Koti Artikkelit Yhteiskunta Itsenäisyyspäivän menokalenteri

Itsenäisyyspäivän menokalenteri

5

Pian on Suomen itsenäistymisen satavuotisjuhlapäivä. Joulukuun kuudentena pääkaupunkiseudulla järjestetäänkin runsaasti kansallismielistä ohjelmaa, josta jokainen löytänee omansa. Suosittelemmekin ihmisiä osallistumaan mielellään useampaan tapahtumaan päivän aikana, sillä se on aikataulullisesti mahdollista.

Päivä alkaa kello 16.00 Helsingin Narinkkatorilla Kampissa, missä kokoontuu kansallissosialistien järjestämä Kohti vapautta -tapahtuma. Tapahtumaan sisältyy marssi sekä puheita. Sinne on kutsuttu kaikki kansallismieliset yksityishenkilöt sekä kansallismieliset järjestöt omien tunnustensa kanssa. Ainakin Soldiers of Odin on ilmoittanut paikalletulostaan. Tapahtuma päättyy viimeistään kello 18.00.

Tämän jälkeen kello 18.30 alkaa jo neljättä kertaa järjestettävä 612-soihtukulkue. Kulkue kokoontuu Töölön torilla, jolla pidetään puhe, minkä jälkeen lähdetään kolmirivissä soihtujen valaisemana kulkemaan kohti Hietaniemen hautausmaata. Viime vuonna tapahtumaan otti osaa yli 3 000 kansallismielistä, ja tänä vuonna määrän odotetaan jälleen ylittyvän. Kohti vapautta -tapahtumasta pääsee tähän tapahtumaan siirtymään yhtenä ryhmänä, sillä suurin osa ensimmäisen tapahtuman osallistujista on menossa myös tähän kulkueeseen.

612-kulkueen jälkeen Helsingin keskustassa on vielä Kattilavallankumous-niminen tapahtuma, jossa kansallismieliset aikovat viettää koko yön eduskuntatalon lähellä osoittamassa mieltään hallitusta vastaan. Tapahtuma alkaa kello 21.00 eduskuntatalon läheisyydessä.

Vantaalla järjestetään illalla kansallismielinen rock-konsertti, johon ehtii hyvin 612-kulkueesta. Kulkueesta järjestetään halukkaille bussikyyti tapahtumapaikalle, mutta kyyti on yksisuuntainen. Konsertti pidetään Bar Rock Bear -nimisessä ravintolassa (Nietostie 11, Vantaa). Tapahtumassa esiintyvät Sankar’hauta, Pyhä kuolema sekä Vapaudenristi. Ovet aukeavat kello 20.00 ja bändit aloittavat soittamisen pari tuntia myöhemmin. Konserttiin voivat osallistua täysi-ikäiset henkilöt. Sisäänpääsymaksu tapahtumaan on 10 euroa.

Sata vuotta sitten itsenäistyneen Suomen pääkaupunki on kansallismielinen – nähdään itsenäisyyspäivänä!

 

KohtiVapautta.com

5 KOMMENTIT

  1. Täällä olemme, vahvempina kuin koskaan.

    Kukaan tai mikään ei pysty pysäyttämään totuuden armeijaa.

    »Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.»
    Joh. 8:44

Comments are closed.