Koti Uutisia Itsenäisyyspäivän raukkamainen pahoinpitelijä oli vasemmistoliiton jäsen

Itsenäisyyspäivän raukkamainen pahoinpitelijä oli vasemmistoliiton jäsen

7

Itsenäisyyspäivänä Helsingissä tapahtui poikkeuksellisen raukkamainen pahoinpitely, kun tunnettu äärivasemmistolainen pahoinpiteli poliisiautossa käsirautoihin laitetun ruotsalaisen. Jälleen poliittinen väkivalta kytkeytyy vasemmistoliittoon, sillä pahoinpitelijä kuului omien sanojensa mukaan puolueeseen tekohetkellä.

Vastarintaliike järjesti itsenäisyyspäivänä Helsingissä marssin, jonka kimppuun huumetaustainen äärivasemmistolainen Jari Laine hyökkäsi yllättäen. Osallistujat puolustautuivat nopeasti hyökkäykseltä eikä varsinaisia vahinkoja päässyt syntymään. Omituisesti poliisi kuitenkin otti kiinni Laineen lisäksi myös yhden tapahtumaan osallistuneen ruotsalaisen, jonka ainoa “rikos” oli puolustautua Laineen yllätyshyökkäykseltä.

Poliisi laittoi hyökkäyksen kohteeksi joutuneelle Emil Hagbergille käsiraudat ja vei tämän autoon. Hetkeä myöhemmin poliisi vei Laineen samaan autoon, mutta ilman käsirautoja. Äärivasemmistolainen käytti tilanteen hyväksi ja alkoi pahoinpidellä raudoitettua ruotsalaista poliisiauton sisällä. Raaka ja pelkurimainen pahoinpitely jatkui, kunnes poliisi käytti hyökkääjään etälamautinta.

Tapauksen jälkeen Laine myönsi, että poliisi käytti häntä välikätenä Vastarintaliikkeen aktivistin pahoinpitelyssä. Hän kirjoitti vasemmistolaisten suosimalle keskustelupalstalle: “Poliisi käytti mua hyväkseen hyi vittu kun tuntuu etovalta.”

Valtamedia ei ole ollut järin innostunut kirjoittamaan tapauksen yksityiskohdista, vaikka kyseessä olisi potentiaalinen etusivun juttu. Nyt tapauksesta on jälleen paljastunut mielenkiintoinen yksityiskohta: raukkamaiseen pahoinpitelyyn syyllistynyt Jari Laine oli tekohetkellä vasemmistoliiton jäsen!

Laine on kertonut vasemmistoliiton jäsenyydestään julkisesti Punk in Finland -keskustelufoorumilla, jolla hän kirjoittaa nimimerkillä “Laku”. Samalla sivustolla Laine oli myös kertonut aikeistaan vetää “natsia huolella tauluun”.

Vain alle kaksi viikkoa ennen itsenäisyyspäivän pahoinpitelyä Laine oli toivotellut tervetulleeksi henkilön, joka kertoi liittyneensä vasemmistoliittoon. Marraskuun 19. päivä Laine puolestaan kertoi vaatineensa vasemmistoliiton kansanedustajalta kannanottoa Vastarintaliikkeen marssia vastaan. Mikäli kannanottoa ei heruisi, uhkasi Laine erota puolueesta.

Oliko vasemmistonuorten järjestämä vastamielenosoitus saanut alkunsa väkivaltaa kannattavan Laineen aloitteesta?

7 KOMMENTIT

  1. Vittu mitä korruptiota! Onneksi on vaihtoehtomedioita, niin ihmisten ei tarvitse olla pelkkien (((valtamedioiden))) varassa.

  2. Sanoutuuko Arhinmäki ja kumppanit irti väkivallanteosta? Vaatiiko kukaan sitä eduskunnassa? Tuskin. Ei edes (((Perussionistit))).

  3. Tyystin hiljentynyt media. Koska saamme lukea Laineen syytteistä? Koska oikeudenkäynti? Poliisi on vastuussa kiinnittämässä henkilön turvallisuudesta. Koska poliisin toimia tutkitaan ja syytetään?

  4. Oksettava ihmissaasta, jättimäinen läskikasa Laine on ulkoa yhtä inhottavan näköinen kuin sisältä.

  5. Luulisi nyt viimeistään jo fiksuimmilla äärivasemmistolaisilla aivoissa raksuttavan sen verran, että he ymmärtäisivät erehtyneensä omasta vallankumouksellisuudesta, ja olevansa todellisuudessa eliitin likaisen työn tekijöitä.

    Vastarintaliikkeen sekä esim. National Actionin ja Kultaisen aamunkoiton kieltohankkeet ovat myös hyviä todisteita siitä, ketkä tässä ovat niitä oikeita vallankumouksellisia.

  6. Jospa tämä Jari Laine kuuluukin NATOn salaisiin armeijoihin.
    Operaatio Gladio, ja vastaavat…

Comments are closed.