, siellä on hyvä meininki ja hyviä tyyppejä! Sehän on ihan normaalia ja kaikkien tulisi tulla mukaan.

   Eikä että;

   -Ai Vastarintaliikkeeseen?? Ööö… Eikös se ollut joku radikaali ääriliike? e..eee..en minä sellaista radikaalijuttua kannata, olen ihan normaali ihminen.

   • Mutta kun Vastarintaliike on radikaali liike. Ei ole tarvetta poistaa kyseistä sanaa meistä. Sana radikaali tekee heti selväksi mitä me olemme. Vastarintaliikkeen ei ole tarkoitus ollakkaan kaikille, joten radikaali sana karkoittaa lampaat pois, mikä on hyvä asia. Olemme radikaali, muttemme ääriliike, koska emme ole missään ääripäässä. Vapaa, Pohjoismainen, Radikaali!

    • Siis mitä ihmettä tämä tarkoitaa: “Vastarintaliikkeen ei ole tarkoitus ollakkaan kaikille” ?

     Ja kuitenkin on tarkoitus perustaa järjestelmä joka on koko kansalle? Missä on logiikka? Vastarintaliikkeen tulisi nimenomaan olla koko kansan liike jos se aikoo menestyä. Onko kyse siis juutalaisvedätyksestä tässäkin joka on vain friikkien larppausta ja toimintaa portinvartijana niin kuin Pekka Siitoin ja Persut?

     Ei niitä lampaita tarvitse itse aktivisteiksi ottaa mutta heidän tukensa henkisesti(jos vaikka gallupeissa tms. kysytään, että kannatatko Vastarintaliikettä) tai vaikka vain tukijäsenenä on ehdoton edellytys millekään laajemmalle menestykselle. Ainakin tietyn kriittisen massan saavuttaminen, vaikka kaikki eivät tietty koskaan tule kannattamaan sitä.

     Jos Vastarintaliike haluaa olla vain pienelle piirille niin siinä tapauksessa olisi järkevämpi ja helpompi pyrkiä hakemaan itselleen omaa aluetta johon erottua Suomen kansasta. Eli autonominen alue yksin teille. Kuten Ahvenanmaa.

     • Vastarintaliike – vapaa, Pohjoismainen, radikaali! Vastarintaliike on radikaaliliike ja näin ollen ainoa vaihtoehto pakkomonikulttuurisuudelle. Kansallissosialismi on Suomen ja Euroopan ainoa pelastus.

     • Valtaosa ihmisistä on passiivisia ja sopeutuvat mihin tahansa hallitsevaan järjestelmään. Vain harvat ryhtyvät taisteluun vääryyttä vastaan kun taas muut keksivät itselleen vakuuttelut ja selitykset miksi juuri nyt ei tarvitse tehdä mitään.
      PVL:n ei tarvitsekaan olla koko kansakunnan liike; sen sijaan tulee olla aktivistien liike ja tien näyttäjä. Voittoa varten riittää 5% kansakunnan aktiivisintä, asialle omistautunutta ja järjestäytynyttä ainesta. Vääjäämättä lähestyvä nälänhätä ja anarkia auttavat kummasti huijatun kansan heräämistä globalistien hypnoosista.

  • *Sielä haettiin mielialaa laulamalla partisaanilauluja ja oltiin valmita uhraamaan oma henki työväen aseman parantamiseksi.*

   Joka tarkoitti selkokielellä että työväki uhrataan kommunismin ja puolueen alttarilla, kuten tapahtui -18, puoluejäsenet ja politrukit voivat silti paksusti.
   Sama virsi tänäkin päivänä, mutta toteutettuna kapitalismin keinoin, hyvä esimerkki ay-pamput, jotka nostelevat kymmenien tuhansien kokouspalkkioita vuosittain ja kehtaavat vielä nostaa omaa palkkaansa tuhansilla euroilla.
   Heti kun sopiva sauma koittaa, niin ollaan usuttamassa työväki lakkoiluun, kun itse ei haluta tehdä asioiden eteen mitään.
   Entiset stallarit ja taistolaiset ovat tätä nykyä hyvin palkatuissa viroissa tai muuten vain elelevät toisten lompakoilla (Wahlroos).

 2. Mielestäni vastarinta on radikaali liike, sillä lähestyminen maamme ongelmiin on radikaalisti erilainen ja hyvä niin 🙂 PVL on AINOA varteenotettava oppositio.
  Nykyinen siisti ja järjestäytynyt näyttäytyminen julkisuudessa ja asiapitoiset artikkelit sivustolla ovat paras tapa herätellä konservatiivisiä nukkujia.
  Kullanarvoista olisi kaikella toiminnalla, on se sitten julkista esiintymistä, tahi julkaisutoimintaa netissä/paperimediassa saada kansa näkemään epäkohdat ja hyvävelikieroilut ja saada kansa radikalisoitumaan. Mielestäni suunta on tällä hetkellä hyvä.

 3. On pakko olla eri mieltä Anomalyn kanssa. Suomeen ei tarvita uutta Perussuomalaiset-puoluetta tai neutraalia pienpuoluetta koko kansalle. Kansa ei enää usko pyörän keksimiseen uudestaan eikä luota samaan kaavaan, joka jo kerran petti pahasti.

  On uskallettava luoda hanke, joka on rohkea, erilainen, anteeksipyytelemätön, periksiantamaton ja ennen kaikkea radikaali. Tätä hulluutta, johon Eurooppa on ajettu ei konsensuspolitiikalla muuteta. Nyt Eurooppa tekee parhaillaan kosmeettisia korjauksia maahanmuuttopolitiikkaansa, mutta toisrotuisia saapuu yhä edelleen kiihtyvällä tahdilla ja nyt heidät vain laitetaan kiintiöpakolaisnimikkeen alle. Mikään ei muutu, vaikka ihmisiä on huijattu näin uskomaan. Valkoinen kansanmurha etenee ja sitä ajavat samat arkkitehdit, jotka Euroopan johtajien jokaista liikettä ohjaavat.

  Nyt on ehdottomasti radikaalin muutoksen ja radikaalin liikkeen aika. Koko poliittinen kulttuuri on uskallettava haastaa suoraan ja häpeilemättä. Kun kuuntelen ihmisten puheita, jopa vanhempi polvi on alkanut kyseenalaistamaan YLE:n totuudet. Kun asiat vain toteutetaan oikealla tavalla, projekti etenee.

  • Samaa mieltä. Pohjoismaissa on vain ja ainoastaan yksi vaihtoehto ja se on PVL. Ei ole muuta. Muuallakin Euroopassa vain fasistiset/kansallissosialistiset järjestöt ovat varteenotettavia ja joita kannattaa seurata.

 4. Näköjään ajatukseni ei mennyt perille tarkoittamallani tavalla. Kirjoitin: “.. vaikka siis itse toimintatapoja tai tavoitteita ei tarvitse vesittää.” Eli kyse on vain psykologisesta trikistä verbaalisessa viestinnässä, ei toiminnan tosiasiallisesta valtavirtaistamisesta ja “normalisoimisesta” Persutyyliin. Eli nykyisen “radikaalina” puhutun toiminnan lanseeraaminen uutena normaalina kohdattaessa ihmisiä ja vastaavasti nykyisen vallitsevan järjestelmän pitämistä radikaalina hulluutena, johon nähden siis Vastarinta edustaa ainoaa oikeaa uutta normaalia jonka kannattaminen olisi jokaisen kansalaisvelvollisuus jossa ei ole mitään kummallista, “radikaalia” tai “äärimmäistä”(=pelottavaa). Vaikka siis toiminta sellaista noiden sanojen nykymääritelmien mukaan onkin ja saa olla. Siinä penetroidutaan ihmisen psyyken defenssien ja ennakkoluulojen läpi aika tehokkaasti.

  Itse ainakin olen havainnut voivani rikkoa jäätä tuolla tavoin termejä subvertoimalla ja uusia merkityksiä ja atribuutteja luomalla. Juuri noin röyhkeästi on tämä kulttuurimarxilainen globalisti leiri toiminut, lanseraamalla esim. LGBT asiat ja internationalismin jonain uutena normaalina jota vastustavia katsotaan jälkeenjääneinä. Mutta ihan miten vain. Hyvä jos homma on nousussa.

  • Tuosta ei tule muuta kuin uusi vänkäyskenttä Vastarintaliikkeelle. Siis näin: “Mutta tehän olette radikaali ääriliike” “Ei me olla mikään radikaali liike vaan ihan normaali jolla on normaalit tavoitteet ja normaalit toimintatavat” jne. Minusta on tärkeämpää olla rehellisiä kansalle kuin yrittää hämätä kansaa niin kun tässä maassa jo kaikki muut toimii.

  • Verbaalisella viestinnällä on väliä, mutta molempiin suuntiin: et voi muuttaa sitä verbaalista viestintää pois radikaalista ilman että myös astut kaltevalle pinnalle. PVL ei ole sillä kaltevalla kompromissien pinnalla vaan muuttumattomana ja ikuisesti radikaalina. PVL ei ole politiikkaa siinä merkityksessä kuin se tunnettiin ennen PVL:ää Suomessa.

  • Siinä mielessä Anomalyn kanssa samaa mieltä, että tarvitaan erilaisia lähestymistapoja erilaisiin ihmisiin, mutta ei nyt sentään lähdetä kutsumaan nykypolitiikkaa radikaaliksi ja itseämme maltillisiksi. Sen sijaan kerrotaan ihmisille, että Suomi on maltillisuudella ajanut itsensä EU:n ja pankkiirien orjuuteen. Tarvitaan radikaalia ajattelua ja täydellinen poliittinen muutos lopettamaan orjuus tai jälkipolviamme odottaa todella synkkä tulevaisuus!

   Herätetään kiinnostus ja tehdään taistelun tukemisesta taatusti erilainen ja kenellekään kumartamaton vaihtoehto selkärangattomien puolueiden vastapainoksi. Emme tarvitse jokaisen kaduntallaajan hyväksyntää. Me tiedämme, mikä on oikea tie.

 5. Jos radikaaliksi lasketaan valtavirrasta poikkeaminen niin kyllä, PVL on aikaisen radikaali. Ja niin olen kyllä minäkin ja uskoisin että jokseenkin jokainen Aatteen kannattaja.

  Jos taas ilmaisulla radikaali yritetään luoda negatiivinen kuva jonkin liikkeen, puolueen, henkilön tms. toiminnasta niin olen eri mieltä.

  https://www.suomisanakirja.fi/radikaali

Comments are closed.