Koti Uutisia Sionismi Jalkapallokannattajat eivät noudattaneet määrättyjä arvoja – lähetetään koulutukseen Auschwitziin

Jalkapallokannattajat eivät noudattaneet määrättyjä arvoja – lähetetään koulutukseen Auschwitziin

6

Chelsean kuten useiden muidenkin jalkapallon suurklubien fanaattiset tukijat eivät useinkaan edusta mielipiteiltään “yleisesti hyväksyttyjä” näkökantoja.

Brittiläisen jalkapalloklubin Chelsean historia kytkeytyy olennaisesti “rasistisiin” tukijoihinsa. Viime aikoina tämä on käytännössä heijastunut esimerkiksi ylityslaulussa yhdelle joukkueen hyökkääjistä, espanjalaiselle Alvaro Moratalle:

“Alvaro, oh, Alvaro, oh. He came from Real Madrid, he hates the fucking Yids.”

“Yids” viittaa tässä yhteydessä Chelsean lontoolaiseen kilpailijaan Tottenhamiin, jonka tukijakunta muodostuu ylitsevuotavan suureksi osaksi juutalaisista. Nyt Chelsean klubijohto on päättänyt lähettää poliittisesti korrekteja arvoja vastustavat faninsa “koulutukseen” Auschwitziin.

– Mikäli teet niin, että vain karkotat ihmisiä tukiporukasta, et saa heitä koskaan muuttamaan käytöstään, kommentoi klubin puheenjohtaja Bruce Buck. Buck toivoo nyt holokaustipropagandan muuttavan jalkapallokannattajien mielipiteitä. Tempausta on vahvasti mukana tukemassa klubin venäjänjuutalainen omistaja Roman Abramovitš.

Lähteet: Nordfront, RT

6 KOMMENTIT

  1. Millä oikeudella lähetät yhtään ketään mihinkään “koulutuksiin”, oli kyse sitten vaikka holohoaxista?

  2. Haha. Pitäisikö meidätkin lähettää “koulutukseen” Auschwitziin kuuntelemaan “totuutta”? 😂

  3. Yksikään sana ei ole tässä maailmassa ollut pyhä. Ei edes Jumala eikä Jeesus. Mitä sitten jostain juutalaisista. Yksikään orgaaginen olento ei tässä maailmassa, jonka vatsalaukku on viilletty auki, sieltä löytyy, verta, paskaa, suolia ja ym. eritteitä EI voi olla vaatia etniselle heimolleen oikeutta pahastua tai olla mielensäpahoittaja.
    Se, joka itkee on raukka ja mamis, sillä “ei haukku haavaa tee” eikä “haukkuva koira pure!”
    Se, kansakunta ja maa, joka lähtökohtaisesti nostaa itsensä kaikkien muisen kansakuntien ja maiden yläpuolelle on itse tuolla teollaan jo lähtökohtaisesti osoittanut olevansa kaiken rasismin alku ja juuri.

Comments are closed.