Koti Uutisia Jalkapallokannattaja ajoi yksin aseistautuneet terroristit ulos ravintolasta

Jalkapallokannattaja ajoi yksin aseistautuneet terroristit ulos ravintolasta

7
Millwall-kannattaja Roy Larner sairaalassa vastustettuaan muslimiterroristeja.

Viime lauantaina kolme veitsellä aseistautunutta muslimiterroristia etsiskeli potentiaalisia uhreja seuraavalle terroriteolleen Lontoossa. He päätyivät ravintolaan nimeltä Black & Blue.

Ravintolassa istui monien muiden lisäksi 47-vuotias Millwall-kannattaja Roy Larner. Kun kolme terroristia alkoi huutaa “Allah” ja “Islam, islam, islam”, teki Larner aivan päinvastoin kuin muut ravintolassa istuneet, kun he alkoivat paniikissa poistua paikalta – hän lähestyi määrätietoisesti terroristeja ja sanoi heille “Fuck you I’m Millwall”.

“Seisoin heidän edessään ja yritin ajaa heitä pois lyömällä. Kaikki muut lähtivät juoksemaan pois. Olin tilanteessa yksin heitä kolmea vastaan, siksi olen haavoittunut näin pahasti. En ajatellut turvallisuuttani juuri sillä hetkellä”, kommentoi Larner tapahtumien kulkua.

Millwall-kannattaja Larneria puukotettiin kahdeksan kertaa päähän ja lisäksi rintaan ja käsiin ennen kuin hänen urhea käytöksensä sai terroristit lähtemään ravintolasta ja vaihtamaan maalitaulua. Tieto Larnerin toiminnasta tilanteessa on levinnyt kulovalkean tavoin ja häntä ylistetään sosiaalisessa mediassa. On aloitettu jopa kerätä nimiä vetoomukseen, jotta Larnerille myönnettäisiin Yrjön risti, joka korkein siviileille annettava kunniamerkki Isossa-Britanniassa.

Millwall on yksi niistä jalkapallojoukkueista, joiden kannattajat on liitetty huliganismiin. Joukkue on kuitenkin lisäksi tunnettu siteittensä vahvistamisesta ennen kaikkea Kaakkois-Lontoon valkoiseen työväenluokkaan, jossa joukkuetta tuetaan. Jälkikäteen moni Millwallin pelaaja on twiitannut tukeakseen ja lähettääkseen terveisiä Larnerille ja hänen perheelleen.

 

Lähteet: Nordfront.se, The Independent

7 KOMMENTIT

 1. Jalkapallokannattajissa on varmasti paljon potentiaalia. Minulla soi silti hälytyskellot aina kun näen terveen vietin tai aggressiivisuuden kanavoidun johonkin selviytymiselle merkityksettömään kuten penkkiurheiluun, passiivis-aggressiiviseen musiikkiin tai pornoon jotka eivät palvele kansaa ja lähimmäisiä.

  Noh, ei asia ole niin mustavalkoinen kuten tämä sankari osoittaa. Meidän pitäisi jotenkin saada ihmiset heräämään fight-or-flight -tilanteeseen ennen konkreettista kuolemanvaaraa, jotta taistelun valinneiden osuus olisi suurempi kuin ko. tapauksessa. En usko että se on mahdollista niin kauan kuin nykyisen kaltainen turha veren, hien ja sperman haaskaus jatkuu. Nämä viihdeteollisuuden kaappaamat vietit on saatava meidän käyttöön palvelemaan kansan selviytymistä.

 2. Olisikohan Paavo Arhimäki – jalkapallomiehiä itsekin – tehnyt saman tempun? Veikkaan, että rasistiksi leimautumisen pelko olisi vähän liian kova tässä tapauksessa. Lisäksi “humaanissa” eli koko maailman luonnon resurssien älyttömään tuhlaamiseen ja sitä kautta ihmiskunnan tuhoon tähtäävässä vasemmistolaisuudessa ei uskalleta laittaa omaa elämää tulilinjalle etenkään muiden puolesta.

 3. Kova jätkä! Joka pelasti monen englantilaisen hengen. Olisi häpeä ja synti, ellei tuota miestä palkita korkeimmalla kunniamitalilla.
  Kyllä juutalaisia vituttaa.

 4. Onpas täällä nyt käännöskukkasia 😀

  Alkuperäisessä uutisessa Roy kertoo huutaaneensa “Fuck you We are Millwall”
  Häntä ei puukotettu kahdeksaa kertaa päähän vaan hän sai 8 tuuman mittaisen vekin niskaansa “an eight inch slash from his ear to neck.” Kaikenkaikkiaan häntä kyllä puukotettiin 8 kertaa uutisen mukaan, ja hänen keuhkonsakin puhkesi.

  Kaikki kunnia tälle kaverille, näin minun mielestäni pitäisi toimiakin ja niinkuin tuossa ylempänä joku tuumi että mitä useampi ei pakenisi vaan taistelisi sitä paremmin tällaisia iskuja saataisiin estettyä tai ainakin vähennettyä vahinkoja. Mitalin mies kyllä ansaitsee.

  Juutalaista ei vituta.

  • Kannattaa sinunkin juutalainen muistaa, että YK:n mukaan Israel Defence Forces tukee ISIStä. Ei lienekkään mikään ihme ettei sinua vituta kun muslimit hyökkäävät valkoisten kimppuun – tätähän juutalaiset haluavat.

   Lisäksi useissa eri lähteissä on puhuttu “Fuck you im Millwall”-huudosta. Sen verran useissa, että väittäisin sen olevan oikein ennemmin kuin sinun “..we are Millwall”-versiosi, josta kuulen itse nyt ensimmäistä kertaa.

Comments are closed.