Koti Uutisia Ulkomaat Itsemurhaepidemia Ranskan poliisien keskuudessa

Itsemurhaepidemia Ranskan poliisien keskuudessa

9

Tänä vuonna jo 37 ranskalaista poliisia on päätynyt tekemään itsemurhan, kun taas koko vuoden 2018 määrä oli 35.

Poliisien vaimot kertovat itsemurhien syyksi stressin, ahdistuksen ja uupumuksen, mitä mm. Keltaliivien jatkuvat mielenosoitukset poliisille tuottavat. Myös poliisia kohtaan kasvaneella vihalla on vaikutuksensa ja eräs nainen kertookin miesjoukon pahoinpidelleen hänen aviomiehensä heidän saatuaan tietää hänen olevan poliisi. Mies kuulemma kärsii kivuista ja syö lääkkeitä edelleen kaksi vuotta myöhemmin pahoinpitelyn jälkeen.

Michel Thooris, pääsihteeri Vihaisten Poliisien Unionista, asettaa vastuun kriisistä hallitukselle.

“Hallitus käyttää kansallista poliisia poliittisten tavoitteidensa pakottamiseen. He kieltäytyvät vastaamasta Keltaliivien poliittisiin vaatimuksiin. He käyttävät poliisia yksinkertaisesti työkaluna jolla lykätä poliittista aikarajaa.”

Lahde: RT

9 KOMMENTIT

 1. Ja mites sitten keltaliivien pahoinpitelyt? Kuinkas moni epätoivoisista kansalaisista kärsii särystä ja kivusta poliisin väkivaltaisuuden takia? Eikö nämä poliisit itse ole turhautuneita ja uupuneita palvelevaan rikollista eliittiä? Jos päädytään tekemään jopa itsemurha ahdistuksen, stressin ja uupumuksen takia, niin olisiko jo aika riisua univormu ja tulla hyviksien puolelle? Ymmärrän kyllä senkin puolen, että on perhe elätettävänä, mutta loppujen lopuksi kansanvihollisen eliitin suojeleminen tulee koitumaan tavalla tai toisella huonoksi kohtaloksi. PVL aktivisti piti itsenäisyyspäivänä 2018 Helsingissä hyvän puheen koskien nimenomaan näitä rivipoliiseja ja heidän hyvinkin epätoivoista tilannetta eliitin ja kansan välissä.

  • Ei taida Ranskan poliisista ja armeijasta löytyä kansallismielisyyttä kuten Romaniassa ’89, kun pistivät jutikan siellä kylmäksi. Eli ennen kuin poliisi ja ARMEIJA saadaan kansan puolelle, ei ole mitään tehtävissä. Emme me pysty sotimaan armeijaa ja poliisia vastaan. Linnaan ja tapetuiksi vain tulemme. Eikä ketään tunnu valitettavasti kiinnostavan. Todellisia radikaaleja, näet, vihaavat “kansallissosialistit” ja muut “isänmaalliset” tässä maassa. Soittavat poliisille vain, jos näkevät jonkun radikaalin töissään; “rikkomassa lakia”. Näiden pettureiden lakien tahtiin kun tanssitte, niin saatte tanssia suoraan hautaan; yhtä tyhjän kanssa. Lakeja seuraamalla tätä taistoa EI VOIDA voittaa.

  • Poliisin ammattiin eivät tule tulevaisuudessa järkevät ja vahvat ihmiset edes pyrkimään. Siinähän helpottavat koko ajan pääsyvaatimuksia kunhan mielipiteet vain ovat oikeita… Paras aines jää mieluummin vaikka sohvalle makaamaan kuin myy itseään tuolla tavalla.

 2. Odotellut, koska sama “epidemia” saavuttaa Suomen. En itsekään tahtoisi elää, jos maani ja kansani olisin myynyt, muutamalla asuntolainen kk-erällä.

  “Hirttäytyihän Juudaskin, kun tajusi, mitä tulikaan tehtyä” 😀

  • Sehän se tässä taustalla. Kun havahtuu Matrixista ja ymmärtää että tekee töitä paholaiselle tuhoten omia maanmiehiään, se on se asia joka ajaa itsemurhaan.

   Ja jos keltaliivit ovat se painavin syy itsemurhille niin mikä sen parempi. Kansa, jota poliisi kyykyttää, saa näin demokraattisen äänensä kuuluville. Ja sitäkautta poliisien rivit harvenevat kun ymmärtävät tekevänsä karhunpalvelusta itselleen ja perheensä tulevaisuudelle.

   • Mistä perkeleen Matrixista? Siis siihen juutalaisten transujen tekemään paskaelokuvaanko te elämänne ja todellisuutenne perustatte?

    Ei ihme että Suomella menee niin huonosti. Itse matematiikkaa lukeneneena muista matriisilaskut.

    • Sieltäköhän “red-pilled” tulee myös? Tuollaiseen törmää koko ajan. Ei ole kyllä mitään hajua mitä meinaa. Eikä kiinostakaan. Suomalaisista on tullut ihan täysiä jenkki-idiootteja.

Comments are closed.