Koti Uutisia Rikos Jälleen uusi alaikäiseen kohdistunut seksuaalirikosepäily Oulussa

Jälleen uusi alaikäiseen kohdistunut seksuaalirikosepäily Oulussa

3

Oulun lapsiin kohdistuvalle seksuaalirikosskandaalille ei ole näkyvissä loppua. Poliisin tutkiessa viime viikonlopun epäiltyjä seksuaalirikoksia, paljastui uusia epäilyjä. Tällä kertaa on kyse 14-vuotiaasta uhrista. Poliisi tutkii rikosta törkeänä raiskauksena ja törkeänä lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä.

Poliisin mukaan viime viikonloppuna tapahtuneissa rikoksissa ja uusimmassa tapauksessa epäilty on sama henkilö. He eivät kuitenkaan paljasta, onko muitakin epäiltyjä henkilöitä. Viime viikonlopun tapauksessa epäillään kahden alaikäisen tytön joutuneen raiskatuksi oululaisessa yksityisasunnossa.

Oulun käräjäoikeus on päättänyt vangita rikoksista epäillyn ulkomaalaistaustaisen miehen. Rikosylikomisario Markus Kiiskisen mukaan tutkinnat ovat vielä alkuvaiheessa. Voi siis olla, että uusiakin tapauksia tulee ilmi tutkinnan edetessä.

Lähde: Yle

3 KOMMENTIT

 1. Ei tainnut SoO:n strategia vielä purra tai sitten tämä oli vanhempi juttu. Toivottavasti kansa alkaa radikalisoitumaan tosissaan nyt heti. Poliisi on (((puolensa))) valinnut.

 2. Mietin, että miksi aina yhteisöt joiden pitäisi olla kovinkin hengellisiä ja näyttää omalla käytöksellään esimerkkiä muille, ovat niitä kaikkein sairaimpia? Otetaan nyt vaikka Timonkin edustama Katolinen seurakunta. Ja sielä missä nämä uskonnolliset yhteisöt ovat vahvimmin edustettuina, niillä alueilla tapahtuu käsittämättömiä asioita. Tulkitaanko sielä vanhaa testamenttia juutalaisten tavoin? Vai mistä tämä mielenvikaisuus oikein kumpuaa? Ihan kuin koko alue ja sen ihmiset haluttaisiin alistaa ehdotomasti mielivaltaisesti toimivien johtajien alaisuuteen.

 3. https://mvlehti.net/2019/02/23/hallituksen-seksuaalirikosten-ehkaisyohjelma-ei-tule-vahentamaan-maahanmuuttajien-tekemia-raiskauksia/

  “Kyse on lähinnä silmänkääntötempusta, jonka avulla ongelman aiheuttaneet henkilöt haluavat näyttäytyä sen ratkaisijoina.”

  Jep, tätä on nähty. Sama kuin palopäällikkö kävisi itse sytyttämässä paloja ja sitten sankarina sammuttamassa ne – ja ylityötaksalla vielä, tietty. Ollaan muijan kanssa mietitty, että seuraava iso bisnes on mutarunkkujen ajaminen POIS Suomesta, kun niitä ensin haalittiin tänne, hyysättiin, ruokittiin, valvottiin, vangittiin, tuomittiin jne. KAIKKI isoja, isoja bisneksiä.

  Uskon että tuhon, tappion ja kaaoksen kautta päästään voittoon. Eli ensin kaikki menee niin päin persettä, kuin mennä vain voi. Sitten alkaa paraneminen väkisinkin, kuin ei ole enää alaspäin menemistä. Nythän vielä ollaan siinä tilanteessa, että ratkaisuksi mietitään kondomien jakamista ja seksivalistuksen antamista kuraturvile, psykologista kriisiapua raiskatuille lapsille ja murhattujen naisten perheille, lisäresursseja poliisille ym. typerää, joka auttaa vain kosmeettisesti oireisiin – jos siihenkään – eikä ongelman syyhyn ja aiheuttajaan. Jos vain pääsisimme jotenkin pois eurosta ja EU:sta…

  Sitten pohditaan voidaanko raiskareita, murhaajia ja vaarallisia rikollisia karkoittaa. Tai voidaanko ISIS-terroristeilta ottaa kansalaisuus pois. (Miksi helvetissä niille on sellaisia edes jaettu alunalkujaankaan?!?)

  Sitten on palautuslupaa, maassaololupaa, turvapaikkaa. Rahaa näille paskapärstille riittää, vaikka maksavat aivan tolkuttomasti. EU-yliherra avaa kyllä hanat kun tarvitaan oikealle asialle rahoitusta. Se tosin valitettavasti leikataan sitten suomalaisilta eläkeläisiltä, koululaisilta, sairailta, työttömiltä jne. Se on väärin että omassa maassa joudumme 2. luokan kansalaisiksi mutakuonojen tieltä.

  En ymmärrä miten suomalaislapsille annettava seksuaalivalistus auttaisi raiskausepidemiaan, kuten viranomaiset ovat miettineet. Täytyy olla rankasti pollastaan sekaisin, että moiseen ajatusketjuun kykenee. Monikulttuurisen rakkauden ilosanomalle, anustapeille ja puudildoille tässä varmaan taas rahaa syydetään. Koulutetaan vain lapset ymmärtämään ja nauttimaan siitä! Aivan kuten transujen, hinttien ynnä muiden pervojen idioottimaisissa touhuissakaan ei ole mitään pahaa: yhteiskunta se on jonka täytyy asenteitaan muuttaa! Tulee vähän mieleen vitsi, jossa lamppua vaihdetaan jollakin hassulla tavalla. Paitsi että tämä sonta on totta…

  Suomalaiset miehet: pitäkää huoli ettei lapsienne, siskojenne, vaimojenne ja äitienne tarvitse olla tekemissä apinoiden ja hiekkaneekereiden kanssa!

Comments are closed.