Koti Uutisia Jälleen uusi pakolaisten terroristi-isku estetty Saksassa

Jälleen uusi pakolaisten terroristi-isku estetty Saksassa

0

uk_terrorisminvastainen_operaatio_saksa

Saksan poliisi on tehnyt iskun 13:een “turvapaikanhakijoiden” asumukseen Saksassa aikaisin eilen. Poliisi oli saanut tiedon, että yli tusina pakolaisiksi tekeytynyttä Isis-terroristia suunnitteli suurta terroristi-iskua. Ainakin 13 ei-valkoista pidätettiin.

Bild-sanomalehden mukaan tutkinnan keskiössä on 28-vuotias pakolaiseksi rekisteröity tšetšeeni, joka oli suunnitellut lähtevänsä taistelemaan Isisin riveihin Syyriaan. Poliisi on myös pidättänyt kymmenen muuta miestä ja kolme naista, kaikki 20–30-vuotiaita tšetšeenejä. Poliisilla on todisteita siitä, että he osallistuivat terroristi-iskujen rahoitukseen ainakin osittain valtion maksamien avustusten avulla.

Poliisin iskut suoritettiin viidessä Saksan osavaltiossa: Thüringenissä, Hampurissa, Nordrhein-Westfalenissa, Saksissa ja Baijerissa. Pidätyksiä tapahtui myös muun muassa Arnstadtissa, Erfurtissa, Jenassa, Hildburghausenissa, Leinefeldessä, Schmalkaldenissa, Suhlissa ja Weimarissa.

Pelkästään Saksassa on tänä vuonna kuollut ja loukkaantunut tusinoittain ihmisiä pakolaisiksi tekeytyneiden siirtolaisten terrori-iskuissa.

Lähde: The New Observer