Koti Artikkelit Itsepuolustus ja aseiden omistaminen

Itsepuolustus ja aseiden omistaminen

28

Suomessa sekä kansanvälisissä sopimuksissa sallitaan itsepuolustus ja hätävarjelu. Siihen on kuitenkin asetettu tiettyjä rajoituksia. Esimerkiksi Oulussa 2013 tapahtuneessa välikohtauksessa kaksi miestä tunkeutui pariskunnan kotiin, särki paikkoja ja yritti anastaa omaisuutta. Ryöstön uhri tuomittiin hätävarjelun liioittelusta, kun hän oli teräaseella puolustanut kotirauhaansa.

Sekin on jo ihme, ettei suomalainen saa omassa maassaan kantaa esimerkiksi puukkoa ilman “pätevää syytä”. Suomessa puukko on perinteinen työkalu, jota voi myös käyttää aseena tarvittaessa.

Mitä on sitten “sallittu väkivalta”? Onko aina tilanteen aikana selvää, kuinka paljon voimaa tarvitsee käyttää, jotta hyökkäys loppuu? Asiaa on aina helppoa pohtia jälkeenpäin, rauhallisissa olosuhteissa. Mutta kun tilanne on päällä ja uskot, että sinulla on suuri riski loukkaantua vakavasti tai jopa kuolla, silloin ei mietitä, tuleeko annettua liian monta iskua takaisin. Tähän voi ottaa vertailuun sen, kuinka ampuma-aseen käyttöä opetetaan Amerikassa. Siellä ei opeteta ampumaan tappaakseen mahdollisemman helposti, nopeasti tai mitään vastaavaa – siellä opetetaan ampumaan, kunnes hyökkäys pysähtyy.

Kansalaisella on oikeus käyttää asetta itsepuolustukseen, kuten oli nähtävissä 2015 tapahtuneessa tilanteessa, kun mies ampui haulikolla miestä, joka oli tullut hänen kodilleen pistooli mukanaan ja ampunut myös häntä kohti. Toki pitää muistaa, että tämä tapahtui miehen kodilla ja hänellä oli pieniä lapsia asunnossaan.

Suomessa ei myönnetä aselupaa itsepuolustustarkoitukseen. Asetta ei siis saa kantaa mukanaan ulkona, ellei ole menossa/tulossa ampumaradalle, metsästämään tai asesepälle. Aseen pitää silloin olla lataamaton sekä (jos on mahdollista) purettu, eli käytännössä ei ole mahdollisuutta käyttää sitä hätävarjeluun.

Eliitin mukaan suomalaisten pitäisi turvautua aina poliisiin, mutta kuinka monella kansalaisella on oma poliisi, joka roikkuu mukana 24/7? Poliisin työ on suurelta osalta tutkintaa; he saapuvat paikalle, kun rikos on jo tapahtunut. Silloin kun tilanne on jo ohi, ei poliisi kykene suojelemaan kansalaista. Suomessa työskentelee noin 7 000 poliisia, joten ajatus tehokkaasta ennaltaehkäisevästä toiminnasta on mahdoton.

Samaan aikaan EU yrittää koko ajan riistää kansalaiselta lailliset aseet eri säännöksillä ja lakimuutoksilla, viitaten muun muassa “terrorismiin”. Terrorismin tapauksessa ja yleisesti suurimmassa osassa rikoksista, joissa asetta käytetään, ase on laiton.

Kyseessä voi siis olla alun perin laillinen ase, joka on varastettu esimerkiksi puolustusvoimilta tai yksityishenkilöltä. Suurin osa kuitenkin tuodaan Suomeen laittomasti. Miksi eliitti haluaa kieltää kansaa omistamasta aseita? Pelkäävätkö he, että kansa kääntäisi aseet heitä kohti?

Suomessa on paljon aseita, itse asiassa Suomi kuuluu maihin, joissa on eniten aseita väkilukuun verrattuna. Suurin osa näistä on metsästysaseita, joita käytetään juuri metsästykseen. Vaikka Suomessa on paljon aseita, rikokset, joissa käytetään asetta, ovat melko harvinaisia. On mielenkiintoista verrata Suomea esimerkiksi Ruotsiin, jossa ampumiset ovat lisääntyneet jopa 500 prosentilla 12:n viime vuoden aikana.

Rotumuukalaiset ampuvat Ruotsissa toisiaan samoista syistä kuin Amerikassakin, esimerkiksi huumekaupan ja “kunniakulttuurin” vuoksi. Jos Ruotsissa ei olisi rotumuukalaisia lainkaan, ammuskelut vähentyisivät yksittäisiin tapahtumiin vuodessa. 2018 Ruotsissa oli taas ennätysmäärä kuolleita ampumavälikohtauksissa, reilusti yli 40 ihmistä tapettiin.

Sveitsissä kansalaiset, jotka on suorittaneet asepalveluksen, saavat säilyttää rynnäkkökivääriä kotonaan. Tämä onkin vanha perinne Sveitsissä ja suurin syy sille, miksi maa vältti sekä ensimmäisen että toisen maailmansodan: kukaan ei halunnut hyökätä maahan, jossa joka talossa voisi olla aseistunut ihminen valmiina tekemään vastarintaa.

Amerikassa on perustuslakiin kirjattu oikeus omistaa ja kantaa asetta. Monet väittävät, että laki on vanhentunut ja sopimaton nykypäivään, minkä vuoksi sitä pitäisi muokata vahvasti tai jopa kumota. Toiset taas uskovat, että oikeus kantaa asetta liittyy metsästykseen. Sekään ei pidä paikkaansa. Syy sille, miksi oikeus omistaa ja kantaa asetta on kirjoitettu perustuslakiin, on se, että kansa pystyy puolustamaan itseään tyrannimaiselta valtiolta.

Vaikka Amerikassa kyllä tapahtuu paljon ampumavälikohtauksia, suurin osa niistä (kuten täällä Euroopassakin) on suoritettu laittomilla aseilla. Nämä tapahtuvat enimmäkseen Amerikan ghetoissa, joissa mustat sekä latinot käyvät jengisotaa huumemarkkinoiden herruudesta.

Ampumavälikohtauksiin lasketaan mukaan myös itsemurhat. Vaikka itsemurha on traaginen tapahtuma, sen lukeminen osaksi “aseväkivaltaa” on äärimmäisen harhaanjohtavaa.

Amerikassa rikoksia ehkäistään tai pysäytetään, riippuen lähteistä, sadoista tuhansista jopa miljooniin vuosittain. Näistä on vaikea saada tarkkaa lukua, sillä yleensä tapauksista ei tehdä ilmoitusta poliisille, jos ei asetta laukaista. Suurimassa osassa riittää, että asetta näytetään, jolloin rikollinen pysäyttää hyökkäyksen ja pakenee. Rikolliset etsivät helppoja uhreja; jos he tietävät, että vastassa voi olla aseistautunut ihminen, he kiertävät hänet kaukaa.

Kaikilla rehellisillä kansalaisilla tulisi olla oikeus omistaa aseita itsensä, omaisuutensa ja muiden kansalaisten puolustamiseen. On itsestään selvää, että jotta voi puolustautua, ihmisellä täytyy olla oikeat työkalut siihen. Tietenkään aseita ei jaettaisi ihanneyhteiskunnassa noin vain kenelle tahansa. Aseen omistajan täytyy olla luotettava henkilö ja hänen täytyy hankkia tarvittava aseenkäsittelykoulutus.

Aseet eivät ole mitään leluja vaan hengenvaarallisia. Ne eivät kuitenkaan ole “pahoja”, sillä ase itse ei lähde ampumaan ketään, vaan päätös on ihmisen. Miten Suomi esimerkiksi olisi pärjännyt talvisodassa ilman aseita?

Aseita tulee olemaan aina. Niitä ei saa ikinä pois millään lakiuudistuksella. Aseistetun pahantekijän voi pysäyttää vain aseistettu hyväntekijä. Jos kansalta riistetään mahdollisuus puolustaa itseään, lopulta vain valtiolla ja rikollisilla on aseet. On nähty, mihin tämä on johtanut muun muassa Neuvostoliitossa ja miehitetyssä Palestiinassa: valtiolla on vapaat kädet orjuuttaa ja jopa murhata kansaa ilman, että kukaan voi vastustaa tyranniaa.

Päinvastoin kuin vihollispropagandassa usein väitetään, myös kansallissosialistisessa Saksassa kehotettiin kansalaisia hankkimaan aseita. Hitlerin aloitteesta aselakeja höllennettiin niin, että tavallisella kansalaisella oli helpompaa ostaa ja omistaa aseita. Kansallissosialistit ovat vapaan asepolitiikan puolella.

R. J.

28 KOMMENTIT

 1. Kiitos tämän aiheen ottamisesta esille. Hankinta- ja hallussapiotoluvan saaminen, varsinkin lyhyille aseille, on nykypäivänä lähes mahdotonta. Poliitikot ja viranomaiset ovat tehneet siitä tarkoituksella niin vaikean prosessin, ettei lyhytitä aseita voi hankkia saatikka vaihtaa uudempaa ilman, että hakija täyttää lähinnä järjettömät vaatimukset. Umpimähkäiseen räiskimiskäyttöön ei lupia tietenkään tule myöntää, mutta nykyiset vaatimukset ovat liioiteltuja. Turvallisen aseenkäytön kurssi on kuitenkin hyvä perusvaatimus jokaiselle hakijalle.

  • Voisiko olla niin että Poliisi on luvattomien aseiden kauppias? Ei ihmetyttäisi näinä Leninin hautalemun nuuskijoiden aikoina?

   Toinen itsepuolustus on oppia argumentit joilla voittaa vihervassareiden piipitys. Sitä kautta voi vakuuttaa myös muita. Tulee perustaa samanmielisten ryhmiä joissa käydään läpi vanhamedian ja ääri-vassareiden tuotoksien sisältöä.

   Hyvä paikka aloittaa on VOIMA-lehti n. 9. Siinä demonisoidaan kaikki isänmaallisten pää-argumentit “salkkisteorioiksi”.

 2. Hyvä artikkeli! Kyllä kaikilta valkoisilta miehiltä pitäisi löytyä tarvittaessa ase.

 3. Tuomioistuimelle on aina mekittävää se pelkääkö ihminen henkensä puolesta. Silloin jos pelkää henkensä puolesta saa paljon anteeksi. Koska hädän hetkellä ihminen tekee normaalista poikkeavia päätöksiä, niin sanotusti “hengen hädässä”.

  • Korruptoitunut tuomioistuin Suomessa ei välitä paskaakaan oletko sinä tai puolustamasi henkilö ollut hengenvaarassa, tässä maassa uhri on se pahin rikollinen.

 4. Tämän päivän Polpon ohje hätätilanteesahan on; Pakene, piiloudu, hälytä.
  Anne Holmlundhan laittoi nykyisen aselain vireille sekä täytäntöön kuulematta juuri muita kuin omia “asiaintuntijoita”.
  Hänellä oli jo pöydällä valmis aselaki, joka oli odottanut vuoden päivät eduskunnalle esittelyä sekä alustavaa päätöstä.
  Tämän hän heitti romukoppaan ja “asiantuntijat”(eivätkä sieltä halvimmasta päästä tietenkään) säätivät uuden lakipaketin esiteltäväksi, tästä Holmlund sai jopa nuhteita kun se myöhästyi.
  Että kenenköhän pussiin Anne pullero oikein tekikään töitä?

 5. Suomessa rikoslaissa on niin nurinkurisia ja demlan aikaansaamia tulkintoja, joita ovat oikeusministeriössä sosialistit laatineet lakeja, jotka lähtökohtaisesti ovat rikoksentekijän puolella ja etuja suojelevia. Siksipä Suomessa tilanne on se, että on syytä harkita kaksi kertaa puuttuako sivullisena vaikkapa mummon väkivaltaiseen ryöstö tilanteeseen, koska jo lukuisten esimerkkien nojalla se sivullinen onkin se suurin syyllinen koko sopassa ja velvoitetaan maksamaan korvauksia rikoksentekijälle erinäisistä henkisistä kärsimyksistä ja ruumiillisistakin, jos nenusta tulee vähän verta.
  Yleensäkin demla -oikeus on irvokkuuden eikä arvokkuuden perikuva, joka polkee rikoksen uhrin oikeuksia ja lain suomaa turvaa rikostilanteessa niin, että se on jo “haista paska” -tuomio, jolla vielä sen lisäksi, että on saanut fyysisiä ja henkisiä vammoja on se, se viimeinen “kirsikka” kakun päällä, jolla uhri lopullisesti häpäistään varsinkin joukkoraiskausrikosten päätösten nojalla niin, että jopa uhrin kuolemanrangaistus olisi armollisempi vaihtoehto.

 6. Tulee vielä päivä, jolloin kansalainen ei kysy, onko ase laillinen vaan mistä sen saa, ja nopeasti. Koti ja perhe on suojeltava.

  Ruotsissa käsiaseiden hinta on laskenut huomattavasti uusien asekauppiaiden ilmaannuttua markkinoille aivan viime vuosina. Se heijastuu myös Suomeen.

 7. Hyvin muotoiltu artikkeli! Eikös se sanontakin kuulu, että “parempi kahdentoista tuomittavana kuin kuuden kannettavana”..

  • Aikoinaan tuli käytettyä vastaavia “paree kuus vuotta Skattalla kuin kaksi metriä maan alla”. Tai “better six years in than six feet under”.

   Mutta joo, itse artikkeli on täyttä asiaa ja edustaa kannattamaani linjaa, mitä tulee aseisiin ja niiden omistamiseen. Ei ole yksikään tussari käynyt itsestään kimppuun, kyllä se on ihminen, joka tekee sen vaarallisuuden. Ihan normi keittiöveitsi on väärin käytettynä tappava ase.

   • Lentävää Finnipersettä on nussittu lihavaan rahtarin perseeseen niin paljon, että se vain leviää vuodesta toiseen. Pääsee aivan pian työkyvyttömyyseläkkeelle jo, kun ei enää pääse auton hyttiin sisään. No, sitten saadaan paukuttaa kellon ympäri: heil sun heiluvilles vaan!

    neavnl

    • No missäs viipyvät ne herra antifa-agentin paljon luvatut paljastukset minusta ja muutamasta muusta vakiokommentoijasta, joista yhden nickillä herra pelkuri paskahousu nyt kirjoittaa? Lupasit hänelle pikaista hengenmenoa ja uhkailitpa minun jälkikasvuanikin hengenlähdöllä ja kuinka ollakaan, sattui puolituttu komissaarius kävelemään ohi, kun olin lupa-asioissa laitoksella.

     No, esitin hälle hypoteettisen kysymyksen aiheesta tappamisella uhkailusta uutissivuston kommenttiosastolla ja vastaus oli selkeä; jos asiasta tekee joku rikosilmoituksen, ylittyy tutkimuskynnys taatusti ja keinot jäljittämiseen kyllä löytyy. Sanoi, jotta voisi mennä jopa yleisen syyttäjän juttuna ilman rikosilmoitusta, joten kannattaa harkita jatkossa, mitä paskaa laskee ulos kupan syömistä aivoista, arvoisa neekerikullin kaipauksesta uliseva koirashuora.

     Itse asiassa, sinun kaltaisesi kynäniskainen pizzanaama, joka ei uskalla edes pysyä yhdessä nikissä, voisi tehdä palveluksen yhteiskunnalle ja vetää itsensä jojoon, kukaan ei taatusti tule kaipaamaan. Mutta on ilahduttavaa nähdä, että vitutuksesi taso ei ole laskenut lainkaan. Toivottavasti se saa verisuonen ratkeamaan kpääsi sisällä ja päädyt kuolaavana kasviksena jokeltelemaan paskat vaipoissa kroonokko-osastolle. Vaikka sekin olisi sinulle liian hyvä kohtalo.

     Hei sun sierainkarvoilles. Letitä ne.

 8. Lyhyesti virsi kaunis. Maailma on tällä hetkellä globalistien mielestä valmis ja se halutaan varmistaa mm. niin, että kansalaisilta viedään kaikki puolustautumiskeinot pois. Ainoastaan viilaaminen “paremmaksi” on sallittua ja siihen kanavana toimii Twitter ja siellä tietyn ajattelijalautakunnan vammaiset mölinät.

  Puhumattakaan sitten vallankumouksen toteuttamisesta. Suomessa vallankumous, jota tuettaisiin myös taustalla varmuuden vuoksi aseellisesti voi syntyä enää vain puolustusvoimien toimesta, ja kuten tiedämme on tuokin laitos alistettu jo itsenäisesti ajattelevaa kansaa vastaan.

  Luovuttaa ei saa koskaan, mutta nähdäkseni valkoisen väen, nationalistien, kansallismielisten ja kansallissosialistien ainoa apu – tai puhutaanko tasoitus globalismia vastaan käytävässä taistelussa tulee luonnonkatastrofista tai nykyisen talousjärjestelmän kaatumisesta.

 9. Oikein mainio artikkeli! Jos joku uhkaa minua, lähimmäisiäni/rakkaitani niin tulen puolustautumaan hölmölän typerästä lainsäädännöstä piittaamatta. Suomessa uhria rangaistaan.

  Ase on työkalu, ihminen on se tappaja. Ihmisen omat raajat toimivat ihan yhtälailla tappamiseen kuin ampuma- tai teräase, aseet vain helpottavat tilannetta huomattavasti. Kuten artikkelissa mainitaan, ampuma-aseet halutaan viedä kansalaisilta, jotta heillä ei olisi mahdollisuutta vastustaa kansanpetturieliittiä, jolla on hampaisiin asti aseistettu poliittinen poliisi ja armeija.

 10. https://www.youtube.com/watch?v=sszOtvD2294

  https://www.youtube.com/watch?v=8pGTgkcP-RU

  On pikkasen mahtavia lemmikkejä ja otuksia!! Valitettavasti kasvuun perustuvan järjestelmän puoli on se että luonto tuhotaan ja näitä uskomattoman kauniita eläimiä ja heidän elintilaa kavennetaan kokoajan!!

  Ja kaikki johtuu kasvuun perustuvasta rahajärjestelmästä!! Sillon kuin näin hienot jumalan luoman eläimet häviävät planeetalta, niin ei tiedä jaksaako touhua muutenkaan katsoa!! Oikeasti katsokaa näitä eläimiä. Kuolisin mielellään karhun tai tiikerin kynsiin ennemmin kun juutalaisten myrkyttämään ruokaan ja veteen ja lääkkeisiin!! Kyllä niin vituttaa kun ihmissyöpä planeetalla valtaa kaiken ja tuhoaa kaiken kauniin mitä on jäljellä!! NE jotka ovat “onnellisia” kaupungeissa niin sanon MENKÄÄ HOITOON TAI SITTEN OLLETTE ELÄMÄSTÄ TODELLA KAUKANA!!

 11. Ase pitää olla. Se antaa myöskin miehekkään olon. Mies ja hirvikiväri. Komea yhtelö.

  • Pelottaa matujakin, kun kaunis nainen osaa antaa pataan. Naisille nuo asekoulutukset olisi tarpeenkin. Annan sitten vaikka oman pikku vahdin purra, jos en saa puolustaa itseäni. Toki se tietäisi ongelma, mutta mulle se on pientä omaan henkeen verrattuna.

 12. Eiköhän sinne Sveitsiin jätetty hyökkäämättä sen takia, että sodan tarkoituksella aloittaneet juutalaiset tarvitsivat pankin pyörittämään koko paskaa. I maailmansodan startanneet tahot ovat todellakin mielenkiintoisia: Englannin kunkku, Saksan keisari ja Venäjän tsaari olivat serkuksia keskenään. Taatusti olivat hyvää pataa koukkunokkapankkiirien kanssa.

  Kai Mykkänenhän sen hyvin sanoi Turun teurastusten jälkeen: “Suomi pysyy jatkossakin vapaana ja rauhallisena maana.” “Mikään ei tule muuttumaan”, hän sanoi. Teko ei siis mitenkään vaikuta Suomeen. Suomi on edelleenkin “rauhallinen” eli suomalainen mies odottaa rauhallisesti seuraavaa teurastusta ja pikkulasten joukkonussintaa tekemättä yhtään mitään. “Vapaus” taasen tarkoittaa tietenkin sitä, että jatkossakin kaikki ruskeat sekä mustat ovat vapaita Suomeen tulemaan; pikkulapsia nussimaan, suomalaisia teurastamaan ynnä elämään meidän täydellä ylläpidolla.

  Totuudenpuhuminen eli “vihapuhe” ja terve eloonjäämisvietti eli “rasismi” ovat jatkossakin kiellettyjä. Omankädenoikeutta ei saa harjoittaa, sillä se on ainoa toimiva oikeus tässä sionistisessa kusetuksessa, jossa olemme pakotettuja elämään. Poliisille ei kannata enää Suomessa 2019 soittaa. Näin on ollut jo toki pitkään – olen sen omakohtaisesti havainnut. Asiallisia ja hyviäkin poliiseja on olemassa, vaikka noin yleisesti instanssi on selvästi kääntynyt omaa kansaansa vastaan, ajamaan eliitin agendaa. Jälkikäteen jos juuri tuota tutkintaa tarvitsee suorittaa, niin sitten voi jokainen valita soittaako sille poliisille vaiko ei.

  • Elokuvan “Cobra” (1986) alussa on Stallonen esittämän päähenkilön puhumana hyvä kuvaus Yhdysvaltojen tilasta liityen murhiin ja raiskauksiin. Myöskin Fear Factory -metalliyhtyeen kappaleen “Big God” introssa on samansuuntaista asiaa.

   • Dj Promo – Lost in the Bush biisissä käytetään ko. lyriikoita myös. Oon miettinytkin, että mistä noi on otettu vai onko ihan Dj:n omat. What a fuck, uncle Sam?

 13. Suomalainen poliisi on vitsi. Ennen saatoin luottaa poliisiin ja jopa kunnioittaa häntä, mutta näin ei ole ollut enää pitkään aikaan.
  Tiedän poliisin olevan täysin hyödyttömän. Omaisuuttani ja henkeäni ei suinkaan turvaa poliisi, vaan se, että ympärilläni on säällisiä ja rehellisiä kunnon ihmisiä. Jos tämä asiaintila muuttuu, huomaan poliisin olevankin viholliseni, jota kiinnostaa ainoastaan rikollisen “oikeuksien” varjeleminen. Toisin toimiva poliisi olisi pian entinen poliisi vailla työtä ja toimeentuloa.

  • Juu Reinikaisten aika on ohi, suosittelen kaikille hankkimaan ympärilleen luotettavia ystäviä, jotka oikeasti auttavat hädässä. Suomen poliisista on tähän mennessä ihan tarpeeksi kokemusta, varsinkin näiden välinpitämättömyys asioiden/rikosten selvittämisessä korostuu lukuunottamatta sitä, jos rikoksena on “vihapuhe”.

 14. Kun te siellä PolPossa kuitenkin luette tätä sivua, niin terveisiä sinne Tapolalle.

 15. Miten olis käyny vanhalle isälleni vanhusten talolla, kylläkin pois nukkunut.isäni ovelle keskellä yötä koputettiin, isän avatessa ovea viisi tummaa kaveria nykäs ovea. Isällä oli ovessa varmuusketju, ketju soi kun kaverit yrittivät sisään, isällä oli omistuksessa laillinen kolmenlinjan sotilaskiväärii, muttei ainoatakaan panosta. Isä hädissään sieppasi kiväärin kaapista ja pisti rotanhäntäpistimellä varustetun kiväärin oven rakoon ja losautti lukkoja, nii kaverit häipyi sen siliäntien.samat kaverit oli ryöstäneet vanhuksilta rahaa. Tekikö isä väärin ojentaen tyhjän kiväriin estäen samalla sisään tunkeutumisen. Enää ei voi syyttää isää kun vetelee unta hautuumaalla, vailla maallisia murheita, ehkä valhalassa nähdään.

Comments are closed.