Koti Uutisia Jari Laine vaatii väkivaltaisen “antifasistien” ringin perustamista

Jari Laine vaatii väkivaltaisen “antifasistien” ringin perustamista

19

“Antifasisti” Jari Laine, joka on tullut tunnetuksi typeristä tempauksistaan ja pitkästä taustastaan päihdeongelmien parissa huutelee jälleen väkivaltaisen “antifasismin” perään. Laineen tuorein tuohtuminen tapahtui, kun hän kuuli Vastarintaliikkeen aktivistien olleen jakamassa materiaalia Helsingin asema-aukiolla viime lauantaina.

Laine tahtoisi perustaa Suomeen ringin ihmisiä, jotka ovat valmiita vastustamaan kansallissosialistien oikeutta levittää poliittista sanomaa julkisilla paikoilla. Laineen suunnitelmana on, että tämä rinki saisi heti ilmoituksen, kun liikkeen väkeä näkee jossain ja he lähtisivät heti liikkeelle hyökätäkseen Vastarintaliikkeen kimppuun.

Vaikka useat äärivasemmistolaiset ovat erilaisissa yhteyksissä myöntäneet, ettei liikkeen väen kimppuun kannata käydä kuin reippaalla ylivoimalla, unelmoi Laine tilanteesta, jossa he kykenisivät saamaan kasaan sellaisen ryhmän, joka saa “natsit juoksemaan itkien karkuun”.

Laine kirjoitti ajatuksistaan Punk in Finland -foorumilla, jolla hänen nimimerkkinsä on Laku.

Jari Laine.

19 KOMMENTIT

 1. Tässä se taas kerran näkyy vanha totuus: Kun järki loppuu niin otetaan voima käyttöön. Laineen päässä lainehtii. Menis hän vaan Pohjois-Koreaan nauttimaan kommunismin mittavista saavutuksista.

 2. Ei muutakuin polpolle ilmoitusta suunnitteilla olevasta väkivallasta. Jalkapantaa tälle läskille juntille.

  Afa rinki joka koostuisi (suomalaisista?) elämäm kolun puoleenväliin käyneistä jonneista? Mitähän sellainen sekakäyttäjien lauma edes voisi tehdä? Öyhöttää aineissa PVL:n katutapahtumassa ja pyöriä maassa?

  Siinä on kova paikka silmä-Jarilla kun tulee tekstaria et “ny ne vitu natsit on kaduil hei kamoon mennää viheltää peli poikki” kun samaan aikaan grilliltä tulee makkaraperunat, kumman Jari valitsee.

 3. Eikös twitterissä ole joku “PVL-vahti” jossa antifasisteja tiedoitetaan Vastarintaliikkeen aktivistien liikkeistä siltävaralta että antifasistit ehtivät juosta pakoon jos ovat vahingossa eksyneet samoille mestoille. Muistan että joskus vuosi sitten Tampereella oli käynyt näin.

  • Juu, Tampereen tapahtuman aikana avoimesti varoittelivat toisiaan menemästä keskustaan. Tässä on ihmisjäte-Laineella kova työ saada rinkinsä muodostettua.

  • Ymmärtääkseni tämä surullisen kuuluisa “Varisverkosto” perustettiin juuri tuota tarkoitusta varten. Käytännön toteutus ei vaan ihan onnistunut Brunilan ja muiden nojatuoli-antifasistien haaveiden mukaisesti. Xddd

   • Variksista muuttui ensimmäisen yhteenoton jälkeen tiedotuskanava. Tämä lienee varmaan vaan sattumaa, koska kansallissosialistithan suorastaan teurastettiin sillä erää eikä väkivaltaa oikeastaan vaan ole punikkienkaan ajatuksissa enää sen jälkeen tarvittu.

    • On aika “militantin” “antifasismin” ja on aika uhriutumisen ja itkemisen – Suomessa “antifasistit” ovat valinneet jälkimmäisen.

 4. Naurattaa kyllä ajatuskin tällaisesta ringistä. Jari kun laittaisi viestit menemään niin kaikille tulee jotain yllättävää menoa juuri sillä hetkellä, kun fyysisen kohtaamisen pelko hiipii mieleen. Ja ehkä ihan hyvästä syystäkin – siirtyihän Variksetkin takaisin internettiin epäonnistuneen hyökkäyksensä jälkeen muutama vuosi takaperin, eivätkä ole kaduille palanneet.

 5. Ihmetyttää kyllä, että miksi nämä äärivasemmistolaiset jatkuvasti fantasioivat väkivallasta, mutta päätyvät aina itkemään poliisille ja medialle väkivallan muuttuessa todeksi. Monille noista väkivalta on joku itseisarvo (teoriatasolla).

 6. Miehellä on ilmiselvä dementia. Sellainenhan on jo ollut olemassa Herra tietää kuinka kauan. Jo tuon järjestön järjestäytyminen “luokkakuvaan” on yhtä “väkivaltaista rinkiä”.

 7. Silmä-Jari pärjää kansallissosialistille ainoastaan silloin, kun kansallissosialistin kädet ovat raudoitettu selän taa

 8. Nyt tuolla piffillä on ilmeisesti Paavo Arhinmäen, Li Andersonin, Anna Kontulan ja Kähmin klaanin antifalaisten/Sharpskinsien jäsenten tekemiä pahoinpitely- ja tappouhkauksia Marco de Witiä ja isänmaallisia ja kansallismielisiä vastaan, viesti nimimerkiltä “Itsenäisyyspäivä”, “Laku” ja “Nainen”, noin klo 23.20. Ilmeistä poliittista, uskonnollista ja etnistä vainoa suomalaisia, kristittyjä, isänmaallisia ja kansallismielisiä vastaan. https://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=427938&start=38370

  • Jos otetaan sama linja kuin Torniaisen tapauksessa niin kyseinen kirjoittelu täyttää sekä rasismin sekä laittoman uhkauksen tunnusmerkit. Kuvakaappaus ja rikosilmoitus, koska siinä selvästi uhataan nimeltä mainiten henkilön turvallisuutta ja henkeä.

 9. Kunpa tuo rasistinen, antisuomalainen ja antikristillinen Laine saisi rangaistukset rikoksistaan ihmisyyttä vastaan.

 10. Tapana on ottaa puhdas lautanen uutta ruoka-annosta varten eikä käyttää eilistä kalakeittolautasta seuraavana päivänä nakkisämpylöiden alustana.

Comments are closed.