Koti Artikkelit Jaamme vaatteita vähävaraisille suomalaisperheille!

Jaamme vaatteita vähävaraisille suomalaisperheille!

27

Vastarintaliikkeen Suomalaisapu vastaanotti suurehkon vaatelahjoituksen, joka on tarkoitus jakaa suomalaisille vähävaraisille lapsiperheille.

suomalaisapuAK

Lahjoituksen sisältöä ei ole vielä ehditty kokonaan käydä läpi, mutta se sisältää ainakin lasten ja nuorten kokoihin sopivia bodeja, sukkia, shortseja, farkkuja, verkkareita, monoja, kenkiä, takkeja, ruokalappuja, T-paitoja, paitoja yms. Vaatteet ovat käytettyjä, mutta hyväkuntoisia.

Suomalaisavun tarkoitus on auttaa vähäosaisia suomalaisia. Mielestämme on epäreilua ja kaksinaismoralistista, että samalla kun sadattuhannet suomalaiset ovat pakotetut pitkäaikaistyöttömyyteen ja pelkkien sosiaalietuuksien varassa elämiseen, tarjotaan maahan laittomasti tulleille “pakolaisille” hotellitason asumista ruokineen ja päivittäisine virikkeineen.

Kaksinaismoralistista on myös se, että lukuisat kansalaisjärjestöt sekä yksityishenkilöt ovat järjestäneet esimerkiksi vaatekeräyksiä näille “hätää kärsiville”, vaikka taatusti myös tuhannet suomalaiset olisivat valmiita ottamaan lahjoituksia vastaan.

14064520 14064521 14064522

Tuomittavinta hallituksen politiikassa on se, että päättäjät leikkaavat jatkuvasti suomalaisten lapsiperheiden hyvinvoinnista, mikä on johtanut väestön ikääntymiseen. Suomen väestö kasvaa nykyään pelkästään maahanmuuton vuoksi, mikä heijastuu kärjistyneisiin rikostilastoihin ja yhteiskunnan rapautumiseen.

Me vaadimme nykyisen hallituksen korvaamista järjestelmällä, jonka ensisijainen tehtävä on vaalia suomalaisia perhearvoja. Perheiden perustamisesta täytyy tehdä taloudellisesti kannattavaa terveille suomalaisille. Kehitysapuun, siirtolaisille ja ylikansallisille pankeille suunnatut rahavirrat täytyy tästä lähtien suunnata suomalaisen syntyvyyden tukemiseen. Perhepoliittisista näkemyksistämme voi lukea lisää esimerkiksi artikkeleista “Ydinperhe – onnistunut asetelma?”, “Hallitus inhoaa lapsiperheitä” sekä “Kansainvälinen kapitalismi ja arvokeskustelu”.

Suomalaisapu on aikaisemmin järjestänyt katupartiointia, ruoka-apua sekä lahjoituksia eläinsuojeluyhdistykselle. Saamamme avokätisen lahjoituksen vuoksi lahjoitamme nyt vaatteita vähäosaisille suomalaisille. Mikäli koet, että voisit tarvita lasten tai nuorten vaatteita, ole rohkeasti yhteydessä osoitteeseen suomalaisapu[at]vastarinta.com ja kerro miten voimme auttaa sinua.

Lisää viestiin minkälaisia vaatteita tarvitset, lapsen/lasten sukupuolet, vaatteiden koot sekä yhteystietosi (nimi, puhelin ja osoite) niin voimme toimittaa paketin perille ja olla yhteydessä epäselvissä tilanteissa. Voit myös kertoa tästä tutuille lapsiperheille. Viestit tullaan käsittelemään niiden saapumisjärjestyksessä.

Otamme mielellämme vastaavanlaisia tavaralahjoituksia vastaan, joten jos sinulla sattuu olemaan esimerkiksi leluja, vaatteita, urheilutarvikkeita tai muuta vastaavaa lahjoitettavaksi, ole yhteydessä yllä mainittuun sähköpostiin. Kaikki lahjoitettu tavara tullaan jakamaan edelleen tarvitseville suomalaisille.

 

Suomalaisapu

27 KOMMENTIT

 1. Hienoa toimintaa teiltä. Laitankin postia tulemaan ja kiitokset jo etukäteen 🙂

 2. Tämä on todella hieno asia. Moni perhe joutuu sinnittelemään pienten tulojen kanssa. Myös tyttärieni perheet. Vaikka yhdellä heistä alkaa valoa näkymäänkin tunnelin päässä työpaikan vuoksi. Lapset kun kasvavat vaatteita tarvitaan aina. Harrastuksiin myös luistimia, suksia, jääkiekkovarusteita, voimisteluasuja yms.

 3. Tarvitsisin toppahousut, takin pojalle, 122–128 cm, tytölle 128 cm.

  • Ole yhteydessä osoitteeseen suomalaisapu[at]vastarinta.com. Kerro yhteystietosi sekä tarpeesi niin katsotaan miten voimme auttaa sinua 🙂

 4. Hei. Hienoa että suomalaisetkin saavat avustuksia. Elämme poikani kanssa köyhyysrajan alapuolella ja tiedän miten vaikeaa on saada rahat riittämään kasvavalle lapselle, vieläpä poika joka kuluttaa vaatteensa nopeasti. Kysyisin vielä miten pääsisi osalliseksi lahjoituksista? Mulla poika 7 v. 140 cm ja kenkä 35.

  • Pääset osalliseksi lahjoituksista olemalla yhteydessä osoitteeseen suomalaisapu[at]vastarinta.com. Laita viestiin tarpeesi sekä yhteystietosi.

 5. Poika 8 v. Vaatekoko 140. Kenkä 35. Housuille suurin tarve, myös toiset talvikengät tulisivat tarpeeseen. Ulkohousut kelpais myös.

 6. Mulla on täällä myös vaatetta lahjoitettavaksi jos vaan löytyy hakija niille…

 7. Minulla olisi iso kasa hyväkuntoisia XS–M-kokoisia naisten vaatteita ja lisäksi M–XL-kokoisia miesten vaatteita. Tarkoitus oli mennä kirpputorille ne myymään mutta mieluummin laitan hyvään tarkoitukseen jos vaan haku järjestyy tai on paikka johon tuoda pääkaupunkiseudulla.

 8. Mielestäni tuollaiseen aputoimintaan voisi monikin suomalainen liittyä, auttaa jollain tavalla, kun vain eri keinot keksitään. Rälläkän joulupatojen tapaan voisi joulun jälkeen tammi-helmikuussa olla toinen patakeräys.

 9. Kuuslasta.lasken itsemme vähävarasiksi näillä kahdella perheemme pienimmillä vaatetta mutta näille teineille tarve vanhin pian maailmalla nyt olis tarve kasvavalle 170cm kundille farkut tai parit farkut tuumakoko 32 34 tai 33 34kengät. kokoa 44 45 ja takki koko l väritoive musta ja siisti. Nuorempi teini 150 160cm toppa/laskettelu asu 38 talvikengät. Tytölle 41 talvisaappaat toiveena siistit ja muodikkaat ei linttaan astutut saa olla myös korkoa.äidille talvitakki toppahousut koko l /xl mielii mustaa. Väriä mutta laskettelutyylinenkin käy talvikengät 42 kokoa.kiittäen jo etukäteen.

  • Hei,

   Laitatko sähköpostia suomalaisapu[at]vastarinta.com ja lisää mukaan yhteystietosi niin mietitään miten voimme auttaa sinua.

 10. Juu hienoa toimintaa on.Tampereella nämä hyvinsyöneet somalit roikkuvat luurit korvilla joka paikassa nytten myös.Mitä vittua Suomen Hallitus nytten meinaa??
  Haluavatko ne sodan tänne tällä menolla,vai mikä näitä idiootteja vaivaa myös.

  • Haluavat, ja sen he myös tulevat saamaan. Kohta marssitaan eduskuntaan ja laitetaan maanpetturit ojennukseen.

 11. Tämä on tosi hyvä juttu! Paljon on apua tarvitsevia suomalaisia ja paljon on myös ihmisillä varmasti ylimääräistä ehjää tavaraa nurkissa. Tosi kiva että meitä suomalaisiakin vielä joku taho auttaa vaikkei ehkä olekkaan “trendikästä” eikä mediasexikästä.

 12. Hieno työtä Suomalaisilta. Annetaan apua niille jotka sitä ansaitsevat.

 13. Hienoa työtä teette. Jos tapaan edustajianne joskus esim. Oulussa, tarjoan ruuat, koska myös apua antava tarvitsee tsemppausta joskus.

 14. Toivottavasti kaikki apua tarvitsevat antavat tietonsa näille patriooteille! Meillä on isohkon porukan kanssa Tampereella keräys meneillään ja tuotto annetaan Suomalaisavun kautta apua tarvitseville suomalaisille perheille!

 15. Hienoa, että tällainen palvelu tarjolla. Tänne vaan vaate – ja muita toiveita, niin apua tarjolla!

 16. Missä teillä on keräyspisteitä Pääkaupunkiseutu Espoo?, Helsinki? joihin voi tuoda tavaraa lahjoitettavaksi eteenpäin?

Comments are closed.