Koti Uutisia Kotimaa Jani Toivola nostaa korotettua kulukorvausta tyhjästä asunnosta

Jani Toivola nostaa korotettua kulukorvausta tyhjästä asunnosta

11
Jani Toivola.

Vihreiden homoseksuaali “tasa-arvoritari” ja kansanedustaja Jani Toivola, joka on ajanut taksilla kansalaisten piikkiin jo kymmenillä tuhansilla euroilla, nostaa myös korotettua kulukorvausta. Asunto, josta Toivola nostaa veronmaksajien kustannuksella korotettua kulukorvausta, sijaitsee Riihimäellä. Kyseinen asunto on tyhjänä ja Toivola itse asuu Helsingissä.

Koska Riihimäki sijaitsee yli 30 kilometrin päästä eduskunnasta, voi Toivola vaatia veronmaksajilta kokonaiset 1 315,75 euroa kuukaudessa. Summa on lähes sama kuin mitä moni suomalainen ansaitsee kuukausitulona.

Toivolan naapurit kertovat myös, että kansanedustajaa ei ole näkynyt asunnolla vuosiin. Asuntoa on myös yhden kiinteistönvälittäjän mukaan yritetty myydä jo pitkään. Tästä huolimatta Toivola väittää asuvansa asunnossaan vakituisesti.

Lähde: Etelä-Suomen Sanomat

11 KOMMENTIT

 1. Eiköhän viimestään nyt vihreät tajua ettet kukaan niitä kaipaa täällä. Janin kirjoitustyylikin sellainen että en yllättyisi kuinka taitava valehtelija se on.

 2. No mitä tuo parasiittihinttari ei kusettaisi? Veronmaksajien piikkiin tietysti.

 3. Eero Paloheimo ja Pentti Linkola ovat ainoat oikeat Suomen vihreät!

  • Linkola on kuningas. Taatusti yksi Suomen fiksuimpia ihmisiä. Tiedon määrä hänellä on valtava. Ja se ei ole pelkkää kirjatietoa vaan vahvasti myös empiiristä luonteeltaan. Kunnioitan miestä ja hänen teesejään vahvasti.

 4. No, mielentervydellisistä ongelmista kärsivältä voi odottaa kaikenlaista käytöstä. Se selittää käytöksen muttei oikeuta sitä. Janilla on ainakin vääristynyt minä-kuva mutta myöskin vääristynyt maailmakuva. Muutoin tätä on vaikea selittää.

  • Hyvin sanottu. Juuri näinhän se on. Kaikki kun syntymästä asti kulkee vain ja ainoastaan persereiän ympärillä, niin eihän siinä kovin montaa tervettä ajatusta ehdi päähän tulla elämän aikana.

   Itse maalaisena itkettää ja naurattaa tuo Ruskeiden (“Vihreät”) touhu Helsingin harmaassa betonieläintarhassa. Ei luonto merkitse noille paskiaisille mitään. EU on ajamassa meitä alas. Suomalainen maatalous täytyy pelastaa ja ainoa ase siihen on ero EU:sta ja eurosta HETI. Meillä on oikeus suojella itseämme ja kulttuuriamme.

 5. Mitä näiltä urbaaneilta city-hinteiltä voi odottaa? Ei mitään järkevää tai tälle maalle hyödyllistä. HI-V taitaa olla jo tertiäärivaiheessaan eli tekee tuhojaan Jani-pojan aivoissa. Tai mitä niistä nyt muutenkaan on siis jäljellä. Tervetuloa kerhoon, Jani. Sarasvuo, Uotinen, Haavisto ja kumppanit ovatkin jo odotelleet.

  Tyypit jotka lykkivät mulkkuaan päivät pääksytysten toisten miehen paska-aukkoihin, eivät mielestäni ole oikeaa porukkaa painelemaan nappeja Arkadianmäellä. Heidän itsetuhoinen, sairas ja perverssi käytöksensä heijastuu vain turhaan koko muuhunkin väestöön. Ja suurin osa suomalaisista EI allekirjoita näiden mielenvikaisten, typerien ja vakavasti luonnehäiriöisten ihmisjätösten näkemyksiä tahi arvoja, uskallan väittää.

  Miettikää nyt millainen tämä Janikin on ollut jo vaikkapa lapsena ja nuorena. Hän on myös kirjoittanut kirjan (“Musta tulee isona”), jonka keskeisintä antia tuntuu olevan seikkaperäinen elaboraatio siitä, miten HI-V ja AIDS hankintaan. Hyi helvetti. Pois tällaiset Suomesta kokonaan. Takaisin Afrikkaan, kun tuntuu käytös olevan pelkkää neekeröintiä eli kusetusta ja muuta häiriön tuottamista. Janikin on niin ylpeä hinttaruutensa lisäksi neekeriydestään, että johan se olisi aika ottaa miestä sanasta (eikä aina vain takaapäin perseeseen) ja paketoida kotimatkalle koko otus. Siellä pimeällä mantereella voi sitten levittää SeTa-oppejaan homouden, avoimien rajojen ja vaikkapa feminismin ihanuudesta lajitovereilleen.

 6. Todellinen musta lammas, tosin eduskunnassa ei juuri muita enää olekaan. Muuten miten ihmeessä kaikki viat voivat kasaantua yhteen yksilöön.

 7. Muistatteko kun Janhiv Toivolaids masentui? Silloin kun hän tuli äidiksi.

  Nyt hänen SeTa-toverinsa Touko myös masentui.

  Apropoo, tiedättekös mikä on Suomen yleisin syy akuutin masennuksen puhkeamiselle?

  No sehän on HI-V-diagnoosi.

  Ei mul’ muuta…

 8. Ajelee taksilla veronmaksajien piikkiin käydessää hyvin maksetuilla (homo?)lobbausreissuilla ollessaan sairaslomalla Arkadianmäen Sirkuksesta. Maailmalla edelleenkin legendana elävän salskean, pellavapäisen, rehellisen ja suoraselkäisen suomalaisen perikuva. Jaa ei..?

 9. Touko ja Jani kulkevat päivät pääksytysten mulkut paskassa ja sitten ihmettelevät vielä että mistä se HI-V oikein tuli…

  Ei tällaiset mielisairaat, itsetuhoiset Suomen vihaajat voi olla päättämässä meidän asioista ja rahoista.

Comments are closed.