Koti Uutisia Jälleen yksi Kultaisen aamunkoiton edustaja pidätetty

Jälleen yksi Kultaisen aamunkoiton edustaja pidätetty

3

Yksi Kultaisen aamunkoiton kansanedustajista on jälleen pidätetty. Tällä kertaa kyseessä on ampuma-aserikos, vaikka syytetyllä henkilöllä on luvat aseisiin.

Ilias Kasidiaris.
Ilias Kasidiaris.

Ilias Kasidiaris, Kultaisen aamunkoiton virallinen tiedottaja ja edustaja Attikan alueella, pidätettiin hiljattain syytöksistä ampuma-aserikoksesta.

Sekä esitutkinnan johtaja että syyttäjä työskentelivät parhaansa mukaan saadakseen Kasidiarisin vangituksi ampuma-aserikoksesta, vaikka kaksi hänen kotoaan löydettyä asetta olivat luvallisia. Toinen aseista kuului Kasidiarisille itselleen ja toinen hänen isälleen.

“On korostettava, että tämä päätös tehtiin myötäillen tekaistua lakia ‘rikollisjärjestön tukemisesta'”, puolue kirjoittaa amerikkalaisella uutissivustollaan ja viestii, että kyse on oikeusmurhasta.

Lähteet: Nordfront.se, Xaameriki

3 KOMMENTIT

  1. Sikäli asiassa ei ole mitään uutta että myös Suomessa on aselupia peruutettu varsin kyseenalaisten syiden nojalla, useimmissa tapauksissa kuitenkin asiasta valitettaessa on todettu perusteet riittämättömiksi. Tosin jälleen kerran aselakia uudistettaessa, nyt perusteena EU-määräykset, lakiin saatetaan ujuttaa lakitekninen kikka, joka mahdollistaa tämän käytännön laillisuuden.

  2. Voi voi. Kuinka moni nykyisistä Kreikan korruptoituneista valtaapitävistä lähtee istumaan, kun Kultainen aamunkoitto saa vallan?

Comments are closed.