Koti Uutisia Itsenäisyyspäivän kokoontuminen Narinkkatorilla kello 16.00!

Itsenäisyyspäivän kokoontuminen Narinkkatorilla kello 16.00!

13

Helsingissä järjestettävän itsenäisyyspäivän marssin kokoontumispaikka on Kampin Narinkkatorilla kello 16.00, tapahtuman Facebook-sivulla kerrotaan. Tapahtumaan on kutsuttu mukaan kaikki kansallismieliset.

“Tätä tapahtumaa ei järjestetä millekään tietylle yksittäiselle järjestölle tai yksityishenkilöille, vaan tapahtuma on kaikille kansallismielisille. Radikaali kansallismielisyys on se, mitä maamme tarvitsee pelastautuakseen sitä uhkaavilta vaaroilta. Tapahtuman keskeisin sanoma on: kansamme on menettänyt itsemääräämisoikeutemme, ja nyt on aika taistella kansanpetturieliittiä vastaan sekä marssia Kohti vapautta”, järjestäjät kertovat.

Järjestäjät myös kannustavat ihmisiä tapahtuman oma-aloitteeseen mainostamiseen.

Marssin kotisivut: http://kohtivapautta.com/
Facebook-sivut: https://www.facebook.com/kohtivapautta
Mainosmateriaalia: http://kohtivapautta.com/index.php/2017/11/16/kohti-vapautta-mainosmateriaalia/

13 KOMMENTIT

 1. Tarvitaanko banderollien kiinnittämiseen jotain ihmeen lupia? Isäni sanoi, että siihen tarvitaan jotain lupia.

  • Finlexistä ei löydy hakusanoilla “banderolli”, “suurmainoskangas”, “mainos”&”julkisivu” mitään. Jokainen voi ihan itse tehdä päätöksen siitä mikä prioriteetti tällä itsenäisyysasialla on.

   Itse suhteutan tämän asian suoraan olemassaoloa koskevaksi kysymykseksi, joten minua ei mitkään EU:n kurkkulait tai kunnan julkisivua koskevat säädökset kiinnosta tässä tilanteessa jossa olemassaolo on uhattuna ja tuhannet laittomat notkuvat maassa.

   “cessante ratione legis cessat ipsa lex” (when the reason for the law ceases, the law itself ceases)

   “leges sine moribus vanae” (laws without morals [are] vain)

   “sine poena nulla lex” (Without penalty, there is no law)

  • Ei kyllä toisi mielestäni hyvää kuvaa hakaristi lipun heiluttaminen kuin joku “hollywood natsi” vaikka kansallissosialisteja tässä ollaankin

  • Juutalaiset kieltävät goyimeilta symboli, joka on onnea ja hyvinvointia tuova.
   Se on eri asia, noudattaako ihminen juutalaisten hallitsijoiden määräyksiä.

   Suurin osa suomalaisista on myrkytetty juutalaisella propagandalla. Tästä seuraa, että nykyisessä poliittisessa tilanteessa on järkevä käyttää julkisesti vain PVLn symboolit. PVLn lippu ajaa samaa asiaa, l. kansan vapauttamista Rahan Valtiaiden korko-orjuudesta, mutta on sovellettu tähän aikaan.

   Hakaristin käyttöä kannattaa harrastaa siellä, missä yleisö on jo herännyt juutalaisten hypnoosista sen verran, että pystyy pohtimaan asioita korkeampi tasolla kuin “Neljä jalkaa paha, kaksi jalkaa hyvä!” (valitettavasti suomalaisten valtaosa “ajattelee” juuri niin! ulkoa opeteltujen juutalaisten mantrojen varassa).

 2. Itse taas pidän hakarististä symbolina ja siitä mitä se edustaa. Hollywoodin (vrt. “Taistelutoverit”) luomaan kuvaan kansallissosialismista ei kannata uskoa. Itselläni on runsaasti hakaristi-T-paitoja, jotka olen itse suunnitellut. Niissä on eritavoin tyyliteltyjä hakaristejä. Joitakin joutuu vähän aikaa pohtimaan, toiset ovat selkeämpiä. Olen käyttänyt niitä mm. Saksassa, Hollannissa ja Belgiassa.

  “Natsi” on juutalaisen Konrad Heidenin 30-luvulla keksimä termi – tarkemmin sanottuna poliittinen epiteetti – jolla viitattiin Saksan kansallissosialisteihin. Sana on loukkaava foneettis-etymologisten syiden takia, eivätkä kansallissosialistit koskaan käyttäneet itsestään tätä termiä.

 3. Tulevatkohan “Eroon ääriliikkeistä” -nainen, Tanssiva hintti, “Menkää vittuun mun huudeilta” -wigger (wanna-be-nigger) ja Jari “Traanitynnöri” Laine mukaan karkeloihin tänäkin vuonna?

  Yritin soittaa myöhemmin siihen puhelinnumeroon, jota se sekopää-ämmä siinä kyltissään piti. Olisin viheltänyt pillillä luuriin, muttei kukaan vastannut. Lankapuhelimilla temppu toimi sangen häijysti ainakin.

Comments are closed.