Koti Uutisia Ulkomaat Itävaltalaispoliitikko otti kantaa identitäärien vainoihin

Itävaltalaispoliitikko otti kantaa identitäärien vainoihin

0

Kansallinen Vastarinta on aiemmin kirjoittanut Itävallan valtionkoneiston hyökänneen maan identitääriliikettä vastaan. Muun muassa liikkeen pankkitili sekä jäsenten yksityisiä tilejä on jäädytetty, ja syyttäjä yrittää parhaillaan saada identitääriliikettä tuomituksi “rikollisjärjestönä”.

Nyt Itävallan varakansleri ja maahanmuuttokriittisen vapauspuolueen johtaja Heinz-Christian Strache on ottanut asiaan kantaa ja ilmaissut tukensa kansallismielisille aktivisteille. Tämän hän on tehnyt jakamalla Itävallan tulevaisuuden liiton BZÖ:n entisen johtajan Gerald Groszin tekemän videon. Myös BZÖ:tä voi luonnehtia maahanmuuttokriittiseksi puolueeksi.

Grosz kysyy videolla, haluaako kansa todella “poliittisen aktivismin ja poliittisten mielipiteiden ilmaisijan tuomittavan mafialakien mukaan”. Hän jatkaa, että identitäärien kieltäminen tulee johtamaan useiden muidenkin järjestöjen kieltämiseen.

Martin Sellneriä, yhtä identitäärien Itävallan-johtajista estettiin pääsemästä aiemmin keväällä Britanniaan, missä hän aikoi pitää puheen sananvapauden puolesta.

Lähteet: Nordfront, Breitbart
https://www.nordfront.se/toppolitiker-ta…itarer.smr
http://www.breitbart.com/london/2018/05/…-movement/