Koti Uutisia Ulkomaat Itävalta vastustaa EU-armeijaa

Itävalta vastustaa EU-armeijaa

3

Itävalta on ilmoittanut vastustavansa EU-armeijaa. Niin kutsuttu Euroopan armeijaprojekti sai alkunsa, kun Ranskan presidentti Emmanuel Macron kertoi, että Euroopan unionin tulisi perustaa sellainen, jotta se voisi toimia entistä itsenäisemmin Yhdysvaltain, Venäjän ja Kiinan toimista huolimatta. Saksan entinen liittokansleri Angela Merkel antoi globalistiselle hankkeelle nopeasti tukensa.

Ranskan ja Saksan johdolla hanke etenikin nopeasti, ja 23 jäsenmaata on jo ilmoittanut olevansa asiasta kiinnostuneita. Itävalta on kuitenkin ilmoittanut, ettei maa tule osallistumaan hankkeeseen. Maan johto on monen huolestuneen EU-kansalaisen kanssa samaa mieltä siitä, että EU:sta ollaan tekemässä hirmuvaltiota, jossa kansan valta siirtyy entistä kauemmas itsenäisistä maista.

Itävallan puolustusministeri Mario Kunasek sanookin suoraan, että maa vastustaa EU-armeijan luomista. Hän myös kertoo, että jos sellainen armeija luodaan, tulee se toimimaan ilman Itävallan tukea. Hän ei myöskään kykene näkemään EU-armeijan tarjoavan mitään sotilaallista lisähyötyä, jota Nato ei tarjoaisi.

Lähde: Nordfront

3 KOMMENTIT

 1. Itävalta on onnistunut myös pysyttelemään poissa Natosta, ja tämäkin linjaus näyttäisi menevän nappiin. Vielä kun saataisiin joko Puola tai Unkari ulos Natosta niin…

 2. Se on kuitenkin lopulta voima, joka pitää vallassa huononkin poliitikon.

  Voisiko kenties kuvitella tilanteen, että se olisikin (keskus)pankki, joka pitää hallitukset vallan kahvassa ja sanelee politiikan, jota niiden pitää noudattaa.

  Esimerkiksi Ranska:
  — Jos keltaliivit ottavat vallan maassa, saadaanko tuo uusi hallitus polvilleen lopettamalla keskuspankkirahoitus?
  — Tai Italia?

  Riittävätkö keskuspankin paukut kaatamaan Italian tai Ranskan kokoisen maan vallankumoushallitus vai kaatuuko koko pankkijärjestelmä sitä ennen.

  Loppupelissä Ranskan vallankumoushallituksen kaatamiseksi Pariisin kaduille pitää lähettää saksalaiset panssarit. — Kokemusta kyllä on.

 3. EU-armeijaa tultaisiin käyttämään ainoastaan EU:n valkoista rotua vastaan voimapolitiikkaa käyttäen turvaten eliitin vallassa pysymisen syystä, että harjoittaa kansan vastaista politiikkaa vainoamalla heitä poliittisesti ja kurjistamalla avoimesti taloudellisesti tehden heistä keppi kerjäläisiä ja ryysyläisiä, olosuhteissa jotka vievät takaisin 1800-luvun Isoon-Britanniaan, jonka hiilikaivoksissa mainarit raatoivat kurjissa olosuhteissa ympäripyöreitä päiviä aina perheiden lapsia myöten saaden muutaman pennyn vaivanpalkaksi ja vain harva heistä näki 40-vuotispäivänsä hiilipölyn tukkeuttamien keuhkojen vuoksi, joka aiheutti nk. hiili -yskän eli pölykeuhkon.
  EU on Neuvostoliitto ja armeija ei ole ulkoista uhkaa vastaan vaan sisäistä. Ja mitä imperiumi, jonka rajat ovat avoimet mennä ja tulla tekee armeijalla. Ja kun euroopassa tulee sota, on se sisällissota, jossa osapuolina ovat me ja muslimit.

Comments are closed.