Koti Uutisia Ulkomaat Itävaltalainen hallituspuolue: ”Vastustamme kansanvaihtoa”

Itävaltalainen hallituspuolue: ”Vastustamme kansanvaihtoa”

5
Heinz-Christian Strache.

Itävaltaa ÖVP-puolueen kanssa hallitseva FPÖ kertoo avoimesti vastustavansa kansanvaihtopolitiikkaa. Puolueen linjauksen toi ilmi maan varaliittokansleri Heinz-Christian Strache, kun häntä haastatteli eräs vasemmistojournalisti.

– Jatkamme taistelua kansanvaihtoa vastaan, kuten kansa meiltä olettaa, kertoi Strache.

Strache myös pysyi sanojensa takana, kun journalisti kysyi, etteikö hänen sanomansa ole rasistinen. Hän totesi journalistille, että käsite ”kansanvaihto” on aito termi ja että hän ”ei tahdo tulla vähemmistöksi omassa maassaan”.

Lähde: Nordfront

5 KOMMENTIT

 1. “Että haluaa Vaihtaa ei-toivottu rotu toivottuun rotuun on sitä aitoa rasismia.”

 2. Kansanvaihto perustellaan sisäpiireissä talmudilla. Kristityt kun ovat juutalaisille pahinta pohjasakkaa. Kansainväliset rahan- ja kansanvaihtajat ovat uudelleen-perustamassa globaalin, talmudin oppeihin perustuvan tuomioistuimen. Tämä juutalaiseen rasismiin perustuva Korkein Sanhedrin oikeuslaitos oli jo aikanaan olemassa Tämä tuomioistuin päättää esimerkiksi että kristittyjä ja muita gentiilejä saa huijata ilman seuraamuksia. Mutta jos gentiilit yrittävät huijata juutalaisia, tulee tällaiset gentiilit teloittaa. Jeesus on talmudin mukaan nyt helvetissä, kiehuvassa ripulipadassa, koska kehtasi häpäistä rahanvaihtajia.

  Viime joulukuussa (2018) juutalaiset perustivat tämän järjestön uudelleen olemaan. Sitten he tekivät julistuksen kaikille mailla lähettäen ”siunauksiaan” maailmalle, jonka ehdoton yliherra tämä tuomioistuin tulisi olemaan.

  Korban Olah Sadin -seremonian tuloksena on pyrkimys edistää tämän tuomioistuimen kehittymistä niin että se korvaisi jatkossa YK-järjestön (!) Siinä on ilmeisesti liikaa gentiilien vaikutusvaltaa, varsinkin muslimien.

  <>

  Mitenhän ateistit suhtautuisivat jos heille valkenee mitä on meneillään? Ehkä eivät mitenkään. Ateisteille kautta maailman näyttää olevan ihan samantekevää että samat talmudiin korkeimpana totuutena uskovat omistavat heidän käyttämänsä valuutan, kuten Euro ja USD. Kansat ja valtiot saavat vain lainata kyseisiä varoja, korko- ja kiristysvaatimuksineen.

  Suurten some-jättien juutalaiset omistajat ja toimitusjohtajat ovatkin ottaneet innolla tämän uuden maailmanhallinnon nousun vastaan. Esimerkiksi Facebook-jumala Zuckerberg on alkanut tehokkaasti sensuroimaan, bannaamaan ja poistamaan talmudin ja sionismin vastaisten tahojen tilejä, sionismi-juutalaisuudessa kun ei ole muuta jumalaa kuin juutalainen itse. Tästä syystä juutalaiset haluavat omistaa itse itselleen luoman asemansa, ”valittu kansa” pohjalta koko maailman ihmisineen päivineen.

  Lähteet:

  https://thechristians.com/content/israels-re-established-sanhedrin-to-dedicate-altar-for-new-third-temple-70-nations-invited/

  https://www.nordfront.se/judarnas-ateruppstandna-hogsta-domstol-ska-skapa-ny-globalistorganisation.smr

 3. Onko rasismia jos kansa haluaa palata sinne mistä heidät on valloittajan toimesta häädetty?

Comments are closed.