Koti Uutisia Kotimaa Jälleen yksi median ylistämä maahanmuuttaja vankilaan pedofiliasta

Jälleen yksi median ylistämä maahanmuuttaja vankilaan pedofiliasta

9
Waleed Khudhair Khalid Daffaie.

Satakunnan käräjäoikeus on tuominnut 24-vuotiaan irakilaisen maahantunkeutujan Waleed Khudhair Khalid Daffaienin vankilaan 2 vuodeksi ja 7 kuukaudeksi törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pahoinpitelystä. Tuomioon sisältyy Daffaienin aikaisemmin saama 9 kuukauden ehdollinen tuomio lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Rikos tapahtui Kankaanpäässä. Pedofiili oli lisäksi tartuttanut lapseen herpeksen, minkä vuoksi tämä tuomittiin pahoinpitelystä.

Daffaien on, kuten moni muukin suomessa seksuaalirikoksista tuomituista maahantunkeutujista, jälleen yksi medialta sympaattista julkisuutta “integroitumisensa” vuoksi saanut pedofiili. Viime maaliskuussa autokorjaamoyrittäjänä toiminut pedofiili sai ilmaista mainosta Kankaanpään Seutu-lehdeltä sen kirjoittaessa korjaamosta. Nyt ylistetty yrittäjä päätyy lukemaan hetkeksi tiilenpäitä.

Lähde: Satakunnan Kansa

9 KOMMENTIT

 1. Porvoossa 18.5 2018 Negridirotuinen pedofiili Kyato Mangako raiskasi 13-vuotiaan lapsen ja tämä pedofiilinegridi vangittiin todennäköisin syin törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

  Tässä on mennyt jo puolitoista vuotta tästä tragediasta, niin ihmettelen, että onko tapausta edes käsitelty oikeudessa? Jos on, niin miksi asiasta ei ole tiedotettu suomalaisia?

 2. Oliko nyt kyse 23.-25.6.2019 tapahtuneista rikoksista? Aiemmat teot tapahtuivat Iltalehden mukaan huhtikuussa 2018. Vaasassa erään toisen raiskaustapauksen käsittely tutkinnasta tuomioon kesti jostain syystä kaksi ja puoli vuotta. Vaasan jutussa rangaistus oli kolme ja puoli vuotta eli ei ainakaan teon vähäisyys liene ollut prosessin keston syy.

 3. Tämä Iltalehden peittelemä “hyvinkääläismies” eli Hyvinkäällä asumaton suomea osaamaton matu, joka on valehdellut taustansa kaikille, raiskasi minun perheenjäseneni hyvän kaverin, alaikäisen suomalaistytön ja uhkasi raiskata myös perheenjäseneni sekä useita muita alaikäisiä tyttöjä. Osti seksiä alaikäisiltä tytöiltä ja myi huumeita. Kuinka kauan tätä vielä kestetään? Onneksi meillä on suomalaisvihaminen akkavoittoinen hallitus… https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/916cb10b-3ea1-4575-9c81-c16ab0e8ab81

 4. Tämä jannu asu samassa pihassa ku minä ja mun lapset, hiukan otti hermon päälle saatana. Mutta nämä jututhan laitetaan salaisiksi jotta näitä reppanoita voidaan suojella!! Kato ku jos tiijetään mitä on tehny, joku varmasti ottaa lain omiin käsiin, ja siksi suojellaan ettei vaan satu….. Yllämainittu lehtijuttu oli tiedossa jo ennen lehteen painamista, ja kundin bemari ilmeisesti paskottiin ihan reilusti, samoin firmansa ikkunat sai tehostetut pedo mainokset. Eikä mikään ihme, pieni kaupunki nii ei kauheesti piilopaikkoja. Mutta tämmöset nimenomaan pitäs tuoda heti julkiseksi tiedoksi, vittuako näitä suojellaan??

  • Parisuhdeväkivalta ja olikohan se toinen rikosmuoto pedofilia, jotka ollaan lähtökohtaisesti säätämässä salatuiksi Suomessa. HS-paskalehdestä näin, kun saunaa lämmitin. Eli tuossa ollaan muslimeiden ja muiden keppostelijoiden etuja aikalailla taas ajamassa.

 5. Li Andersson opetusministerinä…

  Hän todennäköisesti tulee etulinjassa toteuttamaan Suomeen mitä juutalaiset vassarikoulutusliitot yms. haluavat, että jo alakouluikäiset laitetaan runkkaamaan jotta voivat todeta ovatko tyttö vaiko poika vaiko transsu tai jotakin muuta!

 6. Arvopohja kasakka, joka varastaa kaiken mukaansa (rakastettava presidenttimme uudenvuoden vihapuhe)

  Waleed näytti olevan kesän Kankaanpään sosdem työväentalon asukas. Oli kultaiselle BMWlle pihassa autopaikka. Alataulukussa komeili väärä nimi. Ovessa oli väärä suomalainen nimi, mutta kopiomaton avain kuitenkin oviin, joten hyvin pidettiinholta ja suojeltiin..

Comments are closed.