Koti Uutisia Itsenäisyyspäivän marssista on tehty ilmoitus poliisille

Itsenäisyyspäivän marssista on tehty ilmoitus poliisille

15
Kuvakaappaus: Facebook.

Itsenäisyyspäivänä Helsingissä järjestettävästä Kohti vapautta! -marssista on nyt tehty ilmoitus poliisille, tapahtuman Facebook-sivulla kerrotaan. Marssille on kutsuttu mukaan kaikki kansallismieliset yksityishenkilöt ja järjestöt.

”Kohti vapautta on avoimesti poliittinen tapahtuma, joka vaatii Suomen itsenäisyyden palauttamista sekä vahvan kansallishengen uudelleenherättämistä yhteiskunnallisessa päätöksenteossa. Itsenäisyyspäivänä ei siis marssita ainoastaan menneiden polvien muiston puolesta vaan tulevaisuuden vapaustaistelijoiden kunniaksi!”, järjestäjät kertovat.

Marssin kotisivut: http://kohtivapautta.com/

Facebook-sivut: https://www.facebook.com/kohtivapautta

Mainosmateriaalia: http://kohtivapautta.com/index.php/2017/11/16/kohti-vapautta-mainosmateriaalia/

15 KOMMENTIT

  • Taatusti näemme. Tänä vuonna voisi osallistua siihen toiseenkin marssiin.

   • Nyt on tosissaan nuhaa liikkeellä, joten Erkki Hännisen kannattaa muistaa pukea lämpimästi päälle kun menee soramontulle. Ja käyttää kumia kun pumpum siellä, jotta ei tartu jotain nuhaa vakavampaa.

  • Onkohan kukaan kertonut Vidingille, että 612-marssikin sai alkunsa Vastarintaliikkeen aloitteesta?

   • Tai että legendaarinen Schauman-kuva ei suinkaan ollut Immoselta vahinko?

    • “Otetaan kuva niin saa takut vähän ihmeteltävää, heh heh”

     -Olli Immonen

  • Natsit ja kommunistit. Niinpä niin. Suomen Sisu tuukkakuruineen on kyllä ihan täyttä aisuriporukkaa.

 1. Hieno homma, nähdään Helsingissä! Toivottavasti siellä nähdään kansallismielisiä mahdollisimman laajassa rintamassa – vain yhtenäisenä joukkona voimme voittaa!

 2. Valpolla kuset housuissa kun 6.12. on koolla valkoisia miehiä ja naisia yli sallitun kokoontumismäärän. Kuten tunnettua jo yksi valkoihioista muodostaa “järjestäyneenrikollisuuden” ja peräti kaksi valkoista on “äärioikeistolainen” mellakka, jonka tosin saa aikaiseksi polpon vasikkalauma eli anarkistit peräti sataa lähentelevän punakaartin, joka särkee ja hakkaa kaikkea mitä vain heidän tielleen sattuu osumaan. Valtamedia sitten kertoileekin “natsien” aikaansaamasta hävityksestä ja peräti yhdestä veritipasta kun punakaartilainen löi itseään nenään, josta muutoinkin vuotaa verta niin herkästi ihan piltti-iästä lähtien olevana “vaivana” yökastelun ohella.

Comments are closed.