Koti Uutisia Itävallan Vapauspuolueen johtaja oli nuorena kansallissosialisti – nykyään Israelin tukija

Itävallan Vapauspuolueen johtaja oli nuorena kansallissosialisti – nykyään Israelin tukija

11
Strache Israelin-vierailullaan.

Itävallan vaalien voittajapuolueisiin lukeutuvan Vapauspuolueen johtaja Heinz-Christian Strache oli nuorempana kansallissosialisti. Nykyään hän kuitenkin tuomitsee kansallissosialismin.

Strache kertoi asiasta kysyneelle Süddeutsche Zeitung -lehdelle olleensa nuorempana “etsijä” sekä “kokeilleensa paljon muutakin”. Lisäksi hän sanoi olleensa nuorempana naiivi. Strachen elämänkertakirjan mukaan hän oli mukana kansallissosialistisen liikkeen toiminnassa vuosina 1985–92.

Vuonna 2012 Strache jakoi Facebookissa sarjakuvan pankkiirista, jolla oli koukkunenä. Siinä ei ollut erikseen mitään puhetta juutalaisista, mutta Itävallan juutalaisyhteisö pahastui asiasta. Juutalaisten mukaan pankkiirien arvostelu oli antisemitismiä. Strache itse kiisti olevansa juutalaisvastainen ja kertoi ainoastaan halveksuvansa ahneita pankkiireja.

Vuonna 2016 entinen kansallissosialisti vieraili Israelissa paikallisen puolueen kutsumana. Vierailun järjestänyt Michael Kleiner kertoi tämän jälkeen juhlallisesti, että Strache on Israel-myönteinen ja tuomitsee “natsien rikokset”. Kleinerin mukaan Strache myös pitää holokaustimyyttiä kaikkien aikojen suurimpana rikoksena, minkä lisäksi hän puolustelee Israelin oikeutta murhata palestiinalaisia.

 

Lähde: Iltalehti

11 KOMMENTIT

 1. Tällaiset seteli-selkärankaiset ovat jokaisen maan tuho. Tässä malliesimerkki. Ensin ajatellaan oman maan etua mutta kun kultakirstun kantta raotetaan, niin oma kiima mamonan perään kasvaa niin suureksi, että jopa sielu myydään. Eikä kukaan vielä siinä vaiheessa ymmärrä että kun olet kerrankin ottanut jotain vastaan, niin sen jälkeen sinua voidaan kiristää loppuelämäsi.

  Rehellistä ihmistä ei voi huijata.

  Muuan politikko piti kylällämme aikoinaan vaalikojua. Ja kas kun sattui, kylän suupaltti huusi suureen ääneen:”Tulkaa kaikki katsomaan ihmettä. Mies seisoo vaikkei sillä ole selkärankaa!”

 2. Minä tiesin ainakin alusta alkaen että tämäkin puolue on sionistien valeoppositiota jotka ajavat Israel ensin politiikkaa.

  Burka kieltoa vaativat ainoastaan sionistit, sillä se edistää valkoisten kansanmurhaa integroimalla ei-valkoisen muslimit yhteiskuntaan.

  Ja taas riemuidiootit somessa juhlivat “kansallismielisten” voittoa itävallassa xD

 3. Mielenkiintoista, miten pankkiirien arvostelu koetaan juutalaisten toimesta antisemitismiksi.

 4. On tää joteki uskomatonta paskaa. Antaakohan jutkut siellä luvatussa maassa jotain hoitoja kansallismielisille kun sieltä tulee kaikki takas jutkutähti kaulassa

   • Myös kiristys on yksi keino. Esimerkiksi lapsi-seksi-sessiot tarjotaan goyim poliitikolle ja kuvataan salaa, sitten kiristetään videolla. Veikkaan että monelle persulle tehty näin. Kyllä siinä unohtuu rajojen sulkemiset ja valkoisten kansanmurhan vastustus kun saa pelätä että paneskelu-videot lähtee levitykseen.

 5. En tiie. Nyt ku kattelin tosta Kurzista uutisia ja kuvia ni vähän on kyllä tollane jutkuhörökorva. Eiköhän tossaki showssa joku vatulointi ja takinkääntö nähdä

 6. Jos silmien avaamisen jälkeen tahallisesti muuraa ne seteleillä uudestaan umpeen, on alinta pohjasakkaa. Voidaan ehkä myös argumentoida, ettei alunperinkään ollut oikeasti sydän paikallaan.

Comments are closed.