Koti Uutisia Ulkomaat Italian korkein oikeus: siirtolaisten kehottaminen “menemään kotiin” on “rasismia”

Italian korkein oikeus: siirtolaisten kehottaminen “menemään kotiin” on “rasismia”

1

Euroopan eliitti pyrkii jälleen tukahduttamaan maahanmuuttopoliittista keskustelua entistä tiukemmilla mielipiderikoslaeilla. Italian korkein “oikeus” on päättänyt, että tästä lähtien maahantunkeutujien kehottaminen palaamaan kotiin on itsessään rasistinen rikos.

Tuomioistuimen mukaan kotiinpaluun ehdottaminen on “rasismia”, vaikka kommentin yhteydessä ei käytettäisi esimerkiksi rodullisia haukkumasanoja. Päätös liittyi oikeudenkäyntiin, jossa noin 40-vuotias mies oli syytettynä “rotusyrjinnästä”, kun hän kehotti kahta ei-italialaista palaamaan kotiinsa.

“Oikeus” linjasi, että miehen kommentti heijasteli käsityksiä “rodullisesta ylivallasta”. Vaikka maahantunkeutujille ei esitetty rodullisia solvauksia, määritteli “oikeus” vastaajan syyllistyneen “rodullisen ylivallan peiteltyyn kannattamiseen”, joka on syrjintärikos.

Korkeimman “oikeuden” tuomarit niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissa ovat alkaneet lobata entistä aggressiivisemmin vapaan maahanmuuton puolesta. Äänestäjien tukiessa entistä maahanmuuttovastaisempia poliitikkoja on pakolaispoliittinen valta päätetty siirtää demokratian vastaisesti globalistisille tuomareille, pankkiireille ja erilaisille lobbausjärjestöille. Näin rajat pysyvät auki äänestäjien tahdosta riippumatta.

Lähde: The Local

1 KOMMENTTI

  1. Vitun idiootit!Neekerit kotiin afrikkaan,kaikki neekerit on sieltä kotosin!

Comments are closed.